סיכום שבוועיי =]

סיכום שבוועיי =]

ראיתי שאף אחד לא עשה אז פתחתי =]
איך היה השבוע?
מה שימח את השבוע?
מה הרס?
תכניתת\סרט השבוע :
שיר השבוע:
המלצת השבוע:
מה הדבר שאתם מתחרטים שעשיתם בשבוע הזה ?
תמונת השבוע [שלכם בקשה D= ]:
הבנאדם שעשה לכם את השבועע [חוץ ממני חחח סתם]:
מש'ו לאחל למיש'ו ?
איך עבר השבוע מ- 1-10 ? שובעע מושלםם

עונה לעצמי

איך היה השבוע? חמוווד מאווד מה שימח את השבוע? חופפש מה הרס? שנשקלתי עכשיו ונראלי עליתי במשקל, אני לוקחת את זה קשה DD: תכניתת\סרט השבוע : מה שבחורה רוצה סרט אחד היפים ! שיר השבוע: אממ הכל של דניאלי
המלצת השבוע: הסרט שרשמתי למעלה מה הדבר שאתם מתחרטים שעשיתם בשבוע הזה ? כלום תמונת השבוע [שלכם בקשה D= ]: אין הבנאדם שעשה לכם את השבועע [חוץ ממני חחח סתם]: הרבה חח מש'ו לאחל למיש'ו ? חג סוכות שמחחח =] איך עבר השבוע מ- 1-10 ? 8

מיוש94

New member
עונה ליפה שלי

איך היה השבוע?מצוין!!! מה שימח את השבוע?אח שלי כפרעע עליו התחתן וראיתי את דניאל חח מה הרס?עבודות לבית ספר תכניתת\סרט השבוע :אסקימו לימון החדש חחחחח שיר השבוע:camp rock-this is me המלצת השבוע:אני ממליצה על עצמי
מה הדבר שאתם מתחרטים שעשיתם בשבוע הזה ?נתתי לאח שלי לשתות כל כך הרבה בחתונה ועוד על בטן ריקה-אתם לא רוצים לדעת איך זה נגמר חחח תמונת השבוע [שלכם בקשה D= ]:כשיהיה לי מהחתונה אני ישים חח הבנאדם שעשה לכם את השבועע [חוץ ממני חחח סתם]:את,אני
,אח שלי ואישתו החדשה והכי מכולם!!!!!!!!!!!-דניאל!! מש'ו לאחל למיש'ו ?מזל טוב למי שאין ואין יום הולדת איך עבר השבוע מ- 1-10 ?10

עונה[ :

איך היה השבוע? אחרי אתמול מושששלם D: מה שימח את השבוע? הופעה של חנצ'וקקק , בועזז, ישראל , איציק שמלי וכו' D: מה הרס? ממ.. ילדים קטנים ומעצבנים , ילדות מפגרות D: תכניתת\סרט השבוע : ממ.. הפיג'מות חח שיר השבוע: שיר חדש של חן מההופעה :OO המלצת השבוע: תבואו הרבה זמן לפני הופעה שתיהיו ראשונים ותראו הכל הכי טוב חחחחחחחחחחחחחחח מה הדבר שאתם מתחרטים שעשיתם בשבוע הזה ? שלא באתי יותר מוקדם בהופעה אחת חח תמונת השבוע [שלכם בקשה D= ]: וותרו :) הבנאדם שעשה לכם את השבועע [חוץ ממני חחח סתם]: ח=ן מש'ו לאחל למיש'ו ? אוהבת אותתכם , שבת שלוום :) איך עבר השבוע מ- 1-10 ? 100000

יא

אף אחד לא הגיב כמעט.אני לצערי זמנית מהפלאפון אני אענה כשאהיה במחשב

למעלה