סיכום סופ"ש!

יול 17

New member
עונה .. ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה . שיר השבוע לא של לירז- זה הזמן - משה פרץ . משהו שעשה את השבוע- אהמ .. לא יודעת . משהו שהרס את השבוע- אין .. בילוי השבוע- אתמול , אחלה שישי :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אני אתה והוא . מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סלבסטר, הולך להיות בנזוננה ! :) תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שחר:,לא מהפורום .. -D

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה!

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה! שיר השבוע לא של לירז- algun dia משהו שעשה את השבוע- שינשנתי אצל בני דודים שלי יומיים משהו שהרס את השבוע- בית ספר בילוי השבוע- אצל בני דודים שלי וקניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אורי גלר והאלופה והשמיניה בויאודי מה קניתם השבוע?- לוח ורוד כזה מחיק לחדר! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- זה לא ממש שבוע הבא, אבל שיתחיל השמיניה! תמונה שבא לשים- אני אצל בת דודה שלי עדיין ואין לי כאן תמנות.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- - תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז ולכל הפורום!

מהממת 6

New member
עונה..!

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה,מנוחה שיר השבוע לא של לירז-יש בי את כל הכוח [קובי פרץ] משהו שעשה את השבוע- פסטיגל..! משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בת מונטסומה (ספר) מה קניתם השבוע?-נעלי נייק ! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין לי מוסג תמונה שבא לשים- של לירז..? שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
פורום מושלם..!!!!!!!!! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ארתור..!

micaly2

New member
עונה...../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- בעניים עצומות, הכל יהיה בסדר, עד הסיבוב הבא
שיר השבוע לא של לירז- שלוש חברות - הפסטיגל, כמה אהבה - גיים בויז, אשמור את ליבי - גיים בויז
משהו שעשה את השבוע- 95 בערבית
משהו שהרס את השבוע- שחכתי יום הולדת של חברה (איזה דפוקה אני חח) שקצת לא הרגשתי טוב היום אז הייתי כל היום בבית במקום לצאת עם ההורים שלי
בילוי השבוע- הלכתי לשוק ולחברה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- יש אבל אני לא זוכרת
מה קניתם השבוע?- מכנסיים, גרביים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משהו צפציפי
תמונה שבא לשים- יש לי תמונה שלא נראה לי ששמו בפורום אבל אני לא יודעת איך לשים אותה סורי...
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- עדי עובדיה
, לירזוש
וכולם
|

למעלה