סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo221.gif../images/Emo90.gif

שיר השבוע של לירז - מלכה קרה
שיר השבוע לא של לירז - השירים מהדיסק החדש של RBD ו- igual a los demas
השיר המאוס של השבוע - תודה לך ומוכרת לי מפעם
מה קניתם השבוע? כלום, רק אוכל בקפיטריה
בילוי השבוע -
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - השמיניה והאלופה בויאודי?
משהו שעשה את השבוע -
משהו שהרס את השבוע - מלאא מבחנים!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שייגמר כבר, יש לי כל יום מבחן שבוע הבא!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

OmErLoLa

New member
עונה../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - everybody dance now השיר המאוס של השבוע - טורו מה קניתם השבוע? לא קניתי בילוי השבוע - מסיבה סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע -אין משהו שעשה את השבוע - אין משהו שהרס את השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -אין

יול 17

New member
עונה -שבת שלום ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז - מלכה קרה. שיר השבוע לא של לירז - בליבי,על נהרות בבל, ועוד. השיר המאוס של השבוע - אין. מה קניתם השבוע? נאדה. בילוי השבוע - אתמול בבית, אוחח כמה זמן לא הייתי בבית יום שישי סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - מועדון לילה וארץ נהדרת. משהו שעשה את השבוע - אין. משהו שהרס את השבוע - נכשל באזרחות חח ,ממש איכפת לי . משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יום שלישי - כל השכבה המההמת - טיול שנתי לאילת הולך היות? סבבבה עם כל השכבה, ובעיקר הכיתה שלנו שהיא בין המופרעות . :) חח חפרתי, שבת שלום ושיהיה שבוט פרפקט [;

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - מלכה קרה שיר השבוע לא של לירז - עדי כהן - לא נרדמת תל אביב, הדורבנים - אלפקה, דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו, אריק ברמן - המתוקות האחרונות השיר המאוס של השבוע - אין מה קניתם השבוע? ספרים במבצע של סלקום, הדיסק "מסתובבים" של איגי וקסמן בילוי השבוע - הופעה של הדורבנים! סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - טב"ע, גומרות הולכות, מועדון לילה משהו שעשה את השבוע - הדורבנים, ההופעה של הדורבנים, לירז.. משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - המון דברים..

עונה../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - hurt השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע
תיק למחנה , חולצה. בילוי השבוע - אמ.. לא עשיתי כלום.. סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - השמייניה (בוי או די) משהו שעשה את השבוע - שקיבלתי את המכתב מויינגיט
משהו שהרס את השבוע - שומדבר.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כלום

עונה

שיר השבוע של לירז - מלכה קרה שיר השבוע לא של לירז - קבלי אותי- הראל סקעת השיר המאוס של השבוע - מוכרת לי מפעם מה קניתם השבוע? כלום בילוי השבוע - קניון סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - ראש 1 משהו שעשה את השבוע - כלום משהו שהרס את השבוע - כרגיל מבחניםם משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כלוםם

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלי לירז-של הפסטיגל.. שיר השבוע לא של לירז-unfaithful השיר המאוס של השבוע-X מה קניתם השבוע?-אממ..חולצות בית ספר חח.. בילוי השבוע-X סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע-השמנייה.. משהו שעשה את השבוע -לא משהו מיוחד.. משהו שהרס את השבוע -מבחנים=[ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיגמר כבר.. שבת שלום לכולם!

lizperez

New member
עונה!!!

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - תודה לך השיר המאוס של השבוע - אין מה קניתם השבוע? 3 חולצות וחצאית... בילוי השבוע - קניון סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - כלום היה משעמם.. משהו שעשה את השבוע - אין משהו שהרס את השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לסיים את העבודת חקר שלי

עונננההה

שיר השבוע של לירז - מנוחה שיר השבוע לא של לירז - עם יש גן עדן (של אייל גולן) השיר המאוס של השבוע - כל השירים של נינט המעפנה מה קניתם השבוע? כלום בילוי השבוע - יצאתי לפיצה לאכול עם המישפחה סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - קטנטנות , יש לה ביצים משהו שעשה את השבוע - שילד חמוד הצאי לי חברות משהו שהרס את השבוע - שאמא שלי החופרת ביעסה אותי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת להפתעות חדשות אבל טובות

עונה...

שיר השבוע של לירז - מנוחה שיר השבוע לא של לירז - תודה ליפה שלי של רז חדד השיר המאוס של השבוע - no problem מה קניתם השבוע?- חולצות בילוי השבוע - קניון סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - סרט- הצלצול2 ספר-
סדרה- הצלצול הגואל תוכנית-אורי גלר מחפש את היורש עיתון- פנאי פלוס משהו שעשה את השבוע - הידיעה שאין לי יותר מבחנים משהו שהרס את השבוע - המורה שלי לאנגלית משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - המון כיףףף לילך שפורקר=ש-ל-מ-ו-ת איסי: 240876680 כנסו לשין המהמם שלי וגיבו לי:459780 לירזוש אני אוהבת אותך מאודדדדד

מאיה911

New member
עונהה

שיר השבוע של לירז - מנוחה שיר השבוע לא של לירז - אמ... כל הדיסק של בית הבובות השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? פול דברים (הייתי באילת כל הסופ"ש) בילוי השבוע - אילת סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - מועדון לילה משהו שעשה את השבוע - שהייתי באילת (אבל הפסדתי המון דברים בפורום) משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה של קרן פלס עם חברה

למעלה