סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? בילוי השבוע - סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

מאיה911

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - נשכח מלבך שיר השבוע לא של לירז - מוכרת לי מפעם השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן מה קניתם השבוע?
בילוי השבוע - שזה חופש סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - השטן לובשת פראדה משהו שעשה את השבוע -
משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ממש לא מחכה - בוחן

עופרי ג

New member
../images/Emo124.gifעונה../images/Emo39.gif

שיר השבוע של לירז - ריסים ונשיקות
שיר השבוע לא של לירז - כל השירים של קרן פלס!
השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע? 2 חולצות
בילוי השבוע - בין כל השבוע של חרישה למבחנים הזה, היו 2 ערבי הנאה עם אנשים טובים
סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - המלצה - בפירוש לא לקרוא את "כל החיים לפניו" ספר דבילי! בית ספר מעצבן
משהו שעשה את השבוע - לא הרבה, ממש ממש לא הרבה!
משהו שהרס את השבוע - הלמידה 24/7 למתמטיקה ואנגלית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לעבור את המבחנים במתמטיקה, אנגלית והבחן על הספר כבר!!!!!

עונה...../images/Emo189.gif

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז - את מביאה הכל לידי דמעות השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן מה קניתם השבוע?-
בילוי השבוע - כל היציאות עם החברים סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - יש לה ביצים!!! סרט חזק!!! משהו שעשה את השבוע - סוף סוף קנו לי תדיסק של לירז!!!!!!!
משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -ביום ראשון אני מקבלת פלאפון חדש!!!!!!

נועוש6

New member
עונהה

שיר השבוע של לירז:בוא לסנגרם או איך שלא כותבים את זה. שיר השבוע לא של לירז:לילה לבן,ונדמה שישוב, הסוד שלי ממך מומלצים בחום!!!!! השיר המאוס של השבוע:אין. מה קניתם השבוע:קפוצ'ון הנס. בילוי השבוע:יציאה עם חברים עד 2 בלילה. סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם-רגע לפני השמינייה והפסטיגל,תנו לגדול בשקט ספר ממולץ בחום!!! זה החלק השני בסדרה שלספר הראשון קוראים קיץ אחד ביחד. משהו שעשה את השבוע:יציאה עם חברים. משהו שהרס את השבוע:שאני חולה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:בת דודה שלי מפ"ת באה לביקור.

עונה

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - הקלופ של השמיניה השיר המאוס של השבוע - "אל תפסיק" זה לא שאני לא אוהבת את לירז פשוט שמעתי את השיר חמישים אלף פעם אז נימעס מה קניתם השבוע?את הדיסק של לירז בילוי השבוע - יצאתי עם חברות לקניון סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - האלופה משהו שעשה את השבוע -
משהו שהרס את השבוע - שרבו איתי בפרום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -ליום הולדת שלי

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif../images/Emo221.gif

שיר השבוע של לירז - מנוחה... שיר השבוע לא של לירז - שיר האנגלית שאין לי כוח להעתיק את השם שלו מהדיסק... השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן - נינט טייב מה קניתם השבוע
מכנסיים , שתי חולצות , כרטיסים לעברי לידר... בילוי השבוע - מפגש האלופה
, סרט , קניון... סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - ראש1
משהו שעשה את השבוע - מפגש פורום האלופה
משהו שהרס את השבוע - שומדבר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -ההופעה של עברי לידר

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - גולה סנגם שיר השבוע לא של לירז - אריק ברמן - מה עוד ביקשת, קרן פלס - רצה הביתה, ג'ירפות - גג, מירי מסיקה - סיפור של אהבה השיר המאוס של השבוע - אין מה קניתם השבוע? לא משו מיוחד.. כרטיסים לרכבת וכאלה חח
בילוי השבוע - שני מפגשי פורום שולטים! סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - טב"ע! משהו שעשה את השבוע - מפגשי הפורום! משהו שהרס את השבוע - אלה שלא יודעים לשרשר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אילת!!!

Stootz

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - מנוחה שיר השבוע לא של לירז - Accidently In Love-counting crows השיר המאוס של השבוע - אין=\ מה קניתם השבוע? חולצה בcastro =] בילוי השבוע - יומולדת! סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - האלופה למרות שכבר נגמר.. משהו שעשה את השבוע - בן דוד שלי חזר מאילת משהו שהרס את השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - קניון עם חברות

לולי 180

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - גולה סנגם. שיר השבוע לא של לירז - הסוד שלי ממך. השיר המאוס של השבוע - אין מה קניתם השבוע? הייתי בתחילת השבוע בניו יורק, אז קניתי הרבה :D בילוי השבוע - חופשש :p סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - תשבצון... חחחח סתם..לא יודעת... משהו שעשה את השבוע - שהייתי תחילת שבוע בחו"ל משהו שהרס את השבוע - זה שחזרתי לארץ, זה שאני צריכה להשלים את כל השיעורים של ה3 שבועות, וזה שהתעדכנתי שלירז לא ממשיכה לעונה השלישית. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שאני יעבורר כבר את השבועעע הזה!!

../images/Emo175.gifעונה...

שיר השבוע של לירז - מנוחה שיר השבוע לא של לירז - Volar השיר המאוס של השבוע - לא יודעת מה קניתם השבוע? לא זוכרת בילוי השבוע - קניון סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - השמיניה והאלופה משהו שעשה את השבוע - שאחרי חודשים שהויאודי שלי לא עבד, סופסוף סידרו לי אותו! משהו שהרס את השבוע - שאני צריכה לקרוא ספרון באנגלית עד מחרתיים ואני לא מבינה בזה כלום!=[ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - העונה השלישית של השמיניההההההההההה!!!!!1

OmErLoLa

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז - כולם אן לי מועדף במיוחד השבוע... שיר השבוע לא של לירז - אהבה אסורה-מאיה רוטמן מכוכב נולד השיר המאוס של השבוע - לא זוכרת את השם איזה שם של איזה מישו שקוראים לו מוקי מה קניתם השבוע? 2 לקים... בילוי השבוע - לצאת עם החברות סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - יש לה ביצים(סרט) משהו שעשה את השבוע - כלום משהו שהרס את השבוע - אח שלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - השמיניה!!=]

lizperez

New member
עונה...!

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז - היא יודעת השיר המאוס של השבוע - חושב עלייה מה קניתם השבוע? חולצה ועוד כמה דברים בילוי השבוע - ת"א, קניון... סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - בניחוח חדש(ספר שאני כבר ממש רוצה לסיים) משהו שעשה את השבוע - השבוע היה מקסים (נראה שצריך לשכוח מחופש לחודשיים הקרובים
) משהו שהרס את השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לימודים לימודים ושוב פעם לימודים חחחח

למעלה