סיכום סקר ופתיחת חדש.....

קרנושה

New member
סיכום סקר ופתיחת חדש.....

הנה אנו סוגרים סקר נוסף...סקר שאני מקווה שיתרום לטובתנו אנו...למי שלא זוכר הסקר ביקש לדעת מתי הכי נוח לנו להיפגש לערב צ´ט....בצ´ט תאומים ושלישיות.....ותוצאותיו: 54%- ל6 מתוכנו אין בעיה עם כל יום בשבוע... 18% 2 מתוכנו הצביעו בעד יום ראשון..... 18% 2 מתכונו הצביעו בעד יום חמישי..... 9% אחד מתוכנו הצביע בעד שבת... ומכיוון שהעדפות חופפות בעד ראשון וחמישי כאחד...ימים אלה נבחרו להיות הימים שניפגש בהם בצ´ט תאומים ושלישיות בערב.....אז למי שלא יודע...יש קישור בראש הפורום (מעל שם הפורום) שאם תלחצו עליו תכנסו מיידית לחדר שסידרה תפוז לח´ברה שלנו.....אירוח עלי!!
אז אני אהיה שם...אחכה לכם בראשון וחמישי החל משבוע הקרב... (ביום ראשון אני עובדת לילה ולכן לא אהיה...המשמרות האלה לא ממש שואלות אותי מתי ליפול עלי...אך חברים אחרים מהפורום יהיו ואני אתייצב בחמישי).. השעה תהיה באיזור השעה 21:00 שעה שעתיים לא משנה העיקר שנחליף קיטורים וחוויות......כווווווווווווווווולם מוזמנים!! סקר חדש עלה היום הסקר שחיברה יום!! באיזה סוג לידה נולדו התאומים? קדימה לדרך............ (תאומים המשתתפים בפורום יכולים להצביע אך אתם נולדתם בחרו באחת מהאפשרויות.....רוטרוט, מיכל ויום זה בשבילכם גם!) שב"ש לכולנווו

טל של 4

New member
יש לי ראיון לסקר הבא.

מה דעתך קרנושה, מה היה המשקל המשותף של העוברים בלידה? פחות מ- 1 ק"ג בין 1-2 2-3 3-4 4-5 5-6 6-7 מעל 7 נראה לך?

anat30g

New member
וגם

כמה עליתי בהריון???? 10-15 קילו (נורמלי) 15-20 25-30 יותר מ-30.... נחשו איפה אני????

ענת מה שלומך??

זו ריקי30 זוכרת אנו בקשר באיסיקיו קרנושה לא כאן נראה לי הלכה לישון מה שלומך כתבתי לך לאיסיקיו את אוף לין

קרנושה

New member
סליחה......אופס אבל.....

אני עליתי 8 קילו בהרין בלבד (ילדתי בתחילת שביעי).....והתחלתי את ההריון גם ככה גדולה......

קרנושה

New member
אבל אאמץ את הרעיונות שלכן.......

לסקרים הבאים...... 1-כמה עלית בהריון.....כשאתן אפשרויות בחירה... 2-שיכלול של משקלם של התאומים ביום הלידה... תודה על הרעיונות!!

קרנושה

New member
המשקל המשותף בלידה.....

פחות מקילו?????????????????????????????? אני מאמינה ששלי נולדו הכי קטנים פה.....ואפילו שיש לי שלישיה.....משקלם המשותף ביום הלידה היה.....2.600קילוגרם סה"כ.....אז מי ילדה פחות מזה? ואל תיטעו 2.600 זה שיכלול של כולם ביחד ביום הלידה!!

טוב ... אני אענה אפילו שלא שאלתן

אז ככה אני עליתי בהריון של התאומות 15 קילו שלא ירדו בלידה והמשכל הכולל שלהן היה 5060 גרם [שמנות]

קרנושה

New member
יושבי אני עם שלישיה...

והמשקל הכולל שלנו בדיוק חצי משלכם.....מדהים לא?

למעלה