סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

שלי פאר

New member
איזה שבוע השם ישמור

שיר השבוע של דודו- שיר השבוע לא של דודו- אבי ראובן-סיפור אהבה בנובמר תמי- תמיד איתך מירי מסיקה- שלום לאמונות עברי לידר-זכיתי לאהוב משהו שעשה את השבוע- קנינו מצלמה דיגיטלית סוניק! סוניק! סוניק! אמא שלי קנתה לי משהו ממש שימושי שיספיק לי לפחות לחצי שנה ויחסוך לי המון! הבר מצווה של אחי אביב דודו התקשר לאביב לאחל לו מזל טוב :) משהו שהרס את השבוע- גדי עזב לא ראיתי את ח'וריש כל השבוע הערבים חזרו לעבוד עייפות קור חוסר שעות שינה עליתי 3 קילו מהמסיבה של אחי נקיונות שאחרי המסיבה בילוי השבוע- הבר מצווה של אביב?! סרט- מישהו לרוץ איתו תוכנית- סדרה- ים של סודות כואב הלב ארתור ספר- דמי מתפח-יהלי סובול עיתון- מה קניתם השבוע? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ח'וריש והרבה! משכורת תמונה שבא לשים- שאלות- מה זה הקור הזה?! מה ההבדל בין הערות להארות!? טענות- קר לי אני עייפה בקשות- שיהיה כבר מכרז ותהיה לי מנהלת חדשה הערות- הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לפרח למיכל לסוניק לח'ורישששששש

|:

שיר השבוע של דודו- גברת מזרחי. שיר השבוע לא של דודו- פעמון מלחמה - היהודים. משהו שעשה את השבוע- כלום. משהו שהרס את השבוע- היום. לראות אותה. :/ עצוב ;[ בילוי השבוע- שום בילוי. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין. מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של מוניקה סקס, כנראה. אבל ממש לא בטוח, אם המצב יחמיר. [אני מבינה את עצמי] תמונה שבא לשים- לא בא. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה.

Or f

New member
סיכום ...

שיר השבוע של דודו- 2006 שיר השבוע לא של דודו- אנצל - מוש בן ארי venice queen - red hot chili peppers משהו שעשה את השבוע- ספורטה משהו שהרס את השבוע- צבע בילוי השבוע- דור סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רודף העפיפונים מה קניתם השבוע?- שמתי טוטו.. 60 מיליון משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת של חבר.. טוטו אולי אני אביא את הבשורה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

למעלה