סיכום שבועי:) כן שוב..

GodSaveTheQueen

New member
סיכום שבועי:) כן שוב..

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ציטוט השבוע: תוכניות לשבוע הבא: שבוע טוב

GodSaveTheQueen

New member
טובטוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: כסף.. מגישים אותי על 90 במתמטיקה משהו רע שקרה לך השבוע: שום דבר היה אחלה שבוע האמת שיר שלא הפסקת לשמוע: Siouxsie & The Banshees - Israel התחדשות השבוע: כסף? עוד שבוע הבא נתחדש=] תמונת השבוע: סרט השבוע: יומן נעורים ספר השבוע: ספר מתמטיקה? מאכל השבוע: כלללללל האוכל בשבועות! אין על האוכל בחג הזה! יציאת השבוע:סתם למטה וכאלה לא משהו מיוחד ציטוט השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מתמטיקה.. היסטוריה וכאלה.. נראה אולי לים.

מסכם... למה אף אחד לא מסכם עוד?

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודע, מוגש על 88 במתמטיקה זה נחמד. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם, שום דבר רציני. שיר שלא הפסקת לשמוע: fuckin up - neil young התחדשות השבוע: לא כלום תמונת השבוע: סרט השבוע: כלום ספר השבוע: אוף, כלום מאכל השבוע: עוגת שוקולד משבועות חחח יציאת השבוע: סתם פה ושם ציטוט השבוע: "מחסובק" חח סתם נאמר הרבה בימים האחרונים תוכניות לשבוע הבא: לעשות איכשהו השבוע הזה לפחות יבש חחח

Pickle Weasle

New member
סיכומי

משהו טוב שקרה לך השבוע: שידידה שלי הייתה אצלי, היה ממש כיף ומצחיק [למרות שזה קורה כל שבוע חח] משהו רע שקרה לך השבוע: אינטר ניצחו את באיירן מינכן בעע שיר שלא הפסקת לשמוע: Abschied - Nico התחדשות השבוע: שיניתי קצת את החדר. ותליתי קלפי יוגי הו בכל רחבי החדר כי היה לי משעמם בעין XD תמונת השבוע: מה שקורה כששותים קולה קריסטל: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs339.ash1/29128_1465616759241_1198189891_31345224_578284_n.jpg סרט השבוע: התנגשות הטיטנים, חביב ספר השבוע: הגיבן מנוטרה דאם / הוגו מאכל השבוע: מאנצ'יזזזזזז יציאת השבוע: יצאנו לראות את הגמר אלופות. היה שווה למרות שאינטר ניצחו. ציטוט השבוע: ''סבתא סבתא אני מאוהבת בג'ון סמית'!'' ''אני לא סבתא שלך אני עץ מדבר T_T'' תוכניות לשבוע הבא: בגרויות בגרויות בגרויות

למעלה