סיכום סופ"ש !

סיכום סופ"ש !

שיר השבוע [של ירמי]- זמר השבוע - שיר השבוע [לא של ירמי] - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו ששכחת לעשות- משהו שהיית רוצה לתקן- סופ"ש חמדמד לכם - וגם לי !

עונה לעצמי.. איזה יופי..אה? חח

שיר השבוע [של ירמי]- המעגל זמר השבוע - סינרגיה, אביב גפן, ירמי, דניאל סלומון .. שיר השבוע [לא של ירמי] - עדיף/ דניאל סלומון , מחר/ אביב גפן לחבק אותך/סינרגיה משהו שעשה את השבוע - ההופעה שאני הרגע חוזרת ממנה. משהו שהרס את השבוע - לימודים . משהו ששכחת לעשות- אין משהו ספציפי.. משהו שהיית רוצה לתקן- צילומים לסרט . הייתי עושה את זה טיפה אחרת .

N o l o g o

New member
../images/Emo2.gif סרט?

וואי, איך היה בהופעה של מוניקה ויוסלס? כמעט והייתי שם חח אבל הסינמה סיטי קרא לי..=)

N o l o g o

New member
..=)

שיר השבוע [של ירמי]- ממ לא יצא לי לשמוע ירמי השבוע זמר השבוע - ג'יימס בלאנט שיר השבוע [לא של ירמי] - גודביי מיי לאבר משהו שעשה את השבוע - פחות מדיי זמן לחשוב. הסרט "למראית עין" אתמול. משהו שהרס את השבוע - פיי..כל מיני שיחות משהו ששכחת לעשות- לנוח משהו שהיית רוצה לתקן- כל מיני קטעים קטנים שעושים את ההבדל

פרטים על ההופעה :

היה מדהים. אני אעלה לפה את הפלייליסט כשיהיה לי.. התחילו עם להקה חדשה שהגיטריסט שלה הוא אייל אבן צור [נחשו מי אח שלו..] כבר פעם שניה שאני רואה אותם [גם לפני ההופעה של ירמי הם עלו לשיר] - הם טובים לאללה !! - אחר"כ הם הצטרפו לשיר מלכת היופי בהופעה של מוניקה. היה משעשע !! מוניקה עלו, המון אנרגיות . שירים מעולים. קהל משולהב ! מלא פוגו. מלא כיף . פיטר היה טיפה מבואס אבל בנאדם- אפשר להבין . יוסלס היו חמודים . אני אישית פחות מכירה את השירים אבל ראו שהיה שם קהל שאוהב אותם וצורח ת'מילים. הם נתנו הופעה מעולה. תוך כדיי זה מלא אנשים עלו לבמה וקפצו על הקהל [שכחתי ת'שם של זה] ואז העבירו אותם עם הידיים... זה היה מצחיק לראות אותם נופלים . הסולן צעק של על איזה ילד מטומטם שהחליט שהוא הולך מכות כמו אוטיסט. הוא אשכרה קילל אותו ואמר לו לצאת.. סוגדת לו - ורק בגלל זה ! שכחתי לציין שלפני יוסלס עלו לבמה להקה מעולה !!! גם לא מוכרת.. אבל אני בטוחה שעוד תשמעו עליהם . הם משלבים בין רוק משובח לרגאי יפייפה. אני אישית אהבתי את השילוב . הם ידעו להפעיל ת'קהל ולגרום ל-כ-ו-ל-ם להזיז ת'צמם . היה מאגניב ומאגניב שהיה [:

../images/Emo45.gifכע ההופעות היו טובות!

נאמ נאמ הילד המפגר הזה חיכה אח"כ בחוץ לסולן משוה כזה

N o l o g o

New member
שמחה שנהניתם

אבל בואו נעצור את הדיון פה, אחרי הכל..זה פורום של ירמי לא של מוניקה..=)

!!!!

טוב נו.. יש מצב שקצת הגזמנו.. אבל היה שולט. [: היינו חייבים להשפיך את ליבנו אחרי דבר כזה.. ופיטר - ממ.. מבואס.. אני חושבת שזה נורמאלי.. הוא בנאדם.. ואנחנו לא ממש צריכים להתעסק בזה , אחרי הכל אלה החיים שלו.. וכל אחד מאיתנו עצוב/מדוכא/כועס לפעמים. קורה ! [:

למעלה