סיכום ספ"ש

ofer976

New member
סיכום ספ"ש

איך העונה הרביעית של הפיג'מות? פרק אהוב מהעונה הרביעית? פרק אהוב מכל ארבעת העונות? כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D? מה אתם חושבים על ימית סול? מה אתם חושבים על הסט החדש? מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה? מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה? ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות? תהנו!
עופר

limush1

New member
עונה

איך העונה הרביעית של הפיג'מות
אמממ עד כה, ק-ו-ר-ע-ת!
פרק אהוב מהעונה הרביעית
אממ עוד לא ראיתי את כולה, אבל בינתיים הפרק החמישי, "חנוכת בית" פרק אהוב מכל ארבעת העונות
אמממ, "זה זה או זה זה" מהעונה השלישית ראיתי שמונים אלף פעםם ולא הפסקתי לצחוק
כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D
אמממ 3. מה אתם חושבים על ימית סול
ממממממממותק:] מה אתם חושבים על הסט החדש
מאגניבבב זה נחמד שיש חידושים. מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה
באמת היתי לעצמי איפה גברת ברכהההה! היא הייתה רק בפרק הראשון של העונה לא!? מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה
חבל, היא הייתה הרבה יותר מועילה כמציקה חחחחח.. ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות? אמממ חמדמדים..

שלי

איך העונה הרביעית של הפיג'מות?
-יפה
פרק אהוב מהעונה הרביעית?
-חנוכת בית
פרק אהוב מכל ארבעת העונות?
-אין אפשר כי עוד לא הסתיימה העונה ה 4
כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D?
ניראלי 4000000
מה אתם חושבים על ימית סול?
-היא אחלה אבל לפעמים היא לא קשורה
מה אתם חושבים על הסט החדש?
-יפה
מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה?
-ביקר,כדי ששהיא תהיה עד.!בד'!
מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה?
-מעצבנת...
ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות?
-יפים

מ א מ י2

New member
נייס,עופר =] ../images/Emo219.gif

איך העונה הרביעית של הפיג'מות?טובה ביותר! פרק אהוב מהעונה הרביעית?צופן הפיג'מות,חנוכת בית פרק אהוב מכל ארבעת העונות?כולם מדהימים,אני לא יכולה לבחור כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D?האמת שאני ראיתי כל פרק 5 פעמים אח"כ,ככה שתעשו חשבון אתם
מה אתם חושבים על ימית סול?היא..משתפרת! מה אתם חושבים על הסט החדש?יפה ביותר! מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה?הוא ביקר אותה מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה?היא תתקרצץ ותחזור לעצמה.. ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות?עוד יותר טובים! D:

עונה ../images/Emo110.gif

איך העונה הרביעית של הפיג'מות? אחלה פרק אהוב מהעונה הרביעית? חנוכת בית
פרק אהוב מכל ארבעת העונות? חנוכת בית
כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D? מלא
מה אתם חושבים על ימית סול? &^&%*^&%$#% מה אתם חושבים על הסט החדש? &$%^&^&$# מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה? הוא ביקר אותה בפרק הראשון מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה? ^#$%^^%#$ ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות? הראשונים מכוערים והשאר בסדר

או שלא.

תמיד אני רוצה לאמץ ואז לא מצליח... אני פשוט לפעמים אשתמש בו...אבל לא מאמץ...

B o N u s

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo203.gif אורי כבר פתח כזה לא?! ../images/Emo12.gif

איך העונה הרביעית של הפיג'מות? אין לי מילים..
פרק אהוב מהעונה הרביעית? תחרות הכישלונות
פרק אהוב מכל ארבעת העונות? יש הרבה. אחד מהם זה הפיג'מטרון
כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D? 5 פעם מכל פרק לפחות.
מה אתם חושבים על ימית סול? התחילה רגוע והשתפרה ברמות.
מה אתם חושבים על הסט החדש? נחמד.
מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה?
הייתכן שהוא לא רעב?!?!? אין מצב.. XDD
מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה? היא הפכה לפקאצה יותר מקרציה.
ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות? יפים ביותר

עונה../images/Emo70.gif

איך העונה הרביעית של הפיג'מות
מ-ע-ו-ל-ה
פרק אהוב מהעונה הרביעית
חנוכת בית
פרק אהוב מכל ארבעת העונות
לא יכולה לבחור ככה.. יש פרקים ששחכתי, וכולם טובים!
כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D
3 נראה לי, פעם אחת ששכחתי, ופעמים כי רציתי לראות שוב
מה אתם חושבים על ימית סול
מהממת
מה אתם חושבים על הסט החדש
פסדר....
מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה
ביקר
מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה
היא עוד תהיה מאוד קרציה, בטוח.
ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות
מצחיקים

עונהה../images/Emo13.gif

איך העונה הרביעית של הפיג'מות?מעולה
פרק אהוב מהעונה הרביעית?חנוכת בית
פרק אהוב מכל ארבעת העונות?אני לא יכולה לבחור יש הרבה פרקים יפים
כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D?וואי הרבה
מה אתם חושבים על ימית סול?שהיא לא שחקנית טובה כי לדעתי המשחק שלה לא אמיתי...
מה אתם חושבים על הסט החדש?אהבתי
מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה?הוא ביקר אותה
מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה?היא תהיה קריצה ..
ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות?יפים ממש אהבתי אותם

Stinki Winki

New member
עונה

איך העונה הרביעית של הפיג'מות? אחלה פרק אהוב מהעונה הרביעית? חנוכת בית פרק אהוב מכל ארבעת העונות? סיאנס כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D? ארבע, כל פרק פעם אחת מה אתם חושבים על ימית סול? היא בסדר... לא אלונה אבל גם לא ציפיתי לאלונה מה אתם חושבים על הסט החדש? מגניב, ההמבורגרי קצת כהה לי מדי. מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה? זה מעציב מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה? גם פעם היא לא הייתה ממש קרציה ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות? מצחיקים, שיר המחסן ממש יפה

alon2233

New member
עונה

איך העונה הרביעית של הפיג'מות? מעולה!!! פרק אהוב מהעונה הרביעית? תחרות כישלונות פרק אהוב מכל ארבעת העונות? תחרות כישלונות כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D? נראה לי 3 מה אתם חושבים על ימית סול? משתפרת למפרק לפרק מה אתם חושבים על הסט החדש? טוב הגיע הזמן לשינוי מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה? כלום נראה לי.. מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה? היא קרציה! ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

מיכלי92

New member
עונההה

איך העונה הרביעית של הפיג'מות?מהממת פרק אהוב מהעונה הרביעית?חנוכת בית פרק אהוב מכל ארבעת העונות?אין עדיין כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית - המון פעמים מה אתם חושבים על ימית סול?נחמדה.. מה אתם חושבים על הסט החדש?משגעעע מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה?ג-ר-ו-ע!!! מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה?חבל....היא כל כך מצוינת.... ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות?מצוינים

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה ../images/Emo9.gif

איך העונה הרביעית של הפיג'מות?סבבה לגמרי פרק אהוב מהעונה הרביעית?פרדי על הבוקר \ חנוכת בית פרק אהוב מכל ארבעת העונות?הפיג'מטרון
כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D?כל פרק בערך פעמיים בVOD מה אתם חושבים על ימית סול?היא חמודה , אבל שתלך ללמוד משחק ,אני רוצה את אלונהההההההה
מה אתם חושבים על הסט החדש?יותר אהבתי את הישן מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה?מוזר , קובי רעב מדי מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה?עצוב , אני מתגעגעת לישנה ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות?יפים ומצחיקים רצח

עונה :))

איך העונה הרביעית של הפיג'מות? מעולה..מצחיקה פרק אהוב מהעונה הרביעית? חנוכת בית פרק אהוב מכל ארבעת העונות? אוו יש יותר מדי: הטברנה של גרי, הארנק, מסטיק המזל, כרטיס ביקור, חנוכת בית..ועוד מ-ל-א כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D? ראיתי בערך 1000 פעם כבר מה אתם חושבים על ימית סול? חמודה מה אתם חושבים על הסט החדש? יפה..טוב ששינו קצת מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה? זה עצוב. התגעגעתי. מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה? לא טוב..זה כמו נג'י בלי מבטא ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות? חביבים ביותר.."זאת אהבה שאין לה סוף..."

סטרומבה

New member
עונה

איך העונה הרביעית של הפיג'מות? סבבה הכי מדהימה שהייתה פרק אהוב מהעונה הרביעית? חנוכת בית פרק אהוב מכל ארבעת העונות? הפיג'מטרון כמה פעמים ראיתם את העונה הרביעית ב-V.O.D? אני ראיתי כל פרק 7 פעמים מה אתם חושבים על ימית סול? חרא של שחקנית מה אתם חושבים על הסט החדש? הוא בסדר אבל אני מעדיף ת'ישן מה אתם חושבים על זה שמתחילת העונה נג'י לא ביקר את גברת ברכה? עצוב מה אתם חושבים על זה שרוני לא ממש קרציה? עצוב ומה אתם חושבים על השירים החדשים של הפיג'מות? מדהימים

למעלה