סיכום סופ"ש

אנבלווש

New member
סיכום סופ"ש ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו טוב שקרה השבוע- משהו רע שקרה השבוע- משהו שמחכים לו לשבוע הבא- בילוי השבוע- מה קניתם השבוע- תיתן פרח למי שאתה רוצה לא חובה מהפורום- תמונת השבוע- משפט\מסר\הערה\הארה שקשורים לשבוע-

עונה

שיר השבוע של לירז- הכול יהיה בסדר ,מנוחה,בעיניים עצמות שיר השבוע לא של לירז-פסק זמן,התינשאי לי,אני אפס,מי אוהב אותך יותר מימני,הלילה הזה משהו טוב שקרה השבוע-מסיבה אצל נתנאל משהו רע שקרה השבוע-התחלנו ביצפר ויש לי את המורה הכי ביץ' משהו שמחכים לו לשבוע הבא- חופש בילוי השבוע- מסיבה מה קניתם השבוע- בגדים,אוכל,נעליים,איפור תיתן פרח למי שאתה רוצה לא חובה מהפורום-ללירז אני נותנת את הפרח
תמונת השבוע- התמונה של השבוע היא
משפט\מסר\הערה\הארה שקשורים לשבוע- חיים פעם אחד

רותם654

New member
עונה ../images/Emo66.gif ../images/Emo152.gif ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של לירז- "בעיניים עצומות"!!!
שיר השבוע לא של לירז- "את יפה" של עידן יניב שיר מהמממם לדעתי
משהו טוב שקרה השבוע- פגשתי את עופר שכטר! ו... בילוי עם חברות
משהו רע שקרה השבוע- התחלנו בית ספר ונידפקתי עם מורה לאנגלית מזה מכשפה
משהו שמחכים לו לשבוע הבא- חופש אני הולכת לסופרלנד עם חברות שלי בילוי השבוע- הלכתי ל"מקס ברנר" עם חברות מה קניתם השבוע- גלידה ונעליים
תיתן פרח למי שאתה רוצה לא חובה מהפורום- ברור שללירזו'ש מאמוש וכלכל החברות שלי: פז, מאי,רוני,ליטל,צליל ואלמוג
תמונת השבוע-
משפט\מסר\הערה\הארה שקשורים לשבוע- תחייך אל העולם והעולם יחחיך בחזרה

HILA46

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך
שיר השבוע לא של לירז-קול גלגל , חומות חימר- בועז מעודה. משהו טוב שקרה השבוע- שביתההה משהו רע שקרה השבוע- בצפר משהו שמחכים לו לשבוע הבא- חופש בילוי השבוע- קניון מה קניתם השבוע-בגדים לחגג תיתן פרח למי שאתה רוצה לא חובה מהפורום- כולם
תמונת השבוע-
משפט\מסר\הערה\הארה שקשורים לשבוע- שנה טובה לכווולם.

עונה

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה שיר השבוע לא של לירז- אהה... הרבה שירים של מיילי סיירוס משהו טוב שקרה השבוע- הלימודים בתיכון החדש היו אחלה משהו רע שקרה השבוע- כלום משהו שמחכים לו לשבוע הבא- נסיעה לירושלים ומסיבת בר מצווה לאח שלי בילוי השבוע- אני עכשיו בתיכון, והייתי 8 שנים בבית ספר יסודי אחד והיו 2 כיתות בשיכבה ועכשיו כולם התפצלו- אז ניפגשנו כמעט כל השכבה של בית הספר היסודי והלכנו אליו- והיה מזה כיף, דיברנו עם המנהלת ועם המורות והכל =] מה קניתם השבוע- אהה.... בגדים תיתן פרח למי שאתה רוצה לא חובה מהפורום- לאח שלי- - > יש לו בר מצווה תמונת השבוע- זה לוגו חדש שהכנתי לאתר שלי =] יפה ?? הוא עכשיו נימצא באתר שלי !! משפט\מסר\הערה\הארה שקשורים לשבוע- כלום =]

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- נשיקות.
שיר השבוע לא של לירז- אם זאת האהבה שלך-מירי מסיקה[שיר מדהים,קרן כותבת כ"כ יפה
], כמה חסר-איציק שמלי.
משהו טוב שקרה השבוע- לא חשבתי שאני אגיד את זה,אבל..החזרה לבצפר
וטקס אנשי השנה
משהו רע שקרה השבוע- לא עולה לי..
משהו שמחכים לו לשבוע הבא- ראש השנה
בילוי השבוע- כלום
מה קניתם השבוע- סמלים לתלבושת אחידה,ועוד כמה דברים לבצפר..
תיתן פרח למי שאתה רוצה לא חובה מהפורום- כמה מפתיע..ענבל וגל:)
תמונת השבוע- השבוע היו הרבה..אבל זאת
משפט\מסר\הערה\הארה שקשורים לשבוע- תשקיעו בלימודים,סתם לא יודעת

inbals93

New member
עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-לא יודעת משהו טוב שקרה השבוע- החליפו לי פלאפון
, מה שקרה במעבדת מדעים
משהו רע שקרה השבוע- אני חולה
בילוי השבוע- לא יודעת.. מה קניתם השבוע- פלאפון
תיתן פרח למי שאתה רוצה לא חובה מהפורום- בעיקר לגל
[היה כיף!
] תמונת השבוע- אין לי כוח לשים, אבל כל התמונות החדשות מהיומיים האחרונים משפט\מסר\הערה\הארה שקשורים לשבוע- דנע עושה את הפינה הזאת

G a L104

New member
עונה..

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר.. שיר השבוע לא של לירז-אין.. משהו טוב שקרה השבוע-לא היה משהו מיוחד. משהו רע שקרה השבוע-בית ספר/: משהו שמחכים לו לשבוע הבא-ראש השנה:] בילוי השבוע-<: מה קניתם השבוע-בגדים XDD תיתן פרח למי שאתה רוצה לא חובה מהפורום-ענבל וסתיו
תמונת השבוע-מאוהב|
משפט\מסר\הערה\הארה שקשורים לשבוע-^^

אנבלווש

New member
עונה נה בננה ../images/Emo94.gif ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- כמה את יפה- של עידן יניב, big girls dont cry-fergi משהו טוב שקרה השבוע- שביתה
משהו רע שקרה השבוע- אין
-ושאר החגים
כמובן גם לחופשים חח בילוי השבוע- נפגשתי עם כל החברות שלי
מה קניתם השבוע- חולצות בצ'פר
תיתן פרח למי שאתה רוצה לא חובה מהפורום- לירז, הפרח הזה מוקדש אך ורק לך
טוב נו..בשביל לא להיות רעה גם לשאר הפורום חח
תמונת השבוע- אין לי כוח לשים
משפט\מסר\הערה\הארה שקשורים לשבוע- המחשבה תמיד משפיעה על המציאות-תחשוב טוב יהיה טוב
וכמובן שנה מתוקה כמו תפוח
בדבש
שתיהיה לכולנו

SpiderPigi

New member
מנוולתתתת!! ../images/Emo196.gif ../images/Emo6.gif

יא מעתיקנית !! לפחות תני קרדיט !!@# חח סתאאם :)) 63 ש"ח

אנבלווש

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

שום קרדיט ושום כלום
חחחחח