סיכום סופ"ש!

עונה..

שיר השבוע של לירז - מנוחה שיר השבוע לא של לירז - לא עולה לי לראש כלום השיר המאוס של השבוע - כל השירים של נינט שונאת אותה משהו שקניתם השבוע - נעליים בילוי השבוע - קניון סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - ספר של אסתר שטרייט וורצל-חברות וסרט-יום שישי הפוך של לינזדי לוהן משהו שעשה את השבוע - שום דבר מיוחד משהו שהרס את השבוע - אני חולה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -כיףףףףףף שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - שום דבר תנו למי שאתם רוצים -לאחותי אני מתה עליה לילך שפורקר=ש-ל-מ-ו-ת כנסו לשין המהמם שלי-459780 אייסי-240876680 לירז צ'רכי... חולה עליך

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז - מנוחה שיר השבוע לא של לירז - poison, always, algien mas השיר המאוס של השבוע -
משהו שקניתם השבוע - אולסטאר חדשות:) בילוי השבוע - יום אימוץ סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - השמיניה
משהו שעשה את השבוע - היום אימוץ שפגשתי שם את אדית, מיכל, מרטין, שירה [וגם רן דנקר ורונה לי אבל אנ'לא אוהבת אותם] משהו שהרס את השבוע - שסבא שלי נפטר וישבו אצלי שבעה בבית. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הכתבה על לירוש בידיעות והבר מצווה של בןדוד שלי שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם -
תנו למי שאתם רוצים - שוב ללירז
חחחח

"הייתי רוצה למות לשעה,

או סתם לישון..." בוקר
שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - אם תבוא - נינט טייב, אוהב אותך - דניאל סלומון. השיר המאוס של השבוע - ... משהו שקניתם השבוע - כרטיסים להופעה של אביב גפן. בילוי השבוע - הופעה של אביב גפן. סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - האנטומיה של גריי. משהו שעשה את השבוע - ההופעה. משהו שהרס את השבוע - משהו. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיגמר. מהר. שאלות/בקשות/הערות/טענות/הארות/מה שבא לכם - תנו למי שאתם רוצים - למי שרוצה.

עונה

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-unfaithfu השיר המאוס השבוע-X משהו שקנית השבוע-ספר חח.. בילוי השבוע-לא יודעת סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע-השמנייה משהו שעשה את השבוע -קניתי כרטיסים לפסטיגל אני בשורה 3..אני יוכל לראות את לירזוש מקרוב
משהו שהרס את השבוע-שאני לא רואה את לירז...=[ משהו שאתם מחכים לו השבוע-לראות את לירז...חח תנו למי שאתם רוצים-ללירז..

למעלה