סיכום על ערפאת...

amitoosh.

New member
סיכום על ערפאת...

אני דיברתי על זה ההורים שלי. אתם זוכרים איך כל הקטע עם ה - ערבים התחיל? אריק שרון ביקר בהר הבית, והערבים התחילו להתפרע. אני ממש אבל ממש לא אוהב את אריק שרון, אבל כשחושבים על זה, זה לא אשמתו. אם הערבים היו מתייחסים אל זה כביקור (מה שזה באמת...) אז לא היה קורה שום דבר. אבל לא, חייבים להגיב ב אלימות. חשבתי על ערפאת, אתם זוכרים את השיחות עם ברק לפני כמה זמן? אז ברק נתן לו כמו מגש עם כסף, חצי מירושלים, וכ``כ קיווינו לשלום. אבל ערפאת לא הסכים, כמובן כי רצה להיות גיבור. שמעתם את השדרן של הטלוויזיה הערבית כשהוא חזר מהשיחות? אני אצטט לכם למי שלא ראה את החדשות כאן: `` והנה חוזר גיבורינו הגדול``, ואז ערפאת חייך ונופף ידיים. ערפאת רצה להיות גיבור ולקבל את ירושלים ואת ה-כ-ל! אבל לא בשיחה, רק במלחמה!. זה הדרך היחידה שהוא יודע. והוא עכשיו עוד מעודד אותם. אתם יודעים מה, קראתי עכשיו מה שכתבתי ולחשוב על זה, אני כ``כ מקווה שמה שכתבתי זה לא נכון, וערפאת לא עושה את זה בכוונה, ושהוא מנהיג טוב כמו שתמיד חשבתי, מקווה מאוד!. מה אתם חושבים? ממני, עמית בן 11 וחצי...

the real flea

New member
לא רק לו יש חלק

לא רק הפלסטינאים אשמים בסיפור הזה, העובדה היא שגם אצלנו יש התפרעויות רק אתמול טבריינים הרסו מסגד ואף אחד לא שם על זה. שלחנו חיילים לקבר יוסף בלי להסס ובסוף הבינו את הטעות, ויצאו, נראה כאילו שכולם מנסים לעשות עין תחת עין, ולא להפסיק אתת מה שקורה, המצב היה כל כך טוב עד שאריק שרון ניסה להראות עד הכח שלו, והפלשתינאים כאילו החזירו לנו. יש כל כך הרבה שיטות להפסיק את המצב ובחרנו דווקא בדרך הכי גרועה.

טרבלסי3

New member
לדעתי...

אסור לוותר ולהיות מתונים וסלחנים לערבים האלה צריך לרסס אותם בכדורים שילמדו לקח חמור צריך להחזיר להם פי שתיים ממה שעשו לנו וככה ילמדו להיות ילדים טובים וממושמעים ועם לא ילמדו לקח אז חבל להם על הזמן אם רק יעזו ויחצו את הגבול הכי גרוע צריך לחסל אותם מוות לערבים!!!!!!!!!!!! הלוואי ימותו החולרות האלה אם הם לא מתחשבים במצב שלנו ומתפרעים והורגים לנו חיילים שלא עשו להם כלום אז לא צריך לרחם עליהם אתם לא חושבים? ממני א.

sharon91

New member
מה???

פאק.. עכשיו אתה שונא אותם בדיוק מהסיבה שהם שונאים אותנו, הם (לא כולם- אני שמה לב לפחות שאני לא עושה הכללות) שונאים אותנו בגלל שנולדנו יהודים. אנחנו שונאים אותם בגלל שהם נלחמים בנו, מסיתים נגדנו, הורגים אנשים שלנו... כשאתה אומר מוות לערבים וכל שאר השטויות האמרת שם, אתה בדיוק כמותם. אז תוותר על הססמאות הנוראיות האלה, הן לא לעניין. יש שם אנשים בדיוק כמונו, עם נשים וילדים שלא אשמים במה שקורה כאן.

sharon91

New member
סלח לי אבל..

זו גזענות!! יש הבדל בין דעות של אמונה לבין גזענות טהורה..

טרבלסי3

New member
זו לא ...

גזענות את מגזימה עם ההערות המעליבות האלה שלך ואני לא רוצה לשמוע את כל הירידות הנוספות שיש לך לרדת עלי טוב? וזה סופי אז לפי ההערות שלך אני מבין שאת לא מעונינת לפתוח איתי דף חדש בלי כל הקללות והירידות המעצבנות האלה נכון?

sharon91

New member
אני דווקא כן מעוניינת

וזה שאמרתי שזאת גזענות זאת לא ירידה, אני פשוט מנסה לגרום לך לשנות את זה, כי זו, בהחלט גזענות אין מה לעשות. ויאללה. די, דף חדש..

sharon91

New member
כן

יש כל כך הרבה צביעות.. ולכולנו ברור שזה לא בגלל אריק שרון, כי זה היה רק תירוץ להתחיל עם זה, והם חיכו להזדמנות הזו, וזה היה קורה, במוקדם או במאוחר. כי יאסר עראפת, בעצם, הוא לא גיבור גדול..

טרבלסי3

New member
הוא א-פ-ס!!!

לדעתי אריק שרון באמת לא אשם מה הוא כבר עשה?נכנס להר הבית אז מה?! יאסר ארפעת (או איך שכותבים את השם המתוסבך שלו) סתם אידיוט אני מ-ת-ע-ב את הבחור הזה איך הוא מגמגם מול קהל החמסניקים שלו ואומר כל הזמן שבסוף החודש הזה תהיה להם מדינה פלשתינאית וזה כמובן בלבול במוח כבר שנים כל כך רבות הוא אומר את אותו דבר ואיך הערבים מאמינים לו כל הזמן הוא עוד ימות ויתפגר לפני שניתן להם את הס``מ שטח הבא ימח שמו ושם זכרו ממני א.

sharon91

New member
צודק..

הוא איש צבוע ומגעיל. (ידעתם שהוא מזל בתולה שאופק סרטן? טוב אני משערת שלא.. בכל אופן.. זה לא שילוב משהו..)

טרבלסי3

New member
:)

צודקת! ותודה רבה שאת מסכימה איתי דרך אגב התחברתי אליך לאי סי קיו ואני מקווה שזה לא מפריע לך ממני א.

amitoosh.

New member
תחדה לכולם על כל התגובות...

עמית בן 11 וחצי... נ.ב - אני שמח שטרבלסי ושרון, הצליחו להיות באותה דעה .

צודק ב-1000000000000%

עמית, אתה צודק ב-10000000000000000000000000000000000000000000%. ערפאת רוצה רק להיות גיבור, וברק באמת נתן הרבה. ובקשר לאריק שרון... גם בזה אתה צודק. בקיצור, אני כ``כ מסכימה עם מה שכתבת. אתה לא יודע כמה... שלך עדי

ארליך

New member
הכרזת מלחמה

אני חושב שאם עראפת רוצה להכריז מלחמה אז צריך לצאת למלחמה עד הסוף ןלא להיכנע להם אני חושב שזאת בושה מה שעשו לנו בקבר יוסף ובנצרים צריך להגיב ביד חזקה

the real flea

New member
שטויות

יאסר עראפת לא דיבר על להכריז מלחמה בנתיים הישראלים דיברו על זה, ובאותה מידה כמו קבר יוסף שלי לא מזיז שהם קיבלו אותו ואם לא היה איכפת לנו ממקומות שכאילו קדושים, לא היה הרוגים, טבריינים הרסו מסגד שזו בושה התדרדרות לאותה רמה

tal17.5

New member
לא לשכוח לעולם מי היה יאסר עראפת

רוצח ילדים ,טרוריסט,פחדן מוג לב,רוצח נשים ,גולה ,מנודה,חי על זמן שאול. איתו אי אפשר לעשות שלום לעולם.

amitoosh.

New member
האמת...

אני גדול בשלושה חודשים, אני בן 11.8, אז אני לא קטן כ``כ כמו שאתם חושבים, עמית בן 11 וחצי, אבל בכל זאת תודה...

למעלה