תודה ששיתפת אותנו. אני לא חושבת שדברים קורים לנו כעונש על משהו שעשינו ואני מבטיחה לך שהרבה עשו שטויות שהיו ילדים ( כולל אותי) מהריגת נמלים עד התעללות בחיות...זה קורה מתום לב לא מרוע... גם הילדים שאני עובדת איתם בגן כשהבאנו להם חיות לליטוף אז היה ילד שלקח את הארנבת וזרק אותה באויר וכן זה היה מזעזע אבל הוא לא עשה את זה מתוך רוע הם פשוט לא מודעים לחשיבותם של החיות כמונו...בשבילם זה עוד צעצוע לשחק איתו. אבל העיקר הוא שאת איתנו עכשיו...ואת אישה באמת מקסימה פיפוש ואני מאוד אוהבת אותך... אז לא להרגיש אשמה...כי כל מה שקורה , קורה לטובה.
ותזכרי שאנחנו רק אנושיים אז מותר לנו לטעות לפעמים.
על כנות ויושר שקיימים בך צריך להגיד תודה. יש אנשים שמאוד קשה להם אם מה שיש לך. ואת צריכה להגיד תודה ליקום על כך . ולאהוב את עצמך כי מה שקרה בעבר כמו שאת מספרת זה דרך לעבור כמו כל ילד בעם ישראל. יש סרט שאני רוצה מאוד שתקחי בוידאו הוא מאוד ידבר אליך. הוא נקרא אביב סתיו קיץ חורף אביב. סרט מדהים מרתק שמשקף את חיינו על פני האדמה. ולגבי זה שהתעללת בבעלי חיים ואת חושבת שבגלל זה חלית טעות בידך. כן אומרים שאין דבר שקורה במקרה אך בין מעשי ילדות שהרבה ילדים עושים לבין חווית חולי אין קשר . ואני ממש מרגישה את אותך דרך הכתיבה ויכולה לומר לך שהכנות שבך תוביל אותך למקומות שבהם תצליחי לגלות את עצמך מחדש . ותודה על השיתוף המדהים שלך אין ילד בישראל שלא הרג נמלה נחש או כל מני חיות אחרות. אוהבת אותך אושרת. נ.ב. אחותי עברה בשלום את הניתוח ועכשיו היא בהתאוששות.
שיתוף יש לי בעיה רצינית עם בתי חולים אני מאוד רוחנית ומי שמרגיש אנרגיות לא יכול להתעלם ממה שקורה שם הייתי שם מהבוקר ועד עכשיו והרגשתי שעוד שניה אני בוכה כמו ילדה קטנה נעתקה נשמתי עשיתי הגנות והגנות הגעתי הביתה הדלקתי מרווה וניקיתי את עצמי מהאנרגיות של הבית חולים. בע קחו משפט שאני מאוד אוהבת. האנרגיה הולכת בעקבות המחשבה ומתאימה את עצמה אליה.
היא פתאום החליטה שהיא סיימה עם סיניי וג'ניפר במקום לדבר על זה ולפתור הכל בדיבורים. אבל אני מסכימה איתה שחבל שכל הבנות לא באו להיפגש עם לינל והיילי והשתיים האחרות- זה היה יכול להיגמר לגמרי אחרת.