סיכום שבועי ובניו!

שבוע מקסים לכולם../images/Emo140.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול ו.. סוני אצל שוני שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? שירה של מירי משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שהציגו אותי כמנחה לעתיד של קורס מאוד מאוד בכיר (שאני אוכל להנחות רק עוד 5-7 שנים) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרביונים מפלדה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הישרדות-נועם נשאר על האי
מאכל השבוע שלכם? ב'קינג ג'ורג' פסטת קרישה ורוקפור... סוף הדרך בילוי השבוע שלכם? המפגש, השעה הראשונה שהייתי בו, היה לי כיף לפגוש אנשים שלא ראיתי המון זמן וגם להכיר אנשים חדשים פאדיחת השבוע שלכם? שתמר התקשרה אליי באמצע המפגש בטעות והתחיל סוני אצל שוני וניתקתי כמובן ואז שמעו את ההודעה שלי בתא הקולי
סקופ השבוע שלכם? אימנתי מישהו ואחרי שנה שהוא גר מחוץ לבית וכבר יש לו הסכם גירושים, הוא חוזר לאישתו
ציטוט השבוע שלכם? איזה יום יפה דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: התגובות של כמה אנשים שלא יודעים להעריך דברים שעושים למענם. הייתי מעדיפה לא לדעת מזה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: נשמע הזוי, אבל רופא שיניים.. נראה לי שזה הטיפול הסופי.. סוףסוף בעקבות דו"ח וינוגרד: 1. על אולמרט להתפטר 2. על מוש בן ארי להסתפר (זה לא קשור כ"כ אבל נחוץ בכל מקרה)
3. בא לי סלט ארומה עם ויניגרט למי מהבאים יש יותר סקס אפיל? 1. עמנואל הלפרין 2. מושיק עפיה 3. שלי יחימוביץ' 4. עמוד חשמל
לסיום אתם מוזמנים להעניק
לכל מי שכפרעליו. למירב, הדר, רעות ולכלל'ה ו.. כמובן לורד שאגב המחשב לא קורא את הדיסק

khvh5

New member
איחורישיין.

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול !! (= שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?חשבתי שיהיה רומנטי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ממממ קרן,וחברות שלי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרביונים מפלדה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-המפגש. מאכל השבוע שלכם?פתיתים D= בילוי השבוע שלכם?חוץ מהמפגש לא היה. פאדיחת השבוע שלכם?---- סקופ השבוע שלכם?---- ציטוט השבוע שלכם?---- דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:מבחנים,מבחנים ומבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שישי בעקבות דו"ח וינוגרד: 1. על אולמרט להתפטר
2. על מוש בן ארי להסתפר (זה לא קשור כ"כ אבל נחוץ בכל מקרה)
אפילו שזה יהיה מוזר..כי זה מוזר מוש בלי ראסטות. 3. בא לי סלט ארומה עם ויניגרט למי מהבאים יש יותר סקס אפיל? 1. עמנואל הלפרין 2. מושיק עפיה 3. שלי יחימוביץ' 4. עמוד חשמל
לסיום אתם מוזמנים להעניק
לכל מי שכפרעליו. כל מי שאירגן את המפגש

למעלה