סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

TaMaR YoShA

New member
סיכום השבוע שלי =]

שיר השבוע של לירז - עוד צהריים =] שיר השבוע לא של לירז - יונתן שפירא-איה כורם השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן - נינט טייב.. איכס שונאת אותה בילוי השבוע - ללכת לקניון עם חברה להעביר תיום ואז לחזור וישר האלופה. סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - סרט השבוע- שודדי הקאריביים 2 וראיתי פעם ראשונה את סוף העולם שמאלה. אח איזה קטנה עשו אותה כפרות עליה ספר השבוע- אממ לא קראתי תוכנית-הא=ל=ו=פ=ה=!@ משהו שעשה את השבוע - הנשיקה של סער ומיטל כל כך... ושכל יום הייתה אצלי חברה אחרת משהו שהרס את השבוע -לא היה משו כזה שבוע טוב ביותר.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

HILA46

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - נשיקות:) שיר השבוע לא של לירז - כמו אוהבים- הראל מויאל השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן בעע בילוי השבוע - סופרלנדד סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - ה-א-ל-ו-פ-ה סרט השבוע- ספר השבוע-"מישהו לרוץ איתו" תוכנית- האלופההה משהו שעשה את השבוע - הנשיקהה של מיטלל וסעררררר
משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - מימדיון..

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - נשכח מליבך! שיר השבוע לא של לירז - יש המוווןןן: כל הדיסק החדש של דודו טסה, כל הדיסק של קרן פלס ובמיוחד "זמנים משוגעים", קרן אבראשי - אלה, הדורבנים - כל מה שרצית השיר המאוס של השבוע - נינט בילוי השבוע - יציאה לפאב עם חברים סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - האלופה משהו שעשה את השבוע - הדיסק החדש של דודו טסה, הסינגל של הדורבנים.. משהו שהרס את השבוע - המלחמה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כרגע כלום

../images/Emo175.gifעונה

שיר השבוע של לירז - הכל יהיה בסדר
שיר השבוע לא של לירז - קקה איי דה טראס
השיר המאוס של השבוע - -
בילוי השבוע - אין
סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - האלופה
משהו שעשה את השבוע - הנשיקה של סער ומיטל

עונהנה../images/Emo70.gif

שיר השבוע של לירז - נשיקות
שיר השבוע לא של לירז - אמ.. כמוני.. השיר המאוס של השבוע - טורו בילוי השבוע - מסיבה של ילד מהכיתה שלי.. סרט/ספר/עיתון/תוכנית/סדרה השבוע שלכם - האלופה
משהו שעשה את השבוע - האלופה
פחחח משהו שהרס את השבוע - המלחמה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שתיגמר המלחמה
ושיקנו לי אמ פי 4..

למעלה