סיכום פרק!

סיכום פרק!

יסמין - חמודה לאללה כרגיל.גדולה על גיא בכמה מידות נראה לי... ולרי - הפעם היה קצת שקט משרמוטי.בלי כל הרעל והשפה המגעילה שהיא מדברת כלפי שאר הבנות.( כזאת צביעות להגיד ליעל אני אוהבת אותך כשרק לפני כמה פרקים דיברה אליה בצורה מגעילה ומתנשאת וצחקה עליה ביחד עם מעיין וכל היתר ) דפנה - הבחורה זקוקה לטיפול נפשי דחוף.לא מובן מה היא עושה בתכנית בכלל. נטלי - הפעם גילינו שסתם מדובר בעוד פריחה ירושלמית טיפוסית.היה כזה הזוי לראות אותה מתמוגגת מהשיר הדתי לחתונה וכמה דקות אחר כך חצי ערומה באמבטיה עם גיא. יעל - היה צפוי ההדחה שלה.היא לא מתאימה לגיא עם כל הקונפליקט דתיה -חילונית שלה. הפרק הבא מראה את המשפחה המרוקאית השלוכית של נטלי.צחוקים.

דינה122

New member
לדעתי,דפנה וולרי*

עושות עילהום על יסמין!!! ודפנה ,ממש,אבל ממש הגזימה!!!! את הבעיות שיש לה עם אבא שלה שתפתור איתו !בלי השלכות על יסמין!!!! ובנוסף יש לה גם ביקורת על איך שיסמין מגיבה על כך !?הגזימה,הגזימה.וולרי ,יפה ענתה לה יסמין כשאמרה לה"מי את שתגידי מי אמיתי ומי לא"[או משהו כזה].

מה עם חוסר האמון ביסמין?

אני לא מבינה למה נוצר לגיא כזה חוסר אמון מהותי ביסמין? מה כי היא לא ענתה לא באופן ישיר על חמשת הצעות הנשואין שלה? כי עינת החפרפרת לא פירגנה לה יותר מידי? וגם לפי הדייט בים היה נראה שהם לא קולטים אחד את השני, נראה שגיא חושש שהיא מניפולטיבית שרוצה רק להתפרסם, והיא לעומתו חושבת שהיא לא הראת מספיק שהיא רוצה בסיבוב הראשון. היא לא מבינה שהיא נתפסת כלא אמינה בעניו, היא חושבת שהוא התבעס עליה כי היה נראה לו שהיא סתם לא רוצה. יש הבדל מהותי בין סתם לא רוצה למנסה להתפרסם על חשבון רגשות שלו. שיחות, שיחות אבל משהוא שם לא עובר. ודפנה- דפנה התחרפנה. איך יסמין אמורה להגיב לזה שהיא מזכירה לה את אבא שלה? די כבר הגעת למסקנות העמוקות, תשחררי את האנשים שמסביבך!! וגם ,היא מתחילה להיות מלנכולית יותר מיעל אין צורך לומר שזה מוריד את כל הסקס אפיל.

lorats

New member
היא לא ענתה..

כשגיא שאל אותה היא ענתה תשובות של כן\לא וסתם צחקה כמו ילדה עם סוד, היא גם אמרה שהיא לא רוצה לדבר על זה לא יודעת, היה לי גם מוזר איך שגיא ויסמין כאלה קרובים, נשיקות חיבוקים... אבל מאחורי הגב סכינים :X וכן, דפנה התחרפנה לגמרי, כל דבר מזכיר לה את אבא שלה, פרק קודם זה היה גיא, עכשיו יסמין, שבוע הבא זה יהיה בית המלון? דפנה הייתה צריכה ללכת כל כך מזמן, אבל אני עדיין שמחה שיעל בסוף הלכה, היא הייתה צריכה ללכת בפרק השני..היא גם בחורה הזויה כל כך ואני מתה על נטלי, אבל הסצנה באמבטיה שם הייתה יותר מדי בשביל פרים טיים.. גם כל התוכנית כמעט הייתה הדייט שלהם..

foobar2

New member
נראה לי שהבעייה אחרת

הבחורה פשוט חסרת עומק רגשי. כל מה שהיא אומרת היא באמת מתכוונת אליו, אבל זה כל כך שטחי עד שקשה למי ששומע להאמין שזה אמיתי. הקטע בו יסמין אומרת לולרי "אתם משפחה קטנה" תפס לי את האוזן. לבת יענה יש יותר אינטליגנציה רגשית ממנה. זה כבר לא חוסר טקט. זה כבר לא סתם נפלט. זו טפשות מוחלטת (במקרה הטוב) או רוע טהור (במקרה הרע).

ממה שאני רואה

יסמין לא באמת מתכוונת או מאמינה באמת לדברים שהיא מוציאה מהפה., היא בעיקר יודעת אותם... מכאן ליישומם הדרך עוד ארוכה....... היא ממש מזכירה לי מעין פרסומת מהלכת.....

lorats

New member
הכי מצחיק שאמא שלה בטלפון עושה לה להיות

אמיתית כמו שהיא

אי אפשר ניו אייג' וריאלטי

כן, היא ניו אייג'רית בתחילת דרכה. רוחניות זה להבין מי עומד מולך ולא לג'נן אותו עם טרמינולוגיה שלא קשורה לעולם שלו. היא בכוח מנסה לכפות peace and love ובאמת יוצא לה פרסומת אמריקאית בדולר.

Marilevoleur

New member
לא אוהבת את יסמין

דפנה זקוקה לטיפול קצת עצוב לי על יעל , אני מאמינה לה שהיא פיתחה רגשות ותקוות בקשר לגאי אבל .... הם לא מתאימים נשארות נטלי וולרי . לדעתי הפרק האחרון , ההחלטה הסופית צריכה להיות בין שתיהן . יש לי העדפה קטנה לנטלי .

foobar2

New member
בפרק הזה למדנו שאסור לשמור דברים בבטן!

וגם שכווולן שם מחפשות חתן. הרי, אף אחת או אחד, לא הגיעו לתוכנית כדי להתפרסם. חוץ מיעל, שלא למדה שאסור לשמור דברים בבטן. שמלות הכלה כנראה לא עשו את שלהן, מפלס הכנרת לא ממש עלה, לכן השתמשו בנשק יום הדין: קולה של אמא. ולרי היא דוגמא ומופת לאילוף הסוררת. עכשיו במקום אתנחתא קומית, קיבלנו בחורה זכת-נפש, אפאטית ושותקת. לעומת זאת, כל השדים של דפי'לה יצאו החוצה. לא לדאוג, לתוכנית יש פסיכולוגית מלווה... רק שזו עסוקה בלדובב למצלמה... מזל שגיא במקרה היה שם כדי להושיע אותה ובום טרח, היא התאהבה. למדנו כבר שלא טוב לשמור דברים בבטן? הפסיכולוגית בטוח מרוצה. קשה לי להבין איך נטלי הסכימה לסצינה. אם זה נראה כמו פורנו, מריח כמו פורנו ושוחה כמו פורנו, אז זה כנראה פורנו. אה, שכחתי שהיא מירושלים, שם... אין סרטים כאלו. אבל יש פירסינג... בבטן. ההימור: במלחמת בני האור בבני החושך יכולה להיות רק זוכה אחת. יסמין מתבקשת לארוז מזוודה ולעלות על המטאטא הקרוב. טיסה נעימה.

lorats

New member
כן, גם אני מתה שיסמין כבר תעוף

והסצנה עם נטלי ממש ממש לא ברורה, ראו שלא נוח לה הסיטואציה.. נכון לעכשיו הפינליסטיות הן ולרי ונטלי, ונראה לי שנטלי לוקחת

א ו ר3

New member
למה דפנה עוד שם?

דפנה ממש מתוקה לדעתי,בחורה לעניין, יודעת מה היא רוצה, נכון היא מתוסבכת עם עצמה ויש לה בעיות (כמו לכל אחת בתוכנית הזו) אבל רואים בבירור שהיא לא נדלקה על גיא! וגם אם לא - so what? כולן חייבות להדלק עליו? זה לא ממש מנגנון שאפשר לשלוט בו... נכון הוא חתיך חכם והכל, זה לא גורם אבל לכל בחורה בעולם לרצות אותו! חבל שהוא לא העיף את דפנה, יכולהיות שגם עם יעל אין את הפוטנציאל אבל אני עדיין לא מבינה מה דפנה עושה שם.... ויסמין מעצבנת, משהו בה פשוט מפריע... מדברת בסיסמאות ובצורה מזוייפת, כל אדיוט יכול לשים לב לזה... אבל לדעתי הוא ייבחר בה בסוף, בעיקר כי איתה יש לו הכי הרבה כימיה פיזית. ולגבי נטלי- כתבת "עוד פרחה ירושלמית טיפוסית..." גם אני ירושלמית (לשעבר) זה אומר שאין פרחות תלאביביות? או פרחות מרעננה? מה זה השטויות האלו..? בירושלים יש עוד הרבה בנות חוץ מפרחות (ופרחות יש בכל מקום) אני לא חושבת שנטלי פרחה, היא נסחפת בקלות לפנטזיות עליה ועל גיא והיא רומנטית וקיטצ'ית לא יודעת אם היא פרחה, זו דעתי לפחות.

למה?

על סמך מה שאני רואה, אני חושבת שמעבר לכך שגיא עצמו אוהב אתגרים מעניינים, יש בו הרבה עומק והוא גם מצליח לראות מעבר לדברים שעל פני השטח. לכן, נראה לי שדפנה עדיין שם, חרף המתיקות הקיימת בה. למה יעל לא שם? כנראה שלא היה ביניהם מספיק חיבור וכימיה. ונטלי לא פרחה. רק מה מתגלה שהיא לא עוד תמימה כפי שהיא הצטיירה בכמה וכמה פרקים (שלי לפחות יצא לראות) ויסמין, כרגע ממה שנראה, חיה ביקום מקביל אשר לא ידוע עדיין בסקאלה שלנו.

foobar2

New member
והאוביוס

היא יפייפיה והוא אוהב את מה שהוא רואה. ההפקה לא יכולה לוותר עליה כי היא נותנת קצת עומק לטראש. בלעדיה התוכנית הייתה כגובה החלב באמבט. מה האבחון של ולרי?

ולרי

מה שאתה רואה, זה מה שתקבל. מאוד ישירה, חסרת טאקט לעתים, לא באמת רעה כפי שהיא משדרת לכאורה, בעיניי, היא לא שונאת את יסמין, העניין הוא שהיא די אמיתית ומוציאה את מה שקיים בה, לטוב ולרע וכנראה חיה בסביבה דומה לכן היא רואה ומתקשה להכיל את 'הזיוף' הברור לעין וזה שיוצא מיסמין. מאוד חריפה וצינית, לדעתי הציניות משמשת לה הגנה במציאות היומיומית שקשה לעתים. ועם זאת בעלת חוש הומור. אני הייתי מסווגת אותה בתור הידידה הטובה של גיא. זאת שכדאי לשמר בסביבה. אגב, יסמין, יסמין לא רעה בעיניי. נראה שיסמין רוצה להאמין במה שהיא אומרת רק שהיא עדיין לא שם בכדי להכיל את מה שהיא אומרת באמת. לכן היא התקשתה להכיל את הדברים שדפנה וחיפשה 'לתקוף' בחזרה. כי בעיניי מישהו שהוא באמת אופטימי לחיים ורואה כל דבר לטובה ומביט על חצי הכוס המלאה וכן חיי את החיים האלה ומיישם את הדברים. כן אמור לנסות לתעל את הביקורת, ולקחת אותה לכיוון חיובי ולא לנסות להיתגונן יותר מדיי.

foobar2

New member
הרווק בלי יסמין זה כמו

דג בלי אופניים? גיא גיאור בלי סצינה עם מיים? בטלנובלה הזו לכל אחת מהשחקניות יש תפקיד. יסמין מגלמת את דמות הנבל. זה לא אומר שהיא בן אדם רע. עבורי, המילים שהיא אומרת, הן כל כך... באוויר. אני כנראה לא רוחנית מספיק בשביל להכיל אותה. אבל מה שבאמת מפריע לי זה שאני לא רואה רגש חיובי בינה לבין השחקנים האחרים. גם גיא, למרות המשיכה הפיזית בניהם, תמיד נראה מבואס מולה, במיוחד בטקס הורד. לא נעים לי לראות את זה ולכן אני מעדיפה שהיא לא תהיה שם. אין כאן שום שינאה. לדעתי, לולרי משום מה יש דימוי עצמי קצת נמוך. משם גם מגיעה הציניות. נראה שהקשר בינה לבין גיא אמיתי. כמוה. אגב, בפרומו לפרק הבא, רואים את גיא מנשנש את כולן, את נטלי בוכה ואת דפנה וולרי מנחמות אותה. היא קיבלה את הורד אחרונה? שורה תחתונה: נטלי היא לא יותר מאשר כלי משחק, עם ולרי הוא לא משחק ורק עם דפנה הוא שובר את החוקים.

Marilevoleur

New member
מסכימה איתך

נטלי נסחפה אבל אני לא רואה אותה פרחה גם אני ירושלמית לשעבר

אני חולקת על רוב הדעות פה ..

יסמין- אני לא רואה מה אתם מוצאים ביסמין הלא אמיתית הזאת .. היא לא חמודה ולא מתוקה היא מזייפת וכמו שגיא אמר היא אומרת רק מה שהוא רוצה למוע ומה היא ענתה לו? בדיוק מה שהוא רצה לשמוע שהוא צודק! .. לא אוהבת אותה בכלל לא מבינה למה המשפחה שלו החזירו אותה סתם מעבולה וממש לא נראה לי שהיא מרגישה לגיא משו חוץ ממשיכה מינית .. יעל- דיי היה ברור לי שהיא תעוף כי היא מתוסבכת עם עצמה יותר מידי וכל הזמן בבאסה וזה ממש לא מתאים לגיא .. אבל חבל עליה שפיתחה ככה רגשות .. נטלי- סוף סוף היה קירוב בניהם .. ולא זה לא פורנו לכל המגזימים כאן אני חושבת שהפגישה שלהם הייתה ממש נחמדה מהשוקולד עד האמבטיה .. ראו שלא כזה נעים לה אבל מה לא עושים בשביל גיא .. ואני חושבת שהיא וולרי יהיו המועמדות הסופיות .. למרות שהיא ממש ממש רגישה וביישנית ומתרגשת יותר מידי .. ולרי- אין מה לומר .. מצחיקה וממש מתאימה לגיא אולי הכי מתאימה מכולם שם .. היא מסקרנת ובפרק האחרון ראו אותה גם קצת רצינית ובוכייה אבל אני ממש אוהבת אותה ואת כל הציניות שלה וחוץ מזה שהפכים נמשכים .. דפנה- אני מבינה אותה .. יש מצבים בחיים שלא מצפים להם ובום הם קורים .. אני לא חושבת שהיא מתאימה לגיא אבל אני מבינה אותה על איך שהיא יצאה על יסמין כי יסמין מתנשאת ומגעילה וחושבת שהיא איזה מלכת יופי .. יפת נפש .. שתמיד צודקת .. אבל נחשי מה יסמין לפעמים עדיף לשתוק!!!! כן כן תלמדי שלא תמיד צריך להגיב אולי את מזכירה את אבא שלה בצורת התבטאות המגעילה שלך אז פשוט תסתמי ותני לה לפרוק מה שיש לה על הלב .. ואני חושבת שטוב שדפנה מתמודדת עם זה .. ושגם פסיכולוג יכול לעזור ואני לא אומרת את זה בהתנשאות או משו פשוט לפעמים פסיכולוגים עוזרים לפתור דברים .. וזהו היה פרק חביב .. במיוחד שגיא הבין מי זאת באמת יסמין עם השיני ערפד שלה .. תכלס אני לא חושבת שהיא יפה בכלל .. לא חיצונית ולא פנימית.. שתיקח ת'עלק רוחניות שלה ו .... לא אגיב על זה יותר בהגזמה .. ד"א אני חושבת שגם יסמין צריכה פסיכולוג .. 5 הצעות נישואין ולא הסכמת כנראה משו לא בסדר איתך או שאת משלה בנים או שאת משלה את עצמך שזה אפשרי .. אני רואה עתיד צפוי של רווקה זקנה אם לא תטפלי בעצמך .. המשך צפייה מהנה ..

למעלה