סיכום קיסריה 2004

Nicol1991

New member
טוב אנשים לא לריב

אם סמואל לא נהנתה אז זכותה...ובנימה אופטימית זו חג שמח לכולם!

Golden apple

New member
../images/Emo73.gifWOIW, שיגעון../images/Emo70.gif

זאת בהחלט התגובה שראויה לתגובה ילדותית כמו שלך... מה לעשות, לי יותר קל לרדת לרמה שלך, מאשר לך לעלות ברמה מעט...

תקשביי

כל מי שאמר שהוא לא נהנה עושה רושם ששרית איכזבה..... וזה ממש לא נכון !! יש כאלה שנהנו ואמרו שהיה מופע סוף ! ומה שאתם אומרים מראה כאילו שרית לא דפקה שואוו ושרית השיקעה במופע ולפי מה ששמעתי ולא ממכם היה מופע סוף והשקעה אדירה! חבל שאתם מוציאים ככה את שרית עושים ככה שם שלא היה מופע טוב ולא נהנתם חוץ מזה אתם מעריצים שלה אז..............

חן ס

New member
בואנה אתם בכלל לא יודעים מה היה

ולמה אני אומרת שהיה מגעיל וכאלה...אז שבו תנוחו בנתיים אם תקראו טוב את מה שרשמתי תבינו שאמרתי שההופעה היתה מהממת וההשקעה ובלה בלה .. ושרית שזה סיפור אחר שאני מתה עליה...וכו... התגובה שלי היא בקשר למשהו אחר ואתם לא יודעים מה אז שבו תנוחוווווו

Music4Life

New member
היה מדהים חבר'ה !!!

אישית נהנתי חבל"ז! אני לא יודעת למה חלק פה לא נהנו..מהבלגן או שציפיתם ליותר? זאת הפעם הראשונה שלי אז לא היה לי למה להשוות אבל היה מטריף!!! מופע גדול, הסטריה, התרגשתי לראות את שרית על הבמה ככה כולה יפיפייה כמו שהיא, ולשיר את השירים החדשים והישנים שלה, זה היה כבוד עבורי!! ווואו ענקקקקקקק !!!! מי שלא בא, פיספס!!!!!! פשוט ערב משגע!!! ונחכה לשנה הבאה...

סמואלוב עזבי שטויות אל תריבי איתם

מי שיודע מה היה יודע ומי שלא לא! עזבי ואתה זה שחושב מחשבות רעות על שרית שרית ממש לא קשורה לזה!!!

omribrz

New member
מושיק כתוב את דעתך על המופע

אני סקרן לשמוע את דעתך

omribrz

New member
ושכחתי להגיד שהיא גם שרה

את אהבה מעבר לפינה ככה זה יוצא 32 שירים כמו שנה שעברה

גם אני לא נהנתי כל כך

המופע עצמו היה מדהיםםםםםםםם אבל מה שיהיה מסביב הבלגן וזה מהמופע עצמו נהנתי מאוד

nora5

New member