הבחירות שליי../images/Emo42.gif
שחקן העונה.. ממ פארקר.. נראה לי שאני הדפוקה היחידה שחצי מהמשחקים שלחה SMS כדי להגיד שהוא הMVP שלי
. למרות שכל הקבוצה הזאת זה MVP אחד גדול!!
אכזבת העונה.. ממ דיון תומאס, היו לו כמה משחקים טובים והוא פשוט הלך ונעלם לו. אבל מה שכן אני כל כך מעריכה אותו על זה שהוא איחר את הטיסה שלו שהבן שלו היה במצב קשה בארצות הברית
.
הפתעת העונה.. בלותנטאל, באמת ששנאתי אותו והיה נראה שסתם הביאו אותו למכבי והוא לא יעיל.. לא אהבתי אותו בכלל.. אבל הוא בהחלט הפתיע אותי העונה הסוס הזה
משחק העונה.. ממ אני מתלבטת, יש כאלה שיגידו ש44 הפרש בגמר היורוליג זה השיא. חחח אבל לדעתי המשחק מול צאסק"א היה הרבה יותר מרגש ומהנה. אבל יש שני משחקים, צאסק"א בחוץ, שפארקר עולה לשלשה ופוגע ומכבי מנצחת. וכמובן המשחק של מכבי בבית נגד ז'ילגריס פאקק, עברנו את כל הסרטים האפשריים העונה.
מהלך העונה.. דרק שארפ והשלשה המטורפת? גם.. אבל כל סל שהאסיסטים של שארס והמסירות המשונות שלו שנגמרות בדאנקים.. גרר
. חחח וגם השלשה של בלותנטאל ברבע הראשון במשחק הגמר של היורליג (אם זיכרוני לא מטעה אותי
) פאקק זה היה אדיר.
הרגע הקסום- 100,000 אוהדים צהובים כחולים בפארק הירקון. וכמובן.. הנפת הגביע והמילים של גור שלף "BE LIKE DERRICK"
הרגע העצוב.. נראה לי שהשריקת סיום במשחק נגד צאסק"א בבית.. שבהתחלה היה משחק פשוט מהמם של מכבי.. ונראה לי שמרוב יהירות הם הפסידו:|.. אההה וגם את המשחק נגד ז'ילגריס.. סאבונים ושאראס מתחבקים
ריחמתי על האיש הגדול הזה.
אותו סגל.. ועונה אחרי זה אני רוצה את בן-שימול אחרי אימון של קטש עם הרבה דקות ביורוליג
אהה ו
פיני תישאר~!!! (התמונה של פארקר מנצח את המשחק חוץ נגד צאסק"א)