סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - נשכח מליבך
שיר השבוע לא של לירז - הדורבנים - אלפקה (גרסה חדשה), הדורבנים - בעוד שבוע, הדורבנים - הידעת, הדורבנים - סמבה סתיו, הדורבנים - בפורים הזה, הדורבנים - את, אריק ברמן - מה עוד ביקשת, קרן פלס - פסק זמן, הג'ירפות - גג השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - הסינגל "פסק זמן" של קרן פלס בילוי השבוע - הופעה של קרן אבראשי מארחת את בטי ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - טב"ע משהו שעשה את השבוע - ההופעה משהו שהרס את השבוע - אני חולה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיעורי נהיגה

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo168.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז -
נשכח מליבך
שיר השבוע לא של לירז -
*Luz Sin Grabedad *Ni Freud Ni Tu Mama *Utopia *ALGUIEN MAS
השיר המאוס של השבוע -
-
משהו שקניתם השבוע -
אוכל בקפיטריה וכמה דברים לבי"ס
בילוי השבוע -
יום אימוץ בכפר אז"ר 21.10
ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם -
השמיניה
משהו שעשה את השבוע -
100 בערבית, 95 במתמטיקה, 100 באנגלית..
משהו שהרס את השבוע -
מבחנים!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -
לקנות את הכרטיסים לפסטיגל!:)

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - השיר מהפרסומת של הוט
השיר המאוס של השבוע -
משהו שקניתם השבוע - שני מכנסיים , חולצה , גופייה ומעיל. בילוי השבוע - אמ.. לא ביליתי.. רק אימונים כל הזמן.. ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם -
משהו שעשה את השבוע - ה-100 באלגברה.. משהו שהרס את השבוע - ה- 80 בהיסטוריה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ההופעה של רותם אבוהב וענת מגן שבו

מאיה911

New member
עונה../images/Emo215.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז - על הגשר הישן- רמי קלנשטיין השיר המאוס של השבוע -
משהו שקניתם השבוע - ספר בילוי השבוע - אתמול בית ריק ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם -
משהו שעשה את השבוע - גשששם ושלא הייתי חצי שבוע משהו שהרס את השבוע - מבחן במדעים!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - סוף סוף ברוך השם אני מקבלת את הDVD של ריטה!!!!

עונה [:

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - נרדם על החולות- ג'קו ונינט השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - ממ... סוכריית קמח? P: בילוי השבוע - קניון ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - השמינייה משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - מבחנים |: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

OmErLoLa

New member
עונה...../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז - הכל יהיה בסדר-----מכורהההההההה שיר השבוע לא של לירז - השיר של ארתור....נתחן אצלי במחשב שיר קרוע
השיר המאוס של השבוע - אמממממממממ כל השירים של עידן יניב הזה משהו שקניתם השבוע - מתנות לחברות בילוי השבוע - מסיבה ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - השמיניה-תוכנית משהו שעשה את השבוע - מסיבה של חברה משהו שהרס את השבוע - לראות 3 חולדות במחסן של חברה שלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לגמור עם 2 מבחנים!!!!!!

OmErLoLa

New member
...../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

בשיר של ארתור-----(שהוא עשה ללירז)

lizperez

New member
עונה...!!!

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - מריה קארי-אני לא יכולה לחיות השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - כלום.. בילוי השבוע - בבית ספר נחשב? ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם - השמינייה.... משהו שעשה את השבוע - שסוף סוף הוא נגמר!!! משהו שהרס את השבוע - כל הלחץ המטורף של המבחנים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לגמור את השבוע ומהר...

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שיר השבוע של לירז -
ריסים
שיר השבוע לא של לירז - הפסטיגל
השיר המאוס של השבוע - כל השירים של נינט טייב (הפקצה)
משהו שקניתם השבוע -מגפיים
בילוי השבוע - לדודה שלי היה יום הולדת
ספר/עיתון/סדרה/תוכנית/סרט השבוע שלכם -קטנטנות
משהו שעשה את השבוע - שעוד חמישה ימים יש לי יום הולדת
משהו שהרס את השבוע - כלום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -ליום ההולדת שלי 3.11

למעלה