סיכום סופ"ש!

inbals93

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי ת השלב הסופי!!

OmErLoLa

New member
אני רוצה להיות היורשת../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

חנוש1234

New member
אני שורה 1 בפסטיגל!!!!!!!!!!!!!!!!!

נהנהנה בננהההה מחר אני הולכת ליראותתתת

מהממת 6

New member
עונהה

שיר השבוע של לירז -נשיקות שיר השבוע לא של לירז - אמא (אייל גולן) השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן (נינט) מה קניתם השבוע?נעלי פומה בילוי השבוע - סרט תזיזו ת'רגליים סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע -סרט תזיזו ת'רגליים משהו שעשה את השבוע - מסיבת הפתעה לחברה משהו שהרס את השבוע -
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - מה שיהיה יהיה...!

HADARYY1

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo204.gifעונה!!!

שיר השבוע של לירז - ריסים,מלכה קרה שיר השבוע לא של לירז - הבלדה שלי עלייך השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע?-בגדים בילוי השבוע - מסעדה עם חברות,סרט עם חברות,היום מסיבה של חברה במועדון, סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - ארץ נהדרת,מועדון לילה משהו שעשה את השבוע - הרבה יציאות עם חברות משהו שהרס את השבוע -כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -שום דבר מיוחד

Dark chocolate

New member
../images/Emo137.gifעונינט ../images/Emo11.gif.

[כי רק אני יכולה לדחוף את נינט בכל חור
תעשי לי ילד
!!!11] שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות
שיר מדהים! שיר השבוע לא של לירז - כל האלבום של קרן פלס
השיר המאוס של השבוע - "פסטיגל פנטזיההההההההה טהטהטהטהטהטהטהטהטהההה" רני, רני כפרע, למה להרוס את השלמות שלך ע"י השתתפות במחזמר לילדים[זכרים
] שמפנטזים על יודה לוי טופלס
? מה קניתם השבוע? שפתון
@#%#! בילוי השבוע - טיול שנתי! בנגב! היינו בבאר שבע! באכסניה! וראינו יעלים שקסייייייייייים! סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - סמולוויל
משהו שעשה את השבוע - טיול! שנתי! להר! הנגב! במצפה! רמון! ואני! צריכה! להפסיק! עם! סימני! הקריאה! משהו שהרס את השבוע -
שבוע מושלם..שימשיך כך
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -
תמונת השבוע<סתם כי באלי
> החלטתי לבחון שוב את יכולותיה של נינה, ותתפלאו חוץ מענן המסחור הגדול והשפה הקלוקלת..יש לה שירים ממש יפים
אז מחווה אחרונה להתערבות עם צלילע
רואה
?! אני יכולה לעמוד בהבטחתי!

עונה-קצת באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז -
השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע
- מלא אוכל ודברים למחנה בווינגיט.. בילוי השבוע - המסיבה ביום שבת בערב XD בווינגיט.. סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - ראש1
משהו שעשה את השבוע - המחנה
משהו שהרס את השבוע - ה-84 באלגברה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - חופש..

עווונה חח ..

שיר השבוע של לירז - מלכה קררה .. שיר השבוע לא של לירז - אייין השיר המאוס של השבוע - פסטיייגל פנטזיה , [ די נמאס , כמה אפשר לשמוע ,?@ ] מה קניתם השבוע? בגדייייים חחח בילוי השבוע - כל יום יוצאת [ לא חדש לי חח ] סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - איין משהו שעשה את השבוע - חוווופפפפש ,((:) משהו שהרס את השבוע - אייין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לצאאאאת למסיבבה ,!@

inbals93

New member
עונה..

שיר השבוע של לירז - ריסים!!! שיר השבוע לא של לירז - אמ...לפני שהכל נגמר השיר המאוס של השבוע - rock this party (?!) מה קניתם השבוע - אמ...מסטיק
...חח..לא'דעת.. בילוי השבוע - סינמה סיטי - סטפ - אפ סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - ספר - "the woman who disappeared" , סרט - סטפ אפ, סדרה - "ככה לא מתנהגים"!!, תוכנית - לא'דעת..., עיתון - מעריב לנוער משהו שעשה את השבוע - חנוכה!!חופש!! משהו שהרב את השבוע- אבא של חברה שלי נפטר
..פולללל שיעורים, עבודות, מבחנים, בחנים!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - פסטיגל!!!וטיול שנתי..

למעלה