סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - מלכה קרה, בעיניים עצומות, עד הסיבוב הבא שיר השבוע לא של לירז - אריק ברמן-המתוקות האחרונות, מירי מסיקה - שלום לאמונות, דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו, gwen stefani - cool, אריק ברמן - מה עוד ביקשת, איגי וקסמן - כל הדיסק החדש השיר המאוס של השבוע - אין מה קניתם השבוע? כלום בילוי השבוע - סרט "סטפ אפ" סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - גומרות הולכות, ככה לא מתנהגים משהו שעשה את השבוע - כמה SMSים מאנשים חמודים ביותר.. משהו שהרס את השבוע - היומיים וחצי שבזבתי בצבא חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - וואו המוווןןן - הופעה של עידן רייכל, הופעה של איגי וקסמן, הופעה של הדורבנים, מיכל ורעות באות להציק לי חח

לולי 180

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז - sean paul-give it up to me השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע? חולצות ו2 ספרים בילוי השבוע - סתם יצאתי אתמול בלילה סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - המורדים..
משהו שעשה את השבוע - שגיליתי שאני הולכת לפסטיגל
משהו שהרס את השבוע - שגיליתי שאני שורה 19
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - פסטיגללללל

עונה

שיר השבוע של לירז - מלכה קרה שיר השבוע לא של לירז - שלוש חברות- פפסטיגל(השמינייה) השיר המאוס של השבוע - פסטיגל פנזטיההה P: מה קניתם השבוע? כלוםם בילוי השבוע - מסיבה לחברה סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - ראש 1 משהו שעשה את השבוע - חופפפששששש משהו שהרס את השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -פסטיגל !$$ מחחחחחרר :)

i love liraz

New member
../images/Emo142.gifעונה...

שיר השבוע של לירז - נשכח מליבך...
שיר השבוע לא של לירז - אין....
השיר המאוס של השבוע - היא יודעת של נינט
מה קניתם השבוע? ספרים...
בילוי השבוע - מסיבת חנוכה.
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - הספר השלישי של השמיניה.
משהו שעשה את השבוע - קיבלתי שובר הנחה לספר של השמיניה אבל הוא היה ליום אחד בלבד יום השקה של הספר והספקתי לקנות
משהו שהרס את השבוע - אין ......
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - חופש ובעיקר חופש יש......
שבוע טוב לכולם, מאחלת יובל.....

יול 17

New member
../images/Emo138.gifעווננה../images/Emo137.gif

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות. שיר השבוע לא של לירז - בואי נשאר - אבי קורן. השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע? אמ,חגורה , מגף וגרביים נראלי . בילוי השבוע - אתמול ,אחלה יום שישי עם הבן אדם היקר לי [; סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - גומרות הולכות . משהו שעשה את השבוע - היציאה לחופש, ללא ספק. הא ושגנבו טופס של מבחן,חיים קלים עשו לי
משהו שהרס את השבוע - לא זכור לי משהו כזה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לעבוד קצת, לכייף ובעיקר לנווווח .[; שבוע טוב, [
ושוב חג חנוכה שמח
] בלי בצפר .

יול 17

New member
מווסיפהמשו

איך שכחתי? איייך ? שיר השבוע של לירז ,השיר שחרשתי עליו במשך כל הטיול לאילת , השיר שאני מקשיבה בלי הפסקה ,וקצת יותר מ"בעיניים עצומות".. כמובן - מלכה קרה
חח סורי על החפפירה.

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo222.gif../images/Emo42.gif../images/Emo203.gif

שיר השבוע של לירז - מלכה קרה
שיר השבוע לא של לירז - algun dia, corazon con aujerito
השיר המאוס של השבוע - -
מה קניתם השבוע? מלא בגדים
בילוי השבוע - קניון
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - אין ממש, רק השמיניה בויאודי
משהו שעשה את השבוע - שמחר פסטיגל!
משהו שהרס את השבוע - מלא שיעורי בית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - מחר פסטיגללל!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מאיה911

New member
../images/Emo39.gif עונה

שיר השבוע של לירז - הכי יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז - זאת שבמקומי- קרן פלס, זוזי- דודו טסה ומה שעובר עליי -איפה הילד השיר המאוס של השבוע - היא יודעת -נינט מה קניתם השבוע? המון בגדים ואת הדיסק של קרן פלס בילוי השבוע - חמישי בעזריאלי עם חברים סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - מועדון לילה משהו שעשה את השבוע - יום כיף עם סבתא והיום פסטיגל וכמובן העובדה שיש חופשש!!!!
משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אוקיי אז ככה: פסטיגל 2X, מסיבה של RC קולה , מיומנה ודיויד ברוזה ואולי הופעה של קרן פלס... המון תוכניות לחופש

lizperez

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - תודך לך השיר המאוס של השבוע - אין מה קניתם השבוע? כלום בילוי השבוע - בבית ספר נחשב?
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - אין משהו שעשה את השבוע - חופששש משהו שהרס את השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - להנות מהחופש!

OmErLoLa

New member
עונה../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז - אל תפסיק,ריסים... שיר השבוע לא של לירז - The Cheetah Girls - Cinderella. השיר המאוס של השבוע - לא יודעת מה קניתם השבוע? נראה לכם שאני זוכרת?!קניתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דברים בילוי השבוע - שיצאתי מבצפר ב-11:30 במקום 14:05 וחברה שעונה איתי על זה כאן (שה לשלטון
) אז ישנה אצלי... סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - פשוט מאוהבת (סרט) לא משו משהו שעשה את השבוע - שיצאתי מבצפר ב-11:30 במקום 14:05 וחברה שעונה איתי על זה כאן (שה לשלטון
) אז ישנה אצלי... משהו שהרס את השבוע - לראות את המורים החראים שלי
(הידועים בכינויים יונה,אירנה,עירית (מגל)) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - עם שבוע הבא נחשב מחר אז שופינגגגגגגגגגגגגגגגגג

עונההה

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז -
השיר המאוס של השבוע - ושוב אני יגיד כל השרים של נינט (בהההההההה) מה קניתם השבוע? חולצה וצעיף בילוי השבוע - יום הולדת של חברות סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - קטנטנות חולה על הסידרה משהו שעשה את השבוע - מצאתי משהו כדי להיתנקם בחרה שלה משהו שהרס את השבוע - שאני רואה את האנשים שאני שונאת כל בוקר אבל עכשיו לא כי חופשששש משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת

עונה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז - מלכה קרה של הפסטיגל
שיר השבוע לא של לירז - רק אהבה תנצח
השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע? כלום...קנו לי הרבה מתנות בגלל היום הולדת=] בילוי השבוע -
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע -פלורסיינטה
משהו שעשה את השבוע - יום הולדת משהו שהרס את השבוע - שלירז הייתה אמורה ליתקשר והיא בסוף לא יתקשרה אליי...אבל זה סיפר ארוך
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לנסוע לאיילת

micaly2

New member
עונה...=]

עם תיסתכלו מתי רשמתי את ההודעה הזאת בטח לא תבינו למה זה כל כך מאוחר אז כן אני ערה...
שיר השבוע של לירז - מנוחה
, הכל יהיה בסדר
, ריסים
, מלכה קרה
שיר השבוע לא של לירז - רציתי, Cascada - Everytime We Touch, החץ המנצח, שלוש חברות, כשהילדים שרים
השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע?
תחתונים חח, גרביים, מתנה לחברה, שפתון ויש עוד הרבה....
בילוי השבוע - יום הולדת לחברה
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - ראיתי המורדים ומזמן לא ראיתי, ארץ נהדרת
משהו שעשה את השבוע - קיבלתי כרטיסים לפסטיגל, ראיתי את מאחורי הקלעים 4 של הפסטיגל, הכרתי את עדי עובדיה מהפורום ואני חולה עלייה
=] =] =]
משהו שהרס את השבוע - קצת היתבאסתי שאני שורה 8 בפסטיגל כי ציפיתי ליותר טוב =|
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הפסטיגל =], חופש חנוכה =)
נ.ב. אני יודעת עוד הפעם אני יהיה בטקס טמבל השבוע מה לעשות אין לי מושג איך עושים את זה... חנוכה שמח לכולם

micaly2

New member
כנסי...

קראתי את הדבר הזה מלא פעמים ולא אבנתי וכל פעם שאני רושמת תגובה אני מזה מתבאסת כי אני מאוד רוצה ללמוד רק שאף אחזד פה לא מלמד אותי... וגם זה לא כל כך נעים להגיב ככה כיכיאילו אני לא רוצה להרוס שירשורים והכל... סליחה...

Dark chocolate

New member
../images/Emo137.gifכל הכבוד עומר!

"מיכל מחפשת את היורש
תשעה מתמודדים אלימים במיוחד יתחרו על התואר "המשרשר שיגרום לכולנו לשקשק!" תשעת המתמודדים יעברו הכשרה מיוחדת ע"י מיכל שתכלול סדנת צעקות, כיפוף אנשים שלא יודעים לשרשר, מחנה אימונים ולבסוף-הקורס הקובע- היכולת לצייר על פוסטר של נינט שפם! אל תנסו את זה בבית
"
חושבת שאת יכולה להיות אחת מה-9
?

למעלה