סיכום סיור.. 17.12.03

סיכום סיור.. 17.12.03

ב"ה במהלך סיור לילה, בו יצאו המתמידים, חיים קוק, מנדי הנאו, ואני. קיבלנו קריאה פלאפונית מאזרח על נערים משתוללים ומתקוטטים. הגענו למקום - והנוחכות הפסיקה את הקטטה לבד. זיהתי את כולם, הם תושבי הישוב. אחד מהם שאינו תושב המקום ביקש להזדהות. בתגובה הוא התחיל לפתוח פה. 'תראה לי תעודה'. הצגנו לו תעודות. וביקשנו שיראה ת.ז. 'אין עלי'. 'טוב, אין עליך ת.ז. תעלה בבקשה לניידת אתה מעוכב לתחנה לצורכי זיהוי'. 'למה מי אתם? יא בני-זונות, לא עולה'. כאן נכנס המתמיד חיים קוק לפעולה, והתעקש שהוא יעלה לניידת. בתגובה העבריין הצעיר הכניס למתמיד קוק אגרוף והפיל אותו על הרצפה. מנדי זינק על התוקף והפיל אותו גם כן. אני דיווחתי מידית על תקיפת שוטרים, ולמקום חשו עוד 2 ניידות סיוע שהגיעו תוך 2.5 דקות על השעון! (תגובה מהירה מאד! כל הכבוד להם!) חברים של העבריין צעצוע ניסו להתערב גם, אך אנשים נוספים שהיו במקום מנעו זאת מהם. הבחור על אפו ועל חמתו עוכב לתחנה, שם נפתח נגדו תיק פלילי על תקיפת שוטרים - הכשלת שוטר במילוי תפקידו ועוד. שאר הסיור היה שקט ושיגרתי... יום נעים.

shaikn

New member
איציק איזה תחנה אחראית עליכם?

וכשאתם בצוות רק מתנדבים ואתם צריכים לבצע בדיקת ר.פ מה אתם עושים?

מרכזון

New member
איציק-שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היי איציק!! אנו משפחה שחזרה הביתה אחרי הרבה מאוד שנים בחו"ל. אני אישית עסקתי בחו"ל באבטחה. סיימתי שירות סדיר בארץ כמפקד טנק. לפני שיצאנו מהארץ שרתתי במילואים בצורה סדירה. היום אני אשתי ואני בני 49 ולכן אני פטור ממילואים. כיוון שכך חייגתי 1-800-200020 במטרה להתנדב למשא"ז. נתבקשתי להשאיר מס' טלפון, וזאת עשיתי. איש לא פנה אלי. אנו מאוד מעוניינים להתנדב למשא"ז ונדמה לי שנסיוני יכול להועיל מאוד. האם יש באפשרותך לעזור????

רועִי

New member
אחי יותר פשוט

באיזה עיר אתה גר אני אתן לך את הטלפון של מפקדת אק"מ בעירך

מתנדב

New member
מרכזון, הייתי מציע לך לגשת לאחד

הבסיסים הקרובים לביתך ולהגיש שם את הבקשה להתנדבות למשא"ז, התהליך לא ארוך ולא מסובך כלל, ותמיד עדיף לגשת לבסיס הקרוב לביתך, מאשר לשוחח בטלפון, כי בכל מקרה יקראו לך לבסיס למלאות טפסים, כך שתוכל למנוע את הזמן המתעכב, עד שיתקשרו אליך, ועד שיזמנו אותך לבסיס, כך תוכל לקצר את תהליך ההמתנה, בזה שתיגש בעצמך לאחד הבסיסים הקרובים לביתך... בהצלחה.

מרכזון

New member
../images/Emo51.gif

תודה לכולכם!!! בתחילת שבוע הבא אמצע כמה דקות פנויות (זה מה שקורה כשעובדים מצאת החמה עד צאת הנשמה
...לא מתלונן), ונרשם המפקדת (אישתי) ואני למשא"ז

למעלה