סיכום עונת ה

צהוּבה

New member
סיכום עונת ה../images/Emo87.gif

שחקן העונה
אכזבת העונה
הפתעת העונה
משחק העונה
מהלך העונה
הרגע הקסום
הרגע העצוב
שחקן שהייתי רוצה בעונה הבאה

צהוּבה

New member
../images/Emo26.gif

שחקן העונה: אנתוני פארקר
אכזבת העונה: דיון תומאס - פתח את העונה נהדר, בעיקר ברצף משחקי החוץ של הקבוצה ביורוליג ומתישהו נעלם משחק העונה: מכבי במשחק מושלם לחלוטין ו-44 הפרש על סקיפר. מהלך העונה: שאראס מוציא חוץ לפניני על הגב, בתרגיל שעושים לילדים בשכונה וקולע. הייתי בוחרת דאנקים ואלי הופים, אבל היו כ"כ הרבה, שזה כבר נהייה שגרה... הרגע הקסום: שארפ עולה לשלשה בלתי אפשרית מול ז'לגיריס הרגע העצוב: ההפסד 80-75 באוסישקין, הרבה יותר מה25, וכמובן הרגע בו גוסטאס הלך לקו. שחקן שהייתי רוצה בעונה הבאה: קודם כל לשמור על הבסיס - בורשטיין, שאראס, פארקר, בלות', וויצ'יץ' ושארפ, ולהחליף את באסטון בסנטר עם מסה מתחת לסל (כדי שפעם הבאה שמישהו ממכבי נוחת על ליובין, לפחות שייכאב לו קצת יותר
)

Thierry Henry

New member
...

שחקן העונה- אנתוני פארקר אכזבת העונה- לא מצליח לחשוב על מישהו כזה הפתעת העונה- דיוויד בלותנטאל משחק העונה- היו המון.ביורוליג-המשחק נגד ז'לגריס והגמר נגד סקיפר. בליגה-כל ניצחון על הבועל מהלך העונה- השלשה של שארפ.או כל דאנק של באסטון-פארקר הרגע הקסום- הזכייה ביורוליג הרגע העצוב- הפרישה של קטש שחקן שהייתי רוצה בעונה הבאה- במידה והסגל הנוכחי של מכבי נשאר,אז סנטר ברמה גבוהה...

coullette

New member
תשובות../images/Emo26.gif

שחקן העונה-פארקר
אכזבת העונה-תומאס
הפתעת העונה-שארפ
משחק העונה-מול סקיפר בולוניה 44 הפרש אח...
מהלך העונה-היו כל כך הרבה מהלכים מעולים במיוחד של פארקר
הרגע הקסום-ניצחון בפיינל פור
הרגע העצוב-הפרישה של קטש
שחקן שהייתי רוצה בעונה הבאה-שאראס, וויצ'יץ', פארקר

קשה לבחור..

שחקן העונה: פארקר. אכזבת העונה:אבי בן שימול..רק 2 נקודות בגמר??? בושה!!! סתם סתם..אף אחד לא איכזב אותי השנה. הפתעת העונה: קינג דיויד בלותנטאל. משחק העונה: שני משחקי הפיינל פור. מהלך העונה: דרק שארפ..2.2 שניות לסוף העונה של מכבי... הרגע הקסום: 11,000 אוהדים צהובים שרים את התקווה וחוגגים עם השחקנים גביע אירופי בהיכל. הרגע העצוב: הפסד לצסקא אחרי יותר מ-20 הפרש. שחקן שהייתי רוצה בעונה הבאה: ביננו...מה חסר לנו?? אולי שחקן ישראלי אחד יותר מהעונה.

Sweet SuGaR

New member
הבחירות שליי../images/Emo42.gif

שחקן העונה.. ממ פארקר.. נראה לי שאני הדפוקה היחידה שחצי מהמשחקים שלחה SMS כדי להגיד שהוא הMVP שלי
. למרות שכל הקבוצה הזאת זה MVP אחד גדול!!
אכזבת העונה.. ממ דיון תומאס, היו לו כמה משחקים טובים והוא פשוט הלך ונעלם לו. אבל מה שכן אני כל כך מעריכה אותו על זה שהוא איחר את הטיסה שלו שהבן שלו היה במצב קשה בארצות הברית
.
הפתעת העונה.. בלותנטאל, באמת ששנאתי אותו והיה נראה שסתם הביאו אותו למכבי והוא לא יעיל.. לא אהבתי אותו בכלל.. אבל הוא בהחלט הפתיע אותי העונה הסוס הזה
משחק העונה.. ממ אני מתלבטת, יש כאלה שיגידו ש44 הפרש בגמר היורוליג זה השיא. חחח אבל לדעתי המשחק מול צאסק"א היה הרבה יותר מרגש ומהנה. אבל יש שני משחקים, צאסק"א בחוץ, שפארקר עולה לשלשה ופוגע ומכבי מנצחת. וכמובן המשחק של מכבי בבית נגד ז'ילגריס פאקק, עברנו את כל הסרטים האפשריים העונה.
מהלך העונה.. דרק שארפ והשלשה המטורפת? גם.. אבל כל סל שהאסיסטים של שארס והמסירות המשונות שלו שנגמרות בדאנקים.. גרר
. חחח וגם השלשה של בלותנטאל ברבע הראשון במשחק הגמר של היורליג (אם זיכרוני לא מטעה אותי
) פאקק זה היה אדיר.
הרגע הקסום- 100,000 אוהדים צהובים כחולים בפארק הירקון. וכמובן.. הנפת הגביע והמילים של גור שלף "BE LIKE DERRICK"
הרגע העצוב.. נראה לי שהשריקת סיום במשחק נגד צאסק"א בבית.. שבהתחלה היה משחק פשוט מהמם של מכבי.. ונראה לי שמרוב יהירות הם הפסידו:|.. אההה וגם את המשחק נגד ז'ילגריס.. סאבונים ושאראס מתחבקים
ריחמתי על האיש הגדול הזה.
אותו סגל.. ועונה אחרי זה אני רוצה את בן-שימול אחרי אימון של קטש עם הרבה דקות ביורוליג
אהה ופיני תישאר~!!! (התמונה של פארקר מנצח את המשחק חוץ נגד צאסק"א)

theone2468

New member
תשובות שלי....

שחקן העונה- פארקר ללא ספק, העובדה שהוא חזר=זכייה בפיינל פור אכזבת העונה- דיון תומאס, אחרי החודש הראשון כמעט ואל הופיע...ובעיני גם העובדה שיותם הלפרין לא שיחק ( דקות משמעותיות ממש ) הפתעת העונה- דייויד בלות'נטל!!!! מישהו באמת חשב אחרת? משחק העונה- הגמר נגד ספיקר, או המשחק בסקיפר עם השלשה המדהימה של בורשטיין, 2.2 של שארפ...חצי עונה היו משחקים נהדרים! מהלך העונה- שלשה של שארפ ללא ספק! הרגע הקסום-" " " " " " הרגע העצוב- 25 הפרש להגועל, או אולי סיום העונה הקסומה הזו שחקן שהייתי רוצה בעונה הבאה- הייתי רוצה לראות את הלפרין ובן-שימול מקבלים יותר דקות משחק!

../images/Emo87.gif

שחקן העונה - אנתוני פארקר.
אכזבת העונה - אין אכזבה גדולה העונה, אבל אם אני חייבת לבחור אז טל בורשטיין. הפתעת העונה - דייויד בלות'נטאל.
משחק העונה - הגמר נגד סקיפר. מהלך העונה - השלשה המדהימה של שארפ נגד ז'לגיריס. הרגע הקסום - השלשה של שארפ והזכיה בגביע אירופה. הרגע העצוב - הפרישה של קטש.

תשובות

שחקן העונה: אנתוני פארקר אכזבת העונה: ציון תומאס הפתעת העונה: דויד בלותנטאל משחק העונה: גמר גביע אירופה מכבי ת"א נגד סקיפר בולוניה 118- 74!!!!! מהלך העונה: מכבי נגד ז'לגיריס- השלשה של שארפ!!!! הרגע הקסום: השלשה של שארפ הרגע העצוב: ההפסד הראשון להבועל 25 הפרש... שחקן שהייתי רוצה לראות בעונה הבאה: שאראס

תשובות

שחקן העונה: הקהל של מכבי תל אביב. שירת התקווה בפינל פור לדוגמא.
אכזבת העונה: ההפסד של ריאל מדריד בגמר ה<מה זה> יול"ב קאפ.
הפתעת העונה: הייתי אומר בלות'נטאל, אבל זה יהיה עוול, כי זה יפחית מהגדולה שלו להיחשב להפתעה. ההפתעה שלי היא שמכבי תל אביב נהיתה קבוצה. מחוברת. מתואמת. מפוקסת. עם קלאץ' מטורף וקילר אינסטינקט (טוב... אני אעצור פה לפני שאני אתחיל לקרוא לעצמי לייזי גורדון
)
משחק העונה: היו כל כך הרבה משחקים לאורך העונה. קשה לבחור אחד בלי שמרגישים קיפוח של האחר. באופן כללי, כל המשחקים שהוכרעו ברגעים האחרונים והיו בהם חזרות מהשאול: סקיפר(באסטון-בורשטיין), צסק"א(שלף-פארקר), סיינה(יאסיקביצ'יוס), ז'לגיריס(שלף-שארפ).
מהלך העונה: כמה שחיפשתי והתלבטתי, תמיד חזרתי למסירה של שלף והשלשה של שארפ.
הרגע הקסום: כל השתלשלות משחק הגמר נגר סקיפר, והתקדמות ההפרש אל מעבר לגבולות הפנטזיה.
הרגע העצוב: ר' אכזבת העונה.
שחקן שהייתי רוצה בעונה הבאה: מהארץ: יניב גרין. מחו"ל: מרקוס בראון.
כאוהד דטרויט וותיק אני רוצה להוסיף ברכות לאליפות מדהימה של הבאד בויז מודל 2004. עשו לי חשק לחזור לבקר בפאלאס בחורף הקרוב. ספירת מלאי של עונת 2003-2004 - גביע אירופה, גביע המדינה, אליפות המדינה, אליפות המזרח ואליפות ה NBA. אין תלונות.

כן.

הבחור יודע לשחק בצבע. הוא לא מפחד לעלות לחסימות ולהפגין נוכחות. נכון, הוא צריך קצת ליטוש. נכון, הוא לא יהיה שאקיל אוניל או בן וואלאס או דינו ראדג'ה או ואלדה דיבאץ. בכל זאת, הוא יכול להיות שימושי במכבי לחלוקת עומס עבירות עם באסטון, וגם לסחיטת עבירות מהיריב. ונכון. הוא משחק בהפועל תל אביב (שצריכה לצאת אל מחוץ לחוק ביחד עם אוהדיה, האולם שלה, וקבוצת הכדורגל). עדיין זה חטא שאפשר לכפר עליו. ע"ע לאבאן מרסר.

צהוּבה

New member
יניב גרין

הוא בעיקר שחקן שהתקשורת בראשותו של שמעון אמסלם העלתה לגדולות. גרין שחקן טוב. אבל הדרך מכאן ועד לשחק במכבי הדרך ארוכה, במיוחד כשיש לנו את באסטון, תומאס ו-וויצ'יץ'. גרין לא יותר טוב מאף אחד מהם. צריך לזכור שהוא נכשל כישלון חרוץ בפלייאוף, והוכיח שאופי עדיין אין לו. אולי כמחליף לסנטר הוא מתאים למכבי. אבל אני חושבת על כמה שחקנים שהייתי רוצה לפניו.

ננסנס

New member
יאללה, גם אני..

שחקן העונה - פרקר אכזבת העונה - בורשטיין הפתעת העונה - בלותנטאל משחק העונה - ז'לגריס (האחרון) מהלך העונה - השאלה הכי טריוואלית... שלף את שארפ... הרגע הקסום - גביע אירופה לתל אביב הרגע העצוב - ה 25 הפסד לקומוניסטים שחקן שהייתי רוצה בעונה הבאה - אותו הסגל ואם להוסיף אז יניב גרין יכול להיות אחל'ה תוספת מתחת לסלים

רנה 15

New member
התשובות

שחקן העונה אני חושבת שאין דיון - פארקר.. אכזבת העונה - אני גם חשבתי על ציון אבל לא ציפיתי ממנו ליותר אז אולי יואב ספר שלא הבריא.. אבל מאד התאכזבתי גם מההתבטאויות המוגזמות של פיני.. הפתעת העונה - באמת שבלות', המשחק הכי הכי הוא החצי גמר נגד צסק"א... המהלך - גור את דריק נגד ז'לגיריס.. הרגע הקסום ההנפה של הגביע והנאום המרגש של גור על דריק.. הרגע העצוב - הפרישה של עודד קטש והשניות שלפני השלשה של דריק, השחקן שאני רוצה בשנה הבאה - אין לי בעיות עם הסגל אני ממש רוצה שנמשיך עם הרוב, רק צריך מישהו יותר אגרסיבי ויציב ליד וויצ'יץ', ולא את יניב גרין - בפלייאוף נגד מכבי הוא היה בלתי מורגש לחלוטין!!!!

sagi zulta

New member
כאן

1 פארקר 2 יואב סאפר 3 דיוויד בלותנטל 4 גמר הפיינל פור 5הסל בשניות הסיום העליה לפיינל פור 6 הזכיה של מכבי בפיינל פור 7 ההפסד השני לחיזבללה בדרבי באוסישקיו 8 לא היתי רוצה אף שחקן עונה הבא שישארו באותו הרכב קטלני

TheWhiteTigris

New member
תשובותיי.

1) פארקר. אין ויכוח מבחינתי. 2) ההפסד לצסק"א בבית. זה היה פשע להפסיד כך אחרי שהובלנו 19 הפרש במחצית. 3) דיויד בלותנטאל. החליט לשחק אותה פארקר, והצליח... 4) ללא ספק - המשחק של מכבי נגד קינדר בגמר. השלמות שמעולם לא נראתה בצורה כל כך מוחצת בגמר כלשהו. 5) במקום השלישי: פארקר מקבל את הכדור בתוך הקשת ממש ליד הקו, עושה צעד קצר, קופץ באויר תוך כדי הסתובבות - וקולע שלשת ניצחון!! 83-80 למכבי ת"א על צסק"א!!! במקום השני: בורשטיין על הקו - מחטיא את הראשונה! שוב זריקה, כולם מדוכדכים, וגם זאת מוחטאת (בכוונה). שארפ קופץ על הכדור, מוסר חזרה לבורשטיין שמחוץ לקשת, הזמן אוזל, בורשטיין זורק לשלוש - והכדור בפנים!!! שיייווויווווןןןןן!!!! 97-97!!! יש הארכה! (בסיומה - 111- 104 למכבי) ובמקום הראשון: 20 שניות לסיום, עוד פיגרו הצהובים בשש הפרש, 2.2 שניות לסיום - כשהוליכה בשלוש הפרש - יכלה ז'לגיריס לנעול את המשחק, אבל החטיאה פעמיים מהקו. הכדור של מכבי. כולם עצובים. יודעים שהעונה נגמרה. אין פיינל פור. אבל דבר אחד לא מסתדר. כל כך הרבה ניסים העונה, כיצד יתכן שכך זה יגמר?! איפה הקאצ'?! איפה הנס האחרון?! מה לעזאזל קורה פה??? גור שלף מתבונן ומחפש את בלותנטאל. מסר כדור ארוך, ודווקא דריק שארפ השתלט עליו. נוחת, מכדרר רגע, ועם שומר על הפרצוף שלו זורק שלשה בלתי אפשריייית - והכדור בפניייייים!!!! הארכההההה!!! בהארכה כבר היה ברור. כולם יודעים שאירופה צהובה, כשמכבי עולה לפיינל פור. 6) כל המשחק נגד קינדר היה "הרגע הקסום". חווית עידוד עצומה, עם עוד עשרות אלפי אוהדים (כשבסיום המשחק הגיע המספר ל 120 אלף ויותר!) 7) הפרישה של קטש. כל כך רציתי לראות אותו משחק במדי מכבי... 8) אני מעדיף שרוב הסגל ישאר גם בעונה הבאה.

שלי

שחקן העונה-אנתוני פארקר אהבת חיי! אכזבת העונה-דיון תומאס הפתעת העונה-דיוויד בלותנטאל משחק העונה-מבחינתי הדרבי של ה35 מהלך העונה-הסל של שארפ הייתי בהלם כל השבוע ישבתי ב11 כולם על הריצפה אחד על השני לא נשכח לעולם אין מילים!!! הרגע הקסום-הסל של שארפ שוב הרגע העצוב-:( הייתי באוסישקין בהפסד ב25 הפרש אני לא ישכח את זה בחיים שלי הייתי בין היחידים מאוהדי מכבי נסעתי עם חברים אוהדי הפועל והיתה לי הרגשה חזקה שנפסיד לא ישכח את זה בחיים שחקן שהייתי רוצה בעונה הבאה-אמממממ האמת אם ההרכב הזה ישאר ככה אני הכי ישמח אם לא את מרכוס בראון למרות שאין כמו פארקר אבל עדיין אפשר לשלב אותו בקבוצה

למעלה