סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - בילוי השבוע שלכם - מה קניתם השבוע - ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

HILA46

New member
עונה-

שיר השבוע של לירז - מנוחה, נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז - listen to your heart השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן בילוי השבוע שלכם - שפיים מה קניתם השבוע - בגדיםם ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - האלופה, חיים שלי משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סופרלנד

lizperez

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - הכל יכול לקרות השיר המאוס של השבוע - אין בילוי השבוע שלכם - הרבה שופינג, בריכה מה קניתם השבוע - תיק לבי"ס (אפשר להגיד מזל טוב כמה חיפשתי תיק יפה, השנה לא היו תיקים כ"כ יפים.
ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - האלופה! משהו שעשה את השבוע - אין
משהו שהרס את השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ת"א,נסיעה לממדיון, ולא יודעת מה עוד... נחכה לנראה....

"כלווווווווווום" ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif.

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - תראי זה אני- סינרגיה
השיר המאוס של השבוע -
בילוי השבוע שלכם - מעגן מיכאל
, אחים, אחיינים, דודים
. מה קניתם השבוע - מה לא? ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - The O.C ודוקוסלב. משהו שעשה את השבוע - המון. משהו שהרס את השבוע - רפאל מירילא <?!>
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - מפגש פורום עברי לידר, אולי. חזרה ללימודים. לקנות דברים לבי"ס וזה. לסיים עם מתמטיקה... ומהר.

Dark chocolate

New member
"טוווווווווווווב"../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo211.gif

-ציטוט מפי קרן פלס
- שיר השבוע של לירז - "ריסים".. האאאאאאאא
שיר השבוע לא של לירז - כל השירים של קרן פלס
שתעשה לי ילד כבר!!!!!!!!!
השיר המאוס של השבוע - "כשאתה כאן" של נינט.. לא שיש לי משהו אישי נגדה, פשוט זה יצא מכל החורים. בילוי השבוע שלכם - הופעה
קרן
פלס
|יום
רביעי
מה קניתם השבוע - הוווו הרבה.. כמה בגדים טובים שעליהם לא נרחיב את הדיבור
ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - נראה לי שעיתון "ידיעות אחרונות"
משהו שעשה את השבוע - פגישה עם עברי לידר
, רן דנקרררר
, ונשיקה מקרן פלס!! בהופעה שלה
משהו שהרס את השבוע - אין
, שבוע מושלם
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

RTur

New member
את בטוחה שאין לך משו אישי נגד נינט?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עונהנה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

שיר השבוע של לירז - ממ.. ריסים... שיר השבוע לא של לירז - כל השירים של ריהאנה
יאיי קניתי ת'דיסק!! מדהימולה שלי... השיר המאוס של השבוע - חושב עלייה.. בילוי השבוע שלכם - ימית 2000 , סרט , שופינג , והקרפ הצרפתי הראשון שלי
מה קניתם השבוע - ממ.. את הדיסק , בגד ים חדש , ומכנס 100מם מ-tnt... ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - שודדי הקארייבים , ספר ששמו הרפתקאה מוזרה ביותר , והאלופה!! משהו שעשה את השבוע - מאיה רוטמן
משהו שהרס את השבוע - כלום
חוץ ממשהו אישי.. חחח אבל לא כל כך נורא.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ממ.. מפגש קומונה.. של כלבים.. עזבו..

../images/Emo175.gifעונהה...

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - a yu lado השיר המאוס של השבוע -
בילוי השבוע שלכם - יומיים בצפון [רפטינג בנהר הירדן, כינרת, בריכות, צימר..] מה קניתם השבוע - הרבה דברים.. ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - האלופה, כוכב נולד משהו שעשה את השבוע - מאיה ג'קו ורפאל בגמר בכוכב נולד!!
והסןפשבוע בצפון משהו שהרס את השבוע - הידיעה שעוד שבוע חוזרים לבית ספרררר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - זה כבר השבוע הזה
פרק 100 של האלופהה!!!!!:| מחר!!!

למעלה