סיכום סופ"ש

KarinDi

New member
סיכום סופ"ש

טוב, הרבה באיחור...את הסופ"ש עצמו בילינו בצימר והיום קמנו לבוקר של דלקת עיניים, אז הייתי בפול טיים ג'וב...
אבל הנה אני כאן עם שתי פינות בבת אחת...
אז איך היה הסופ"ש שלכן?

משהו טוב?

משהו פחות טוב?

משהו יצירתי?

תוכניות לשבוע החדש, הלבן והחגיגי הבא עלינו לטובה?

KarinDi

New member
הסופ"ש שלנו

כאמור, היינו בצימר...גיסיתי המהמם רקחה מזימה יחד עם חמותי, הזמינה לנו שני לילות בצימר ולקחה (יחד עם בן זוגה) אחריות מלאה על הנסיכה ועל הכלב. עשינו מנוחה מוחלטת, קראתי ספר וחצי, ראינו שלושה סרטים, פגשתי חברה שלא ראיתי הרבה זמן...ממש תענוג. והילדה? הייתה בעננים מהסופ"ש-פינוק עם הדודים

פחות טוב- כשחזרנו חזרו גם בעיות השינה והיה ערב מאוד מתיש ומעצבן :( והבוקר היא קמה עם דלקת עיניים. דווקא היה כיף בבית, אבל עדיין, דלקת.

משהו יצירתי- לא בסופ"ש, אבל היום, תיכף פירוט

כמובן שהתוכניות השבוע כוללות בעיקר שבועות. אצלנו יש רק יום וחצי חופש (שלישי גן עד 13:00 וברביעי חופש), אבל כנראה שנצמצם את הנוכחות שלנו...למרות שאנחנו מאוד אוהבים את החג בקיבוץ, השנה כנראה נבלה את ערב החג אצל ההורים שלי, ובחג עצמו נבלה עם חברים של בח"ל מכל הארץ וקצת מהנכר שקבעו מפגש עמוס ילדים.

Internet Mom

New member
אנחנו פגשנו אריה!

בסופהשבוע שלנו ביקרנו בגן החיות התנכי, עם מצלמה לצורך פוסט.
וכך השגתי את תמונה המעולה המצורפת, במפגש אינטימי עם אריה... אני חייבת להודות שכשהוא התעצבן לקחתי צעד אחורה, למרות שהפרידה ביננו זכוכית עבה!
אז היצירה שלי היתה לשחק עם התמונות, ושל הילדים לעשות פוזות למצלמה.
הטיול לגן החיות היה משהו טוב...
ומשהו פחות טוב זה שמכיוון שאנחנו עוברים דירה עוד חודשיים (!) אני מגלה שהדירה הנוכחית מעצבנת אותי יותר ויותר וכל הדברים שעד עכשיו הפריעו לי קצת הופכים להיות בלתי נסבלים! למישהו יש מתכון לקיצור תקופות זמן מיותרות?

למעלה