סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

MahazotZemer

New member
עונה :] + סרטון של לירזוש המושלמת!!

שיר השבוע של לירז- עוד צהריים שיר השבוע לא של לירז- רק שלי משהו שעשה את השבוע- האתר שלי התחדש בעמודים נפלאים,ביניהם גם הקליפ של פסטיגל פנטזיה MahazotZemer.coo.co.il משהו שהרס את השבוע- 3 מבחנים!! בילוי השבוע- לא בילתי :[ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
לא היה מה קניתם השבוע?- 4 חולצות של מאניה ותחתונים מלי קופר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודע,אני ספונטני תמונה שבא לשים-לא בא .. חחחח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לירז היא הכי בעולם תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לRTur |4u|

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifיאיי תודה!! עכשיו אפשר לעשו

לעשות מזה סמל סירטון! חחחח

עונה../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

שיר השבוע של לירז-כל השירים שלה
בעיקר של הפסטיגל
שיר השבוע לא של לירז- unfaithful <שיר מדהים> משהו שעשה את השבוע-לא היה משהו מיוחד :// משהו שהרס את השבוע-שהורידו את האלופה והוי או די
בילוי השבוע-לא היה.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-ראש אחד
מה קניתם השבוע?-די וי די של הפסטיגל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אני הולכת לפסטיגל עוד פעם
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירזייי
ולכולם...

inbals93

New member
עונה=)

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע- אמ... משהו שהרס את השבוע- מבחנים..
בילוי השבוע- לא היה משהו מיוחד... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מעריב לנוער מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיגמרו כל המבחנים של הסימסטר... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז וכל הפורום!..(אפילו שלירז גם מדי פעם בפורום

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה, נשכח מליבך
שיר השבוע לא של לירז- besame sin miedo es por amor me canse
משהו שעשה את השבוע- שהייתי בבית 3 ימים ולא הלכתי לבית ספר.
משהו שהרס את השבוע- מבחנים, שיעורי בית..
בילוי השבוע- יום הולדת של חברה שלי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- פסטיגל נחשב?
מה קניתם השבוע?- כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחר- השמיניה!!!
תמונה שבא לשים-
--->
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- -
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל הפורום וללירז

OmErLoLa

New member
עונה../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך..!!!!!! שיר השבוע לא של לירז-הרבהההה משהו שעשה את השבוע-לא לעשות מבחן!!!!!! משהו שהרס את השבוע-שהייתי חולה מיום שלישי עד היום! בילוי השבוע-אין
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כווווווווווווווווווווולם

מאיה911

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה ומנוחה שיר השבוע לא של לירז- ארץ אליך- שרון רוטר, פחות אבל כואב- יהודה פוליקר, המילים הכי יפות- שייגעצ וספירת מלאי- כל הפסטיגל משהו שעשה את השבוע- שבוע שכונה... לא למדנו כמעט משהו שהרס את השבוע- שאני חולה בילוי השבוע- סילבסטר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים וטלנובלה בע"מ מה קניתם השבוע?- לק ועגילים... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משו מיוחד... תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין..! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנע וארתור

לולי 180

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה , בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- rock this party משהו שעשה את השבוע-נגמרו המבחנים... יהיייי ! משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-לא ביליתי .. חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עיתון באנגלית שמחלקים בבצפר , יש שם כתבה על הפסטיגל
מה קניתם השבוע?- נדה .. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חח כלום תמונה שבא לשים-לא בא :p שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
ללירז

עונה../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- דין דין אביב - מוכרת לי מפעם
משהו שעשה את השבוע- אמ.. כלום.. משהו שהרס את השבוע- המשחק ביום רביעי :-\ בילוי השבוע- אמ.. לא עשיתי כלום
רק אימונים... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מועדון לילה אתמול
מה קניתם השבוע?-אמ..מכנס אומלל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משחק חשובבב
תמונה שבא לשים- מצורפת שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לצלילע
שלא נמצאת פה בזמן האחרון..

מהממת 6

New member
עונה!!!

שיר השבוע של לירז- אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז- כמו עלה שנידך לו ברוח... משהו שעשה את השבוע- 100 בתנך! משהו שהרס את השבוע- 3 מיבחנים.. =\ בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין מה קניתם השבוע?- נעלי בית =] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא מתוכנן תמונה שבא לשים- לא בא =C שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- פורום מושלם! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ארתור!!!

יול 17

New member
עונה ..:)

שיר השבוע של לירז- מהפסטיגל . שיר השבוע לא של לירז- בואי נשאר - אבי קורן, rbd - algun dia. משהו שעשה את השבוע- השביתה ,שבגללה התבטל לי המבחן בתורת המנהל :]] משהו שהרס את השבוע - לא זוכרת .. בילוי השבוע- אתמול, היה שיא הכייף בעפפולה ! :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר עיתון השבוע שלכם- סטפ אפ . מה קניתם השבוע?- אוכל בבצפר, ? חח הא ומתנה לבת דודה הקטנה שלי [: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בגרות בספרות
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירזי, וכל החמודים שפה [:

עווונננההה

שיר השבוע של לירז- השיר שלה בפסטיגל ( מלכה קרה) שיר מושלם שיר השבוע לא של לירז- השיר של אליאנה בקייר מהפסטיגל משהו שעשה את השבוע- שהשלמתי עם החברות שלי משהו שהרס את השבוע- שהמורה שלי לערבית באה בילוי השבוע- יצאתי להופעה שווה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- קטנטנות מה קניתם השבוע?- נעליי בית מה זה חמודות!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לשבוע יותר טוב אין משהו ספציפי תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם וללירזי

lizperez

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- Sean Paul - Giv' It Up To Me משהו שעשה את השבוע- שביתה עד 10:00 חחח משהו שהרס את השבוע- אין בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין כלום מה קניתם השבוע?- חולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היום הולדת שלי...
תמונה שבא לשים- לא בא... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למנהלי הפורום וללירזו'שש

micaly2

New member
עונה...באיחור מצטערת

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה, הכל יהיה בסדר
שיר השבוע לא של לירז- ואז תבואי שיר מדהים...
משהו שעשה את השבוע- הייתי במסעדה עם המשפחה, הלכתי עם חברה וטיילנו יום שלם זה היה כייף מאוד, התחלנו ב -10, לא הלכתי יומיים,היה מסיבת פיג'מות אצל חברה שלי
משהו שהרס את השבוע- לא יודעת
בילוי השבוע- כל מה שהיה רשום במשהו שעשה את השבוע
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עכשיו השמיניה וואי...
מה קניתם השבוע?- מתנה להורים שלי ועוד הרבה...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חיכיתי לשמיניה
תמונה שבא לשים- אין
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין הפורום הזה מדהים
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- להורים שלי
וללירז
ולכל הפורום
ביי שבוע טוב...

למעלה