סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - תנו
למי שאתם רוצים -

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - דודו טסה - דבר פתוח, אריק ברמן - המתוקות האחרונות, אריק ברמן - מה עוד ביקשת, דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו, מירי מסיקה - ברכת המלך, הדורבנים - עוד לילה, הדורבנים - בעוד שבוע, הדורבנים - סמבה סתיו השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - כלום בילוי השבוע - אין סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - ספר "האשה השנייה"/יאיר לפיד, תוכנית: גומרות הולכות, סדרה - טב"ע משהו שעשה את השבוע - כלום משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - טסט, אולי הופעה של דודו טסה שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - אין תנו
למי שאתם רוצים - לעדי עובדיה ודנע

עונה

שיר השבוע של לירז - נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז - היא יודעת- נינט השיר המאוס של השבוע - ממ.. לא יודעת משהו שקניתם השבוע - כלום בילוי השבוע - קניון סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - שמינייה משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - מבחנים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כלום שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - אין כלוםםם P: תנו למי שאתם רוצים - לכל הפורום

A t z a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-כל מיני של איפה הילד,טו יור לאב-פיונה אפל,משהו של הג'ירפות,מישהו לרוץ איתו-דניאל סלומון,אני אשתנה ירמי קפלן...וכו' השיר המאוס של השבוע -של עידן יניב משהו שקניתם השבוע -חולצה מהממת,סטיב
,אוכל\שתיה וכו' בילוי השבוע -אתמול בערב ות"א עם מיכו סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע -הממ.. משהו שעשה את השבוע -ת"א עם מיכו?
לעבור מקצוע וכו'... משהו שהרס את השבוע -כל מיני
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -לסיים עם מתמטיקה כבר שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם -
תנו למי שאתם רוצים -אערתור
!

HADARYY1

New member
עונה../images/Emo189.gif...

שיר השבוע של לירז - הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז - mandy השיר המאוס של השבוע - היא יודעת-נינט טייב משהו שקניתם השבוע - 3 חולצות
בילוי השבוע - אתמול כל החברות באו אליי לסרט סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - תוכנית:מה זה השטויות האלה?!,וגומרות הולכות. משהו שעשה את השבוע -שום דבר מיוחד משהו שהרס את השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לכתבה של לירז ביום חמישי שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם -אין תנו
למי שאתם רוצים -ללירז!!!...

עונה

שיר השבוע של לירז - מנוחה שיר השבוע לא של לירז - גולסנגם השיר המאוס של השבוע - כל השירים שלי נינט המכוערת הזאת משהו שקניתם השבוע -
בילוי השבוע -
סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - קטנטנות משהו שעשה את השבוע - אבא שלי קנה לי פאלפון משהו שהרס את השבוע -
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -
שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם -
תנו למי שאתם רוצים - לאמא שלי כי היא מקסימה כל הזמן

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

שיר השבוע של לירז - הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז - hurt כריסטינה אגילרה.. השיר המאוס של השבוע -
משהו שקניתם השבוע - חולצה..
בילוי השבוע - אתמול הופעה.. סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע -
משהו שעשה את השבוע - מתן נאור
משהו שהרס את השבוע - מבחן בתנ"ך שחרשתי אליו כמו מפגרת
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - עוד הופעה שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם -
תנו למי שאתם רוצים - לצלילע

מאיה911

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo215.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - רבות הדרכים- דניאל סולומון, פוג אל נחל-דודו טסה,אם תבוא-נינט השיר המאוס של השבוע -
משהו שקניתם השבוע - חולצה... בילוי השבוע - אתמול בסרט סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - עדי אשכנזי- מה זה השטויות האלה משהו שעשה את השבוע - כל מיני משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם -
תנו
למי שאתם רוצים - כולם...

RTur

New member
../images/Emo2.gif פוג אל נאחל?!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

עונהה../images/Emo23.gif../images/Emo97.gif

שיר השבוע של לירז - הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז - היא יודעת השיר המאוס של השבוע - אממ השיר הזה של שרונה פיק משהו שקניתם השבוע - אממ לא זוכר..ניראלי גו עם השער של אפרת חח בילוי השבוע - היה איזה מסיבה שנדחפנו אליה חח סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - גומרות הולכות,יאיר לפיד,עדי אשכנזי,פעם בחיים,לא הבטחתי לך משהו שעשה את השבוע - 100 בתנך 95 באומנות עיונית
משהו שהרס את השבוע - / משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -/ שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - שבת שלום

moton

New member
עונה....

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - יש המון... אני אתן דוגמא אחת - מצאתי גירסה מדהימה לMy Immortal של עם קטע רוק ממש של תופים וגיטרה חשמלית יפה שאין בשיר המקורי השיר המאוס של השבוע - יש איזשהו שיר שכולם מדברים עליו ואפילו לא שמעתי אותו.. אבל הוא מאוס מבחינתי.. נראה לי שקוראים לו תודה לך או משהו כזה משהו שקניתם השבוע - כלום.. אלב הוצאתי כסף על תספורת
בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - וואו אם אני אתחיל אני לא אסיים.. באמת שכאן יש יותר מידי מהכול משהו שעשה את השבוע - אין משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע - ציון לא מספק בפסיכומטרי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שייגמר שבוע הבא כי הוא עמוס במבחנים ובחנים שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - חרא פורום. סתם
תנו
למי שאתם רוצים - לכולם

OmErLoLa

New member
עונה...../images/Emo10.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז - הכל יהיה בסדר------ (אני מקווה) שיר השבוע לא של לירז - אמ..........אהבה אסורה (מאיה רוטמן-כוכה נולד 4) השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - אין בילוי השבוע - טיול סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - אמ.......נראה לי חברים (תוכנית) משהו שעשה את השבוע - אין משהו שהרס את השבוע - ילדה מפגרת מהכיתה שלי ואמא שלה........בטיול של הכיתה שלי היום אז אני ביקשתי "לא להיות עם הילדה הזו באותה קבוצה".....אז היא מתחילה לצעוק עליי "שתקי שתקי" אז אמרתי לה "שתקי את"......ואמא שלה אמרה לי שאני לא אצעק אל הילדה שלה שאני "אגואיסטית וצעקנית" ובכלל הילדה שלה היא זו שהתחילה.......ואז ההורים שלי מזה צעקו אל ההורים שלה (של הילדה שלה) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אין שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - אין יש לי כאילו אבל זה לא לכם זה אל הילדה הסתומה הזו מהכיתה שלי. תנו
למי שאתם רוצים - להורים ה10000000000000000ממים שלי

לולי 180

New member
עונה.

שיר השבוע של לירז - מנוחה שיר השבוע לא של לירז - דין דין אביב- מוכרת לי מפעם השיר המאוס של השבוע - X משהו שקניתם השבוע - חולצות בצפר
בילוי השבוע - לא ביליתי השבוע =\ סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - השמיניה והשיר שלנו (התחלתי לראות רק אתמול) משהו שעשה את השבוע - אממ.. כלום משהו שהרס את השבוע - שקיבלתי 60 בבוחן :[ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יומולדת
שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - X תנו
למי שאתם רוצים - לאף אחד.. כולם מאכזבים אותי

lizperez

New member
עונה....!!!

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - christina aguilera-hurt השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - אממ כלום בילוי השבוע - בקניון סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - השמינייה משהו שעשה את השבוע - אין משהו שהרס את השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -אין שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - אין תנו למי שאתם רוצים - לארתור ודנע על הרעיון של פרסי טמב"ל

יול 17

New member
עונה , ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif

שיר השבוע של לירז -נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז - רק שלי -דניאל בלייברג. השיר המאוס של השבוע - לא שומעת שירים שאני לא אוהבת חח [: משהו שקניתם השבוע - אהמ חולצה :] בילוי השבוע - אצל ויק אחותשילי סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - "גומרות הולכות" משהו שעשה את השבוע - אין משהו שהרס את השבוע - גניבה של שני ג'ינסים בבצפר מחברה טובה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שומדבר מיוחד שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - נעשה לכם חיים קלים,עדיף לא? תנו למי שאתם רוצים פרח - ללירז,שיהיה לה בהצלחה בפסטיגל ![: אוהבת אותכם

nuna19

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז -אני עוד לא כ"כ מכירה אבל אהבתי את:"הכל יהיה בסדר" שיר השבוע לא של לירז -הדורבנים-כל הדיסק,קרן אבראשי-אלה,אחינועם ניני-ניני קאנג'י. השיר המאוס של השבוע -תראי זה אני- סינרגיה משהו שקניתם השבוע -כלום בילוי השבוע -אין סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע -אין משהו שעשה את השבוע -כלום משהו שהרס את השבוע -פסיכו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -שייגמר שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם -אין! תנו פרח למי שאתם רוצים -לארתור ודנה כמובן! ה-מנהלים! (אתם יכולים להגיד לי עד מחר:"חן חן למתחנפן" אבל זה לא יעזור לכם! חחחחחחחחחחחחח...)

למעלה