סיכום סופ"ש -

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש -

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - משו שעשה את השבוע - משו שהרס לכם את השבוע - משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - סצינה של לירז שאהבתם ב"אלופה" - סצינה לא של לירז שאהבתם ב"אלופה" - וכדי שצליל לא תרגיש מופלית: סצינה של הצ'אד מה-שמו שאהבת בסדרה המה-שמה שאת רואה ביס שאהבת השבוע - סצינה לא של הצ'אד מה-שמו שאהבת בסדרה המה-שמה שאת רואה ביס שאהבת השבוע -

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifידעתי שתתקע משהו עם צ'אד../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - טל שגב- כל הדיסק "אישקט"
השיר המאוס של השבוע -
משו שעשה את השבוע - שלא למדתי כל השבוע
משו שהרס לכם את השבוע - החום
משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - מסיבת סיום^^
סצינה של לירז שאהבתם ב"אלופה" - סצינה לא של לירז שאהבתם ב"אלופה" - וכדי שצליל לא תרגיש מופלית:
סצינה של הצ'אד מה-שמו שאהבת בסדרה המה-שמה שאת רואה ביס שאהבת השבוע -
הסיצנה של המריבה שלו ושל ברוק
נכון שזה מרתק אתכם?!
סצינה לא של הצ'אד מה-שמו שאהבת בסדרה המה-שמה שאת רואה ביס שאהבת השבוע - אמא של פייטון מתה
תודו שרותקתם למסך

יאללה, נענה.../images/Emo129.gif

שיר השבוע של לירז -"ריסים"
שיר השבוע לא של לירז - "קטן זה הכי כיף בעולם"- היי פייב.
השיר המאוס של השבוע -"מנהרת הזמן"- שירי מימון.
משו שעשה את השבוע -נפתחה קומונה לשירה וילנסקי.
משו שהרס לכם את השבוע -מיטלילנד
משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -כמה שפחות "רני זליג" באלופה.
סצינה של לירז שאהבתם ב"אלופה" -שהיא בכתה לאלון(ה)
סצינה לא של לירז שאהבתם ב"אלופה" :כעיקרון לא הייתה סצנה חזקה השובע, למעט הנשיקה של דריה וג'לל
וכדי שצליל לא תרגיש מופלית: סצינה של הצ'אד מה-שמו שאהבת בסדרה המה-שמה שאת רואה ביס שאהבת השבוע - וואט-דה-פאק איז צ'אד מייקל מורי?
סצינה לא של הצ'אד מה-שמו שאהבת בסדרה המה-שמה שאת רואה ביס שאהבת השבוע -וואט-דה-פאק איז בסדרה המה-שמה?
הודגש באמצעות לירזומטיק

RTur

New member
יש איזה סדרה שצליל רואה ביס..

אין לי מושג איך קוראים לה ומשחק שם איזה שחקן שקוראים לו צ'אד מייקל מורי והיא אוהבתותו חח
ומה זה לירזומטיק?!

נשבר לי../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif

זו המצאה גאונית של יובל...
מכיר "מדגישומטיק"? אז יובל, הפוץ
, שינה את זה ל"לירזומטיק". וכדי שתבין על מה אני מדברת: http://users.tapuz.co.il/on/mo/

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - הדורבנים - עוד לילה, קרן אבראשי - מישהו אחר השיר המאוס של השבוע - שיר גלגלצ פשוט משו שעשה את השבוע - ה"מתכונת" במוסיקה, סיימתי תנ"ך לעולמים! משו שהרס לכם את השבוע - לא היה משו מיוחד משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כלום, שבוע איכסה סצינה של לירז שאהבתם ב"אלופה" - שהיא בוכה וזה.. סצינה לא של לירז שאהבתם ב"אלופה" - הקייזרמנים! וכדי שצליל לא תרגיש מופלית: סצינה של הצ'אד מה-שמו שאהבת בסדרה המה-שמה שאת רואה ביס שאהבת השבוע - סצינה לא של הצ'אד מה-שמו שאהבת בסדרה המה-שמה שאת רואה ביס שאהבת השבוע - אני לא רואה את הסדרה הזאת ביס כי אין לי יס חח

A t z a

New member
עונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- נשיקות שיר השבוע לא של לירז- איתי-קרן פלס,שיר בעיפרון-בית הבובות,ליבינג און אה ג'ט פליין-אין לי מושג,הפכתי אבן-איגי וקסמן,לא מחכה יותר לדוור-איגי וקסמן,בעדינות-איגי וקסמן,להתעטף בעצב לכבודך-איגי וקסמן. השיר המאוס של השבוע - דינרו הזה איך שלא קוראים לו משו שעשה את השבוע - ציוני מגן,ת"א,הצגה בהבימה משו שהרס לכם את השבוע - אתמול
משו שאתם מחכים לו שבוע הבא- רובי חוזרת,ההופעה של אסטרוגן,הופעה של פיטר רוט ומאור כהן,להפטר מהבגרות ולהתקרב להופעה של איגי
סצינה של לירז שאהבתם ב"אלופה"- אממ....עם אלונה?... סצינה לא של לירז שאהבתם ב"אלופה"- דריה וג'לל
והצילומים ללוח שנה

Raheli D

New member
|מטריה|עונה

שיר השבוע של לירז - נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז - Lordi - Hard Rock Hallelujah, Black Eyed Pease - Where Is The Love, Oasis - Champagne Supernova השיר המאוס של השבוע - אין משו שעשה את השבוע - אין משהו מיוחד.. משו שהרס לכם את השבוע - המתכונת בלשון
משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לעבור כבר את הבגרות בהיסטוריה
סצינה של לירז שאהבתם ב"אלופה" - שזיווה מספרת לה את "האמת" סצינה לא של לירז שאהבתם ב"אלופה" - בני קייזרמן

mic22

New member
אניי

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז - איתי של קרן פלס השיר המאוס של השבוע - שיר אחת מהמגמה
אני אפילו לא יודעת איך קוראים לו משו שעשה את השבוע - הערב הפתוח בתיאטרון זאת הייתה שיא החוויה
משו שהרס לכם את השבוע - 80ים במגנים.. זה לא כזה גרוע אבל גם לא משו
משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ההופעה של אסטרוגן לייק דה
! סצינה של לירז שאהבתם ב"אלופה" - היה ממש עצוב כשזיוה שיקרה לה
מזה ריחמתי עליה
סצינה לא של לירז שאהבתם ב"אלופה" - הסצנה של ג'לל ודריה.. איזה חמודיםםם אני מתה
!

eris1515

New member
עונההה

שיר השבוע של לירז -לא שמעתי
שיר השבוע לא של לירז -לא שמעתי
השיר המאוס של השבוע -לא שמעתי שירים השבועעעעע
משו שעשה את השבוע -הלכתי למימדיוןןן-היה סוףףףףףף
משו שהרס לכם את השבוע -הייתי צריכה ללמוד את כל ספר ויקרא -מבחן ארצי שהתקיים ביום חמישי-זהווווווו בנתיים לשנה זאת נגמרו המבחנים הארצייםםםם
משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -הטיול השנתי
סצינה של לירז שאהבתם ב"אלופה" -הסצינה שהיא ישבה עם סער ודיברה איתו כשהוא היה 'בדיכאון'
סצינה לא של לירז שאהבתם ב"אלופה" -אמ..הנשיקה של דריה וג'לל
וכדי שצליל לא תרגיש מופלית:
סצינה של הצ'אד מה-שמו שאהבת בסדרה המה-שמה שאת רואה ביס שאהבת השבוע -
סצינה לא של הצ'אד מה-שמו שאהבת בסדרה המה-שמה שאת רואה ביס שאהבת השבוע

למעלה