סיכום שבועי - מקוצר !

meyrav a

New member
סיכום שבועי - מקוצר !

קיצרתי קצת את השאלון - מבטיחה לענות גם בהמשך... יאלה , מתחו אצבעות ושרשרו...
איך היה השבוע שלכן?
מי האיש\ה שעשה לכן את השבוע?
מה הדבר הטוב ביותר\אירוע משמח שקרה לכן השבוע?
האם יש משהו שאתן מצטערות עליו או שפספסתן השבוע?
הספונטניות של השבוע?
האם נתקלתן בהומופוביה השבוע? (שתפו אותנו) :
מה גרם לכן להתגאות בעצמכן השבוע?
סיפרתן למישהו חדש על אהבתכן לנשים השבוע?
סכמו את השבוע ב7 מילים:
אירוע שאתן מצפות לו או תקווה שיש לכן מהשבוע הבא:
יש לך תוכניות לשבוע הקרוב?
אדם אחד שהיית רוצה לפגוש:

פאמקי

New member
מירבי,

השאלון הזה מאוד לא ידידותי! בבקשה, קבלי את זה שאני (לפחות) מתקשה לענות על השאלון המעצבן הזה.
אולי תהיי מקורית...ותבני שאלון בעצמך? ובכל זאת, רק בגלל שבקשת כל כך יפה, ואני מאוד אוהבת אותך, אענה עליו. אך מודיעה לך בזאת, יקירתי, זו הפעם האחרונה!
איך היה השבוע שלכן? קשה. מי האיש\ה שעשה לכן את השבוע? זו שתירצה את אהבתה והחליפה אותה במחלה. מה הדבר הטוב ביותר\אירוע משמח שקרה לכן השבוע? נפגשתי עם חברים טובים שלי. האם יש משהו שאתן מצטערות עליו או שפספסתן השבוע? שיחה אחת יותר מידי! הספונטניות של השבוע? פגישה עם אשה מרתקת. האם נתקלתן בהומופוביה השבוע? (שתפו אותנו) : לא. סיפרתן למישהו חדש על אהבתכן לנשים השבוע? לא. סכמו את השבוע ב7 מילים: "בקש עזרה, אך החלט בעצמך" פתגם יווני.

meyrav a

New member
מייקי..

אני? מקורית? מה זה? בדיוק חסר לי הדף של האות "מם" במילון....
(קבלי בהומור בבקשה) יש עוד מישהי שלא מרוצה מהשאלון?... סיעור מוחות- בואו נרכיב שאלון המתתאים לנו.. מה אתן אומרות /כותבות?

oshkoshi

New member
יש לי כמה שאלות נחמדות....

אני אעביר לך אותם בהזדמנות

פלהקה

New member
שבת שלום

השבוע היה קשה מבחינת עבודה אך מעניין ומוצלח וגם הרבה אושר בחג האחיינים המקסימים שלי שפגשתי אותם בחג 2דברים הצלחה בעבודה והחג שהיה מלא שימחה ואושר והאוכל שבישלתי בחג

אז ככה...

איך היה השבוע שלכן?
ארוך וקצר כאחד תלוי באיזה הקשר.
מי האישה שעשתה לכן את השבוע?
האישה שאיתי.
מה הדבר הטוב ביותר\\אירוע משמח שקרה לכן השבוע?
החזרה שלה הביתה אחרי שבוע של געגועים והמפגש הכל כך מרגש... להתעורר באמצע הלילה, להסתכל עליה ישנה ולחשוב כמה שהיא יפה ואיזה כיף שהיא כאן עכשיו, לידי.....
מה גרם לכן להתגאות בעצמכן השבוע?
אותה תשובה משבוע שעבר -" אותם דברים שתמיד"
אירוע שאתן מצפות לו או תקווה שיש לכן מהשבוע הבא:
חתונה. בדיקה חשובה של אדם קרוב. יום הכיפורים.
יש לך תוכניות לשבוע הקרוב?
המון!
אדם אחד שהיית רוצה לפגוש:
אבא

ועכשיו תורנו......

איך היה השבוע שלכן?יותר טוב משבוע שעבר שכן עבדנו רק יומיים וחצי מי האיש\\ה שעשה לכן את השבוע?אמא שלנו מה הדבר הטוב ביותר\\אירוע משמח שקרה לכן השבוע?ארוחת החג וקמפינג עם חברה מקסימה והילדים בחוף הבונים-דור האם יש משהו שאתן מצטערות עליו או שפספסתן השבוע?מזג האויר ההפכפך משהו שהרים את האוהלים לגבהים חדשים הספונטניות של השבוע?קמפינג בחוף הבונים-דור האם נתקלתן בהומופוביה השבוע? (שתפו אותנו) :לא מה גרם לכן להתגאות בעצמכן השבוע?כשהחלטתי לצאת מן המכונית וללכת ברגל..... סיפרתן למישהו חדש על אהבתכן לנשים השבוע?לא סכמו את השבוע ב7 מילים:אוכל,אוכל,אוכל,אוכל,אוכל,אוכל והרבה אירוע שאתן מצפות לו או תקווה שיש לכן מהשבוע הבא:יום הולדת לחברה מקסימה שלנו יש לך תוכניות לשבוע הקרוב?עוד לא ברור עדיין אבל כנראה שמישהי תופתע מאוד מאוד..... אדם אחד שהיית רוצה לפגוש:חברה מן התיכון שעדיין לא נמצאו עקבותיה

meyrav a

New member
הבטחות צריך לקיים

איך היה השבוע שלכן?
מדליק ומסעיר מי האיש\\ה שעשה לכן את השבוע?
אפשר 2 ? שתי חברות אמיתיות שהלכו איתי עד הסוף מה הדבר הטוב ביותר\\אירוע משמח שקרה לכן השבוע? קרו מס' דברים
מסיבה קמפינג פאב... האם יש משהו שאתן מצטערות עליו או שפספסתן השבוע? לא
הספונטניות של השבוע? פאן טון בנייד... האם נתקלתן בהומופוביה השבוע? (שתפו אותנו) : לא מה גרם לכן להתגאות בעצמכן השבוע? סוחפת חברות...
סיפרתן למישהו חדש על אהבתכן לנשים השבוע? פאן טון בנייד נחשב? סכמו את השבוע ב7 מילים: יש לי יום יום חג אירוע שאתן מצפות לו או תקווה שיש לכן מהשבוע הבא: יש לי יום הולדת
יש לך תוכניות לשבוע הקרוב? יום שלישי פעמיים כי טוב - יש בעיר מסיבה
יום שבת.... אדם אחד שהיית רוצה לפגוש: "גופיה לב...

אז למשהי כאן מגיע מזל טוב ../images/Emo140.gif

קדימה ברכות.... בריאות, שמחה , אושר , טוב נו גם עושר, הצלחה ... והכי חשוב- שכל משאלות לבך יתגשמו במהרה עוד השנה .. יומולדת שמח

naomike123

New member
התשובות שלי

1.היה שבוע מצויין 2.החברה שלי בהחלט עשתה את השבוע הזה למצויין 3.פיניתי מקום לבגדים שלה בארון..(כמה לסבי מצידי:)) 4.שלא נסעתי לבקר את סבא שלי עם אמא שלי...אבל באמת שהייתי ממש עייפה... 5.אני לא בן אדם ספונטני כ"כ ואני בעיקר עובדת אין יותר מדי איפה להיות ספונטני..גג להפתיע במרק מינסטרונה במקום מרק בטטה בעבודה...:) 6.לא נתקלתי בהומופוביה די הרבה זמן לשמחתי.. 7.אני אמתח את השבוע עד יום ראשון וככה יוצא שההופעה שלי בראשון בערב גרמה לי להיות גאה בעצמי 8.לא סיפרתי למישהו חדש..נראה שכולם יודעים וידעו:) 9 אני מצפה בכליון עיניים לגיטרה החדשה שלי שאמורה להגיע שבוע הבא 10.לעבוד לעבוד לעבוד ואולי לצום 11אחרי שכבר פגשתי את פול מקרטני הכל מתגמד אבל הייתי רוצה לשבת עם אביב גפן על כוס בירה או לחלופין עדי אשכנזי:)(אושיקושי יאללה להתחיל להזיז קשרים) קשה לי לסכם בשבע מילים...:)

למעלה