סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה, בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- אריק ברמן - יום חדש נפלא, קרן פלס - רצה הבייתה, מירי מסיקה - שלום לאמונות, הדורבנים - כל מה שרצית, הדורבנים - אלפקה, הדורבנים - סמבה סתיו, רונה קינן - גלויה משהו שעשה את השבוע- שום דבר מיוחד משהו שהרס את השבוע- סתם שבוע מעפן בילוי השבוע- סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שום דבר מיוחד מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פסטיגל תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנע וסתיו!

Dark chocolate

New member
../images/Emo43.gif

שיר השבוע של לירז- "אל תפסיק" שיר השבוע לא של לירז- מבול של קרן
משהו שעשה את השבוע- לשמוע את "מבול" על המחשב
משהו שהרס את השבוע- המורה להיסטוריה
בילוי השבוע-
שבוע רגיל לצערי.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- כלום
אוכל נחשב?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- האלבום של אריק ברמן
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- טוב, יש כמה
דנע, אערתור, צלילע

MahazotZemer

New member
עונה :]

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה שיר השבוע לא של לירז- אין .. משהו שעשה את השבוע-דיברתי עם לירז בטלפון!! משהו שהרס את השבוע-בי"ס !! בילוי השבוע-אצל חברה של אימא שלי-מדבר הטלא עם לירזזזוש סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-נמלטים מה קניתם השבוע?-מעיל לי קופר,גופייות,תחתון ... חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירזוש

עונה

שיר השבוע של לירז- ריסים, מלכה קרה שיר השבוע לא של לירז- שלוש חברות P: משהו שעשה את השבוע- יומיים בלי בצפר P: משהו שהרס את השבוע- ציון גרוע \= בילוי השבוע- בר מצווה לחבר משפחה D: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ראש 1 פנאי פלוס מה קניתם השבוע?- ג'ינסס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלוםם תמונה שבא לשים- --> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איןןן תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז
ולכל הפורום

מאיה911

New member
עונה../images/Emo183.gif

וואי כמה זמן לא היה סיכום סופ"ש שיר השבוע של לירז- מנוחה וריסים שיר השבוע לא של לירז- עומד מול הראי- בית הבובות, ארוץ אליך- שרון רוטר ,שוב- בר בלפר, תראי זה אני- סינרגיה וכל מה שרצית- ארתור משהו שעשה את השבוע- פסטיגל ו95 בהיסטוריה!!! משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- עוד שעה בערך מיומנה ודיויד ברוזה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חברים מה קניתם השבוע?- בושם ומחמם אוזניים (המצאה גאונית!!) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד תמונה שבא לשים- אני לא במחשב שלי אז אין פה תמונות שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחברה שלי מעייניי שהצילה לי ת'חיים אתמול...חח פירוט סיפור: אחותי באה לקחת אותי מבצפר עם הטרקטורון שלנו פתאום ראינו שניגמר הדלק באמצע השטח אז אחותי נסעה לתחנת דלק ואני אמרתי שאני ילך לנווה ירק (מושב קרוב לשם שדרך אגב לירז גרה בו עד לא מיזמן!!) וחברה שלי גרה שם אז ירדתי ובאתי להיתקשר עליה רק מהה?!!? נפל לי הפלאפון בדרך ולא יכולתי אפילו לחפש אותו בגלל הבוץ והשלוליות בקיצור פשוט הלכתי באמצע שדות ואיך שהוא מצאתי את הבית שלה .. בקיצור אחותי הביאה דלק ובאה לקחת אותי ששוב כמעט ניתקנו בשטח בתוך כל הבוץ ועוד שהיה חושך לפחות ידענו את הדרך וכשהגענו הביתה בחיים לא שמחתי כ"כ לראות את הביית!!

עופרי ג

New member
../images/Emo194.gifעונה

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- my favorite things מצלילי המוסיקה - רק כי רננה שרה על אפרת בטלנובלה בע"מ משהו שעשה את השבוע- אעאעא ללא ספק - ההופעה של עדי אשכנזי
משהו שהרס את השבוע- כלום - תודה לאל בילוי השבוע- יומולדת לחברה ועדי אשכנזי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טלנובלה בע"מ! הפרקים הכי עצובים בעולם!
מה קניתם השבוע?- הסתפרתי, זה נחשב לתת כסף לא?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כיף רצוף! תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בקשה/תפילה - שלירז תוציא כבר את הדיסק השני ונלך כולנו להופעה! אמן! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
ללירז

מאיה911

New member
וואלה עדי אשכנזי היה ביום שישי לא?!

או חמישי.. משו בסיגנון לא??! רציתי ללכת ..לא יצא

inbals93

New member
=)

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה! שיר השבוע לא של לירז- אמ...Bosson - One In A Million משהו שעשה את השבוע- פסטיגלללללל=) משהו שהרס את השבוע- אמ..מבחנים בילוי השבוע- פסטיגללל=).. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "מועדון לילה" מה קניתם השבוע?- אמ..מסטיק...לא'דעת.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סיום הסימסטר!!שיגמרו כבר המבחנים!!! תמונה שבא לשים- ----------------> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לירז!!!היא הייתה מדהימה בפסטיגללל!!!!

עונה../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק,בעניים עצומות,של הפסטיגל בכלל כל השירים שלה
שיר השבוע לא של לירז-אין משהו שעשה את השבוע-לירז בפסטיגל
משהו שהרס את השבוע-מבחנים בילוי השבוע-פסטיגל
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה (למרות שהעונה נגמרה
) מה קניתם השבוע?-בגדים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום.. תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לירזושששש
כפרעליך..

עונההה

שיר השבוע של לירז- מנוחה שיר השבוע לא של לירז- hurt משהו שעשה את השבוע- שהמורה שלי לערבית לא באה כל השבוע (תעמינו לי עם הייתם מכירים אותה הייתה שמחים מואד מאוד שמחים) משהו שהרס את השבוע- שהמחשב שלי לא עבד ואיזה בסההה זה היה יוווו בילוי השבוע- לא יודעת לא יצאתי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- קטנטנות מתה על הסידרה מה קניתם השבוע?- נעליים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין אין אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכלי מואההה

OmErLoLa

New member
עוונה../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז- כולם שיר השבוע לא של לירז- יש מלא משהו שעשה את השבוע- 100 במתמטיקההההההההה משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- מסיבה אתמול סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- מתנות ובגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ? תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כוולם

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע-השיחת הוידאו על צלילע! למרות שאני לא ראיתי אותה , היא ראתה אותי והיה משעשע עם אחותי
משהו שהרס את השבוע- אממ.. ציון ממש אבל ממש לא טוב שדופק לי את התעודה :-\ בילוי השבוע- אמ.. הפסטיגל! היום!
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אממ.. ארץ נהדרת
מה קניתם השבוע?- מעיל מדהים מפוקס!! ונעליים! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמ.. אימון מחר עם שירלי הכוסעעע
תמונה שבא לשים-
אין שומדבר.. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לצלילע
ולכולם!!!!

למעלה