סיכום סופ"ש

מאיה911

New member
סיכום סופ"ש../images/Emo60.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

OmErLoLa

New member
עונה../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של לירז- מנוחה,הכל יהיה בסדר.....
שיר השבוע לא של לירז- אמממ...יו קשהה!!!יש יותר מידי!
משהו שעשה את השבוע- שהודיעו לנו על טיול שנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וגם שלמדתי רק 2 ימים!!
משהו שהרס את השבוע- כלווווווווווום
בילוי השבוע- מסיבה,סרט,הרבההה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מועדון לילה
מה קניתם השבוע?- אממ...מסטיק
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת של חברה ממש ממש טובה שלי!!
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולכםםםםםם

inbals93

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- Evanesence - Lithium משהו שעשה את השבוע- שביתה שלושה ימים ברצף!!, נדחה המבחן בלשון
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- קניון עם חברות.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט - לגעת ביהלום מה קניתם השבוע?- שום דבר מיוחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- האינטרנט שלי קצת השתגע בזמן האחרון
, אז פעם הוא עובד ופעם לא, לכן, אם אני חסרה זה בגלל שהאינטרנט לא עובד, אני מקווה שזה לא יקרה. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

HILA46

New member
עונהה..

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- אם תבוא משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מבחן בלשון בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- טלנובלה בעמ מה קניתם השבוע?- בגדים:) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיולל תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולםם

עונה../images/Emo41.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר
שיר השבוע לא של לירז-ואת-הראל סקעת משהו שעשה את השבוע-לירז במועדון לילה
משהו שהרס את השבוע-מבחנים =/ בילוי השבוע-לא היה כלום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה
מה קניתם השבוע?-חולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-X תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

מאיה911

New member
../images/Emo42.gifעונהה

שיר השבוע של לירז- עוד צהריים ונישכח מבילך שיר השבוע לא של לירז- מבול- קרן פלס, רצה ביתה- קרן פלס וכל הדיסק של קרן
, האהבה נשארת- גלעד שגב , מה עוד ביקשת -אריק ברמן משהו שעשה את השבוע- שיעור פסנתר ושיעור תיאטרון משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- בית ריק לידיד שלי... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מועדון לילה וחברים מה קניתם השבוע?- פיצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לקנות פסנתר והופעה של קרן פלס...
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי לירז השבוע.. שיר השבוע לא של לירז- מירי מסיקה: מאמי, שלום לאמונות, מיקה קרני: כל הדיסק "מרגע לרגע", אריק ברמן: כל הדיסק, איריס פרחי: כל הדיסק, הדורבנים: בפורים הזה, כל מה שרצית, את משהו שעשה את השבוע- מפגש עם רוזי, לירן ורוקסי לראות סרט
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- סרט עם רוזי, רוקסי ולירן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "מישהו לרוץ איתו" מה קניתם השבוע?- הדיסק "מרגע לרגע" של מיקה קרני, הגרסה לאספנים של "סוף העולם שמאלה", מתנת גיוס לרוזי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודע תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- צליל

MahazotZemer

New member
עונה :]

שיר השבוע של לירז- אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז- DREAMS של ריצ'רד סנדרסון משהו שעשה את השבוע- השמינייה משהו שהרס את השבוע- השמינייה בילוי השבוע- השמינייה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- השמינייה מה קניתם השבוע?- דלי של השמינייה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- האלופה2 בפוורום חוזרת תמונה שבא לשים-לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ^%$^&$#@# תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לירזוש,כאילו דה?!

עונה ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- "מדינה אחת פעמיים ים" :p משהו שעשה את השבוע- כלוםם משהו שהרס את השבוע- מבחנים.. כרגילל בילוי השבוע- סתםם יציאה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כלוםםם :| מה קניתם השבוע?- כלוםו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ... תמונה שבא לשים- --> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איןן תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

micaly2

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז- האמת לא ממש שמעתי שירים שלה השבוע אבל למרות זאת שיר מנוחה מפסטיבל השירים שיר השבוע לא של לירז- לא זוכרת משהו שעשה את השבוע- הייתי אצל חברה וישנתי אצלה היה כייף משהו שהרס את השבוע- לא דיברתי כימעט עם עדי בילוי השבוע- הייתי אצל חברה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה,מועדון לילה מה קניתם השבוע?- נראה לי שכלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משהו צפציפי תמונה שבא לשים- אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- עדי עובדיה
שכימעט כל השבוע לא דיברתי איתה חח ואני מתגעגעת ולכל הפורום
וללירזוש

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- מנוחה והכל יהיה בסדר
שיר השבוע לא של לירז- זאת שבמקומי-קרן פלס
משהו שעשה את השבוע- שהלכנו לאוניברסטיה ולא למדנו
משהו שהרס את השבוע- מבחנים
בילוי השבוע- קניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה שידורים חוזרים
מה קניתם השבוע?- אוכל נחשב?
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שייגמר
תמונה שבא לשים-
>>
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- -
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לגל
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dark chocolate

New member
../images/Emo152.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מלבך שיר השבוע לא של לירז- הדיסק של קרן
משהו שעשה את השבוע- הדיסק של קרן
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- מצ'עמם לי. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מי קורא עיתונים?!
אני מעדיפה לקרוא ספרים מה קניתם השבוע?- הרבה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
מצטערת, כל החלקים האחרים של השיחה משעממים ולא מגוונים
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- :| תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לצלילי הקטן והטיפשששששששששששש
, שלא כותב בפורום

נופריי2

New member
עונה-

שיר השבוע של לירז- כריסטינה איגלר pero me acuerdo de ti שיר השבוע לא של לירז- וואוווו ייש כממה בעיינים עצומות, נשכח מליבך, ועד הסיבוב הבא ! משהו שעשה את השבוע- לא עולה לי שום כלום כרגעע ! משהו שהרס את השבוע- איןן ! בילוי השבוע- ת'אמת לא ממש יצאתי מהבית בשבוע שעבר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אמממ chquititas מה קניתם השבוע?- ההורים שליי קנו מדפסת+מכונת צילום+פקס וגם אפשר לראות בה את התמונות שיש במצלמה יש לך חלום כזה שרואים בו קיצר משהוא יפפה ! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אממ מחחר יש לי חוג ואנחנו מקלטים בעזרת ה' עד מאוחר !! תמונה שבא לשים- אממ שנייה אני אבחר תמונה של ליררזווש שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין הכל מעוללה תמשיכו ככה ;] תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לליזווש, ליזוש קחי פרחח ==>

יול 17

New member
עונה ..

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה שיר השבוע לא של לירז- יש הרבה. משהו שעשה את השבוע- לא זוכרת משהו שהרס את השבוע- תעודות :/ בילוי השבוע- שישי :] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סטפ אפ , חיים בזרם חח מה קניתם השבוע?- ג'ינס וזהו נראלי :) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נאדה . תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז [

למעלה