סיכום שבועי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו

OpenYourEyes

New member
סיכום שבועי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 1. התחממות גלובלית 2. פגיעת אסטרואיד 3. גפילטע פיש 4. פרחות לאחרונה שמתי לב שפירוש התכשירים ששמם "אל-סבון" באנגלית הוא soapless soap, כלומר סבון ללא סבון. אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה מרגיש כאילו מישהו עובד עלינו פה. מה דעתכם על כך? 1. |קולרפיגינת| קומ-בינה!!! *הטחת ידיים חזקה על השולחן* |סקולרפיגינת| 2. אם זה ירגיע אותך, נקים ועדת חקירה
3. מה זה סבון? 4. השאלות האלה רק הולכות ומידרדרות *הנדת הראש מצד לצד באיטיות לאות ייאוש* לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים בכדי שננצל את האייקונים של חנוכה עד תום לפני שתפוז מורידים אותם. כמו בכל שבוע אתם מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx על כל הצבעה עבור קרן תורם האתר שקל למען ילדים חסרי אייפוד.

שרצ, שימי לב... אני עונהההה!!!!!

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "על שפת הכינרת (בסנדלים)" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "סתם עוד יום" של אוהד חיטמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מיכי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- חנוכה מאכל השבוע שלכם? נראה לי שכל מה שאכלתי השבוע היה האוכל שמגישים לנו לפני תחילת העבודה באולם אירועים... אל תטעו את עצמכם זה לרוב לא האוכל שמגישים באולם...הוא הרבה פחות טעים.. משהו שמסתכם בשניצלים בצורות עם צ'יפס לא מצ'ופסס אבל מה.. דואגים לקטשופ היינץ'! העיקר שיש היינץ' בילוי השבוע שלכם? להיות אצל מיכי שלושה ימים בערך.. (אפילו שזה מלווה בהשכמה לא קונוציונלית
) והמפגש פורום פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: החזרה ללימודים.. הדרך שבא החזירו אותנו.. ברבע לשמונה הודיעו והיינו צריכים להיות בתשע בבצפר... וגם נהנתי בשביתה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יומולדת
ואולי הופעה של אריק שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 3. גפילטע פיש אכן מכה קשה מנשוא לאחרונה שמתי לב שפירוש התכשירים ששמם "אל-סבון" באנגלית הוא soapless soap, כלומר סבון ללא סבון. אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה מרגיש כאילו מישהו עובד עלינו פה. מה דעתכם על כך? 1. |קולרפיגינת| קומ-בינה!!! *הטחת ידיים חזקה על השולחן* |סקולרפיגינת| 4. השאלות האלה רק הולכות ומידרדרות *הנדת הראש מצד לצד באיטיות לאות ייאוש* גם זה נכון לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים בכדי שננצל את האייקונים של חנוכה עד תום לפני שתפוז מורידים אותם.
מיכי ומירב כמו בכל שבוע אתם מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx על כל הצבעה עבור קרן תורם האתר שקל למען ילדים חסרי אייפוד. למה לא אמרתם מראש?! הייתי מודיעה על היותי אחת כזאת.....

OpenYourEyes

New member
הגיע הזמן באמת

מעכשיו בכל פעם שאת מציקה לי באס-אם-אס מה עם הסיכום, את גם חייבת לענות עליו.

אוקי.. בעקבות סופשבוע מטורף יש תוספת קטנה...

ציטוט השבוע: אחותי: "אלינור, תדפיסי לי מספרים מ 1 עד 20" אני: "בעברית?" פאדיחת השבוע: הייתי בצפון ובשעה עשרים לארבע גיליתי שזאת השעה, והייתי צריכה להיות בסרט בשעה שבע וחצי עם חברים שלי ליומולדת ועוד להספיק להחליף בגדים בבית.. היינו על הגבול עם לבנון ואני גרה בשפלה לכיוון הדרום... כמעט והם היו צריכים להכנס לסרט לכבוד היומולדת שלי בלעדי ... בסוף דקה לפני שהסרט כביכול מתחיל (יש פרסומות) התיצבתי שם...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifכפרעלייך../images/Emo24.gifהיה כל כך כיף../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

LEEkm

New member
אהמ.

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"אביתר" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?שלושה שירים שהקלטתי בהופעה של מארינה אתמול. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:אין לי כוח.>< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מארינה. כ"כ.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-המ...מארינה?
מאכל השבוע שלכם?לא משהו מיוחד
בילוי השבוע שלכם?הופעה של מארינה מקסימיליאן בלומין אתמול. פאדיחת השבוע שלכם?ישבתי ממש קרוב אליה, וכשהיא שרה את "סוף סוף" זמזמתי אותו, והיא קלטה את זה אז היא הפסיקה לשיר שורה אחת ושמעו רק אותיXD סקופ השבוע שלכם?מארינה עשתה עגיל באף
(כן, כל השאלון הזה יעסוק במארינהXD) ציטוט השבוע שלכם?לא מצליחה לבחור
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ביתספר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מחר נחשב? יומולדת למארינה ואני וחברה הולכות לאיזה מקום מגניב. שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 1. התחממות גלובלית 2. פגיעת אסטרואיד 3. גפילטע פיש 4. פרחות
לאחרונה שמתי לב שפירוש התכשירים ששמם "אל-סבון" באנגלית הוא soapless soap, כלומר סבון ללא סבון. אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה מרגיש כאילו מישהו עובד עלינו פה. מה דעתכם על כך? 1. |קולרפיגינת| קומ-בינה!!! *הטחת ידיים חזקה על השולחן* |סקולרפיגינת| 2. אם זה ירגיע אותך, נקים ועדת חקירה 3. מה זה סבון? 4. השאלות האלה רק הולכות ומידרדרות *הנדת הראש מצד לצד באיטיות לאות ייאוש*

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? notorious שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Duran duran ועוד... notorious תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מפגשי פורמים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ניוטן פאלנקר מאכל השבוע שלכם? מאכלי פיקניק בילוי השבוע שלכם? מפגשי פורמים פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם?"מדהים מושלם דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 1. התחממות גלובלית 2. פגיעת אסטרואיד 3. גפילטע פיש 4. פרחות
לאחרונה שמתי לב שפירוש התכשירים ששמם "אל-סבון" באנגלית הוא soapless soap, כלומר סבון ללא סבון. אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה מרגיש כאילו מישהו עובד עלינו פה. מה דעתכם על כך? 1. |קולרפיגינת| קומ-בינה!!! *הטחת ידיים חזקה על השולחן* |סקולרפיגינת| 2. אם זה ירגיע אותך, נקים ועדת חקירה 3. מה זה סבון? 4. השאלות האלה רק הולכות ומידרדרות *הנדת הראש מצד לצד באיטיות לאות ייאוש*

ady18

Well-known member
*תיקון שיר השבוע של קרן ככלות הקול והתמונה

shir828

New member
עונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהה!!!!כנסו

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "שמעון השכן" כי כשחיכיתי שיעל תענה היה את זה. והיא לא ענתה>< ואז ישר אחרי זה התקשרתי לקסם וזה היה מצחיק כי את שמעתי את "איתי" ואז היא ענתה לי>< שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "פעם" של מירי. "בנות" של מירי. והדיסק השני של קלי קלארקסון. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: דרציוץ (מי שהייתה איתי ביום ראשון בת"א) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יום ראשון- ת"א, יום שלישי- מקס ברנר וארנה (שם היה במקרה בוביש!!!O:) מאכל השבוע שלכם? בלאגן שוקולד (מקס ברנר) וסופגניותXD בילוי השבוע שלכם? ת"א והרצליהP: פאדיחת השבוע שלכם? מפגש בוביש אנטי מתוכנן ושאח"כ שיחקתי עם חברה בשולחן כזה שלא זוכרת איך קוראים לו, בעיר משחקים כזאת והכנסתי 7 גולים (כמה שצריך בשביל לנצח) אבל 4 לי ו3 לה>< סקופ השבוע שלכם? חברות שלי הטרידו מינית את המלצרים במקס ברנר. היה אחד שקראו לו אלעד אבל הוא אמר שקוראים לו איתי ואז הם שאלו מלצר אחר איך קוראים למלצר האחר (><) והוא אמר להם שקוראים לו איתי ואז הוא גילה לנו שלאלעד קוראים אלעד ולא איתיS: ציטוט השבוע שלכם? "שיאו פריקיות.." מישהי שקראתי לה מיסטר צומי שהיה לה סיכת ביטחון באף אמרה לנו את זה><" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: חמישי היה יום מיותר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מבחן בהיסטוריה, מבחן באזרחות, חלוקת להקבצות באנגלית. חוזרים לביצפר של שעות נורמאליותD: שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 1. התחממות גלובלית 2. פגיעת אסטרואיד
לצופי האי-
אני דילן!!!! 3. גפילטע פיש 4. פרחות לאחרונה שמתי לב שפירוש התכשירים ששמם "אל-סבון" באנגלית הוא soapless soap, כלומר סבון ללא סבון. אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה מרגיש כאילו מישהו עובד עלינו פה. מה דעתכם על כך? 1. |קולרפיגינת| קומ-בינה!!! *הטחת ידיים חזקה על השולחן* |סקולרפיגינת|
עם צ'יפס בבקשה..
2. אם זה ירגיע אותך, נקים ועדת חקירה
3. מה זה סבון? 4. השאלות האלה רק הולכות ומידרדרות *הנדת הראש מצד לצד באיטיות לאות ייאוש* לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים בכדי שננצל את האייקונים של חנוכה עד תום לפני שתפוז מורידים אותם. לניסים גדול היה שם. (קורא סמוי) כמו בכל שבוע אתם מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx על כל הצבעה עבור קרן תורם האתר שקל למען ילדים חסרי אייפוד. אפשר MP3? ^_^

סיכום

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? שיר לשירה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה ממש טובה שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שיעור פיתוח קול..... זה ממש כיף
(ומעייף
) מאכל השבוע שלכם? אגסים בילוי השבוע שלכם? מסיבת חנוכה אצל חברה פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת משהו ספציפי אבל כל שבוע יש לפחות אחת סקופ השבוע שלכם? המסנג'ר ממש דביל ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בצפר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 1. התחממות גלובלית 2. פגיעת אסטרואיד 3. גפילטע פיש 4. פרחות לאחרונה שמתי לב שפירוש התכשירים ששמם "אל-סבון" באנגלית הוא soapless soap, כלומר סבון ללא סבון. אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה מרגיש כאילו מישהו עובד עלינו פה. מה דעתכם על כך? 1. |קולרפיגינת| קומ-בינה!!! *הטחת ידיים חזקה על השולחן* |סקולרפיגינת| 2. אם זה ירגיע אותך, נקים ועדת חקירה 3. מה זה סבון? 4. השאלות האלה רק הולכות ומידרדרות *הנדת הראש מצד לצד באיטיות לאות ייאוש* לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים בכדי שננצל את האייקונים של חנוכה עד תום לפני שתפוז מורידים אותם. לכל מי שיש לו חיבה קשה לדברים מסתובבים

Inbar789

New member
טנהנהנהנה. טנהנהנה.../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? איתי הגיע בשני ^^ שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? כל מיני שירים יפים של הביטלס
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: פסטיגל! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט - המצפן הזהוב! ניקול קידמן
מאכל השבוע שלכם? חלב עם דבש. בילוי השבוע שלכם? פסטיגל וסרט! :] פאדיחת השבוע שלכם? >< סקופ השבוע שלכם? >< ציטוט השבוע שלכם? פהפהפהפה פטנטי! פהפהפהפהפה פחית! פהפהפהפהפה פטנטי. פחית!הפיג'מות
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: איבדתי את הקול X: ואת הפלאפון
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיהיה טוב
שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 1. התחממות גלובלית 2. פגיעת אסטרואיד 3. גפילטע פיש 4. פרחות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

BRANGELINA

New member
../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים,רצה הביתה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אמ.. שיר של מיקה קרני לא זוכרת את השם שלו........ תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אממ..המפגש פורום המשעשע..חחח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט כוורת בסרט -מומלץ! מאכל השבוע שלכם?סופגניה בילוי השבוע שלכם? המ..מפגש פורום, סרט,פסטיגל וסטנדאפ בקומדי קלאב.. פאדיחת השבוע שלכם? לא לא לא!! סקופ השבוע שלכם?בפסטיגל שהראל סקעת עלה לשיר את המחרוזת שלו הוא הסתכל עלי(ישבתי בשורה שלישית)וזיהה אותי..(לא מזמן הייתי בהופעה שלו)וחייך אלי..
ציטוט השבוע שלכם?קושמשמי דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לראות את החברות הכפויות טובה שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אממ..הופעה של הראל מויאל? שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 1. התחממות גלובלית 2. פגיעת אסטרואיד 3. גפילטע פיש 4. פרחות
לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים
בכדי שננצל את האייקונים של חנוכה עד תום לפני שתפוז מורידים אותם. אמ...למי שלא שיחק בחנוכה בסביבונים.. כמו בכל שבוע אתם מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx על כל הצבעה עבור קרן תורם האתר שקל למען ילדים חסרי אייפוד.-אני לא חסרת איפוד!!!
|סדגש

נעה 124

New member
סקס עם האקס, בלי מילים בלי לחשוב..

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רוצי שמוליק עם פיטר רוט שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? הממ.. שני שירים שאין לי מושג איך קוראים להם/של מי הם/איך שרים אותם. אבל הם נחמדים
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: תמונות מהמפגש.. בעיקר המטומטמת שלי
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: פגשתי היום 2 חברות שלא פגשתי מזמן, מפגש עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של מיקה מאכל השבוע שלכם? אייס קפה בילוי השבוע שלכם? מפגש.. פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? מישהי מקומונה כלשהי ראתה אותי בעזריאלי
והיא קראה לי ואני לא שמתי לב
וגם מישהי מהפורום של מירי היא מעדי! חוץ ממני יש בעדי עוד בערך 3 משפחות..XDD ציטוט השבוע שלכם? "את מנגנת נורא יפה" "לא ניגנתי" "קודם ניגנת, זה היה יפה" "אני לא ניגנתי" "אה.. לא חשוב היה יפה" XDD דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא יודעת.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לפגוש אנשים שלא פגשתי מזמן.. שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 1. התחממות גלובלית 2. פגיעת אסטרואיד 3. גפילטע פיש 4. פרחות
, כמובן לאחרונה שמתי לב שפירוש התכשירים ששמם "אל-סבון" באנגלית הוא soapless soap, כלומר סבון ללא סבון. אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה מרגיש כאילו מישהו עובד עלינו פה. מה דעתכם על כך? 1. |קולרפיגינת| קומ-בינה!!! *הטחת ידיים חזקה על השולחן* |סקולרפיגינת| 2. אם זה ירגיע אותך, נקים ועדת חקירה 3. מה זה סבון? 4. השאלות האלה רק הולכות ומידרדרות *הנדת הראש מצד לצד באיטיות לאות ייאוש*
לסיום אתם מוזמנים להעניק
אני רוצה לנצל אותם לפני שמורידים אותם!
כמו בכל שבוע אתם מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx על כל הצבעה עבור קרן תורם האתר שקל למען ילדים חסרי אייפוד. אני חסרת אייפוד
אנשים, תצביעו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? ולס להגנת הצומח עם גידי גוב שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אפר ואבק ארקדי דוכין תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הבן זוג שלי. הוא מפנק אותי ואוהב אותי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מצפן הזהב מאכל השבוע שלכם? צי'פס של בראסרי. בילוי השבוע שלכם? בראסרי + Impro All Star בצוותא. היה נחמד. פאדיחת השבוע שלכם? בקולנוע היו רק 3 זוגות כולל בן זוגי ואותי. צווחתי חרישות במהלך הסרט עקב העלילה. כול שני הזוגות שמעו
סקופ השבוע שלכם?מיכאל מושנוב ישב אתמול בבראסרי ציטוט השבוע שלכם?יש לי גידול על היד. והמבינה תבין
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:לגלות שקרן ושלמה מופיעים באותו יום שמירי מופיעה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:פסטיגל שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 1. התחממות גלובלית 2. פגיעת אסטרואיד 3. גפילטע פיש 4. פרחות
לאחרונה שמתי לב שפירוש התכשירים ששמם "אל-סבון" באנגלית הוא soapless soap, כלומר סבון ללא סבון. אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה מרגיש כאילו מישהו עובד עלינו פה. מה דעתכם על כך? 1. |קולרפיגינת| קומ-בינה!!! *הטחת ידיים חזקה על השולחן* |סקולרפיגינת|
2. אם זה ירגיע אותך, נקים ועדת חקירה 3. מה זה סבון? 4. השאלות האלה רק הולכות ומידרדרות *הנדת הראש מצד לצד באיטיות לאות ייאוש* לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים בכדי שננצל את האייקונים של חנוכה עד תום לפני שתפוז מורידים אותם- לכל אלו שבזכותם השביתה נגמרה ואולי עכשיו גם השביתה של הסטודנטים תסתיים
כמו בכל שבוע אתם מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx אז גם אני אקבל

OpenYourEyes

New member
Soooooooooooooooo

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "יותר מדי" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Your Song- Elton John תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אחרי צרור של חדשות רעות בשבוע שעבר הגיע השבוע צרור של חדשות טובות (יחסית) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חבר מעולם אחר/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ראיתי אצל חברה איזה סרט משעמם מוות שאני בכלל לא זוכרת את השם שלו, ממש גרוע. למה זה עשה לי את השבוע? כי נרדמתי ממש טוב בגללו, מה שלא קרה הרבה זמן! מאכל השבוע שלכם? הסוכריה שאני אוכלת ברגעים אלה ממש בילוי השבוע שלכם? same old same old פאדיחת השבוע שלכם? מממ נכון כשאתה חושב שאתה איפשהו לבד אתה עושה דברים מפגרים כמו פרצופים מצחיקים כאלה? אז לגלות שיש מצלמה מכוונת עליך באותו רגע זה לא ממש נחמד
סקופ השבוע שלכם? שהסיכום השבועי קצת מתיש
ציטוט השבוע שלכם? If you gotta sneeze, sneeze, don't talk דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: יותר מדי דברים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: אם יכולת להציל את העולם מפני אחת מן הצרות הבאות, במה היית בוחר? 1. התחממות גלובלית 2. פגיעת אסטרואיד 3. גפילטע פיש 4. פרחות-
לאחרונה שמתי לב שפירוש התכשירים ששמם "אל-סבון" באנגלית הוא soapless soap, כלומר סבון ללא סבון. אני לא יודעת מה איתכם אבל לי זה מרגיש כאילו מישהו עובד עלינו פה. מה דעתכם על כך? 1. |קולרפיגינת| קומ-בינה!!! *הטחת ידיים חזקה על השולחן* |סקולרפיגינת| 2. אם זה ירגיע אותך, נקים ועדת חקירה 3. מה זה סבון?-
4. השאלות האלה רק הולכות ומידרדרות *הנדת הראש מצד לצד באיטיות לאות ייאוש*-
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שמשעמם לו מספיק בשביל לשחק עם סביבונים כמו בכל שבוע אתם מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx על כל הצבעה עבור קרן תורם האתר שקל למען ילדים חסרי אייפוד. מטרה נעלה בהחלט

למעלה