סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- זכיתי לאהוב השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- התקבלתי לשירה בהצגת המחזור משהו שהרס את השבוע- אין בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ספר- הפנימיה שלא הייתה מה קניתם השבוע?- אהה.... ספר ערבית משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הצגה מבית הספר- בבית צבי, יוסף וכותונת הפסים- פשוט ביום הזה אין לימודים תמונה שבא לשים- חתימה יפה? זו גם החתימה שעדי (עדי לאב לירז) הזמינה ממני- בשביל סתיו שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין, הכל יופי טופי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למשפחה שלי

Stootz

New member
וואו איזה עיצוב מדהים לתמונה../images/Emo99.gif

את הכנת?

inbals93

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- i miss you love השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-מבחנים, בחנים בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה מה קניתם השבוע?-שום דבר מיוחד.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-החלקה על הקרח
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם!

מאיה911

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- עוד צהריים שיר השבוע לא של לירז- הדיסק של שייגעצ, הדיסק של קרן, הדיסק של סנטנה ומה עוד ביקשת- אריק ברמן השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- שיעור פסנתר, שיעור תיאטרון וטיול לירקון משהו שהרס את השבוע- סתם מצברוח מעפן בילוי השבוע- אתמול אצל חברה.. בית ריק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מסודרים האלופה וטלנובלה בע"מ מה קניתם השבוע?- ממתקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טסההה לסקיי
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיכל, דנע ואעתור

עונה../images/Emo41.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- listen to your hart השיר המאוס של השבוע-X משהו שעשה את השבוע-105 בצרפתית משהו שהרס את השבוע-מבחנים ^^^ בילוי השבוע- X סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה
מה קניתם השבוע?-דיסק משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-X תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

Stootz

New member
עונה../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- אם אלה החיים-קרן פלס=] השיר המאוס של השבוע- לא יודעת.. משהו שעשה את השבוע- 88 במורשת
משהו שהרס את השבוע- ציון לא משו במתמטיקה.. בילוי השבוע- סרט עם חברות בקניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט- "קלינר" מה קניתם השבוע?- פופקורן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום שישי תמונה שבא לשים- לא בא=\ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- בנדוד שלי

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה!../images/Emo23.gif

שיר השבוע של לירז- עד הסיבוב הבא
שיר השבוע לא של לירז- זאת שבמקומי השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע- יומולדת!! משהו שהרס את השבוע- מבחן בגאומטריה בילוי השבוע- קניון ארנה ומסעדה אתמול.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה, ארץ נהדרת מה קניתם השבוע?- קנו לי הרבה מתנות ליומולדת.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים! וחופש! תמונה שבא לשים-
---> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גלוש ומאיה כוכבי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo47.gif../images/Emo23.gifעונה

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- אשם- סינרגיה השיר המאוס של השבוע- אשם- סינרגיה XDDD משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- כלוום בילוי השבוע- יומולדת לידיד :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ראש 1 מה קניתם השבוע?- תחפושתתת P: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פוורריםםםםם
תמונה שבא לשים----> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אייןן תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז

נופריי2

New member
עונננה-

שיר השבוע של לירז- כל אבל כך "בעיניים עצומות" חרשתי עליו השבועע ;] שיר השבוע לא של לירז- "מרי לו על פי סטפאני" [שיר אחד מבין השרים של המחזמר שלי
] השיר המאוס של השבוע- שיר יפפה אך מאווסס "זכיתי לאהוב"/עברי לידר משהו שעשה את השבוע- המבחןן בהיסטוריה 96 קולולולולו
משהו שהרס את השבוע- כמה דברים קטנים חסרי ערך בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון כרגיל אותם סדרות שאני רואה בכל יוםם לא משהו מיוחד השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- אמ כלוםם .. =/ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אממ פורייםםם ! תמונה שבא לשים- לירזה שליי -> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איןן הכל נהדרר פורום מקסיםם תמשיכו כךך ;] תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז כפרה עליה שאני מאחלת לה שבוע קסוםם שתהנהה מכל דבר ו.. שאני אוההבתתת אותה כל-כך ;]

למעלה