סיכום סופ"ש!

מאיה911

New member
סיכום סופ"ש!../images/Emo175.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

לולי 180

New member
עונה :]

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- jerusalem- matisyahu משהו שעשה את השבוע- יומולדת ללירז :] משהו שהרס את השבוע- שלא היה לי מצב רוח .. בילוי השבוע- לא ביליתי.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופפפהה! התחיל להיות מעניין ! מה קניתם השבוע?- אממ..כלום נראלי D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מבחןן במתמטיקה :| :| תמונה שבא לשים- לא בא.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לעדי עובדיה :]

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה!

שיר השבוע של לירז- עד הסיבוב הבא שיר השבוע לא של לירז- מבול-קרן פלס, רצה הביתה-קרן פלס, על ספת הכינרת-קרן פלס משהו שעשה את השבוע- יומולדת לירז משהו שהרס את השבוע- שהמפגש נדחה בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיגמר תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

micaly2

New member
סוף שבוע../images/Emo1.gif

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה
שיר השבוע לא של לירז- הבוקר יאיר
, הלילה יעבור
משהו שעשה את השבוע- יום הולדת שלי
יום הולדת של לירזוש
מסיבה בבריכה
ודיברתי עם עדידוש
והייתה שיחה מצחיקה
וגם היתגעגעתי אלייה
משהו שהרס את השבוע- שהמפגש עם לירז בוטל
בילוי השבוע- שהייתי בבריכה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כוכב נולד 5 (היום), אלמה פיראטה
,ראש 1 מה קניתם השבוע?- בגד ים יפה
חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעיתון ויוה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לסתיו
לארתור
לדנע
לעדידוש
וללירזוש
ביי סוף שבוע נעים
ושבת שלום לכולם
ביי סוף שבוע נעים

עונה...

שיר השבוע של לירז- האמת לא יצאה לי לשמוע
שיר השבוע לא של לירז- rihanna-umbrella משהו שעשה את השבוע- הודיעו לי שיש מיפגש עם לירז
משהו שהרס את השבוע- שבסוף אין
בילוי השבוע- שום דבר האמת לא יצאתי ממש סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- נעליים מהממות !!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שאוליו בעזרת השם היה מפגש עם לירז אמן אמן אמן אמן
תמונה שבא לשים- --->>> התאהבתי בתמונות שהיא היית קטנה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכלי שלי שהיה לה יום הולדת ללירזוש שהיה לה יום הולדת ומקווה שהיא נהנתה

inbals93

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- עוד צהריים שיר השבוע לא של לירז- מאיה רוטמן - עד הקצה, Simple Plan - I'm Just A Kid משהו שעשה את השבוע- שהברזתי שבוע שלם של שיעורים לטובת החדר מחשבים
, ערב מגמות משהו שהרס את השבוע- המבחן במתמטיקה
, שבסוף אין מפגש
בילוי השבוע-
לא זוכרת משהו מיוחד.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האודישנים של כוכב נולד5
אני אוהבת לראות רק את זה, את שאר התוכנית אני שונאת, אבל האודישנים קרועים!
הייתה אחת שחיקתה את ריטה מזה טוב!
מה קניתם השבוע?- מתנה לחברה שלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא'דעת.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מזל טוב ללירז!!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז
, שהסכימה לקיים מפגש, למרות שבסוף לא הסתדר, לדנע וארתור שניסו להרים את המפגש
ולכולם!

HILA46

New member
עונה:]

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- תיבה 530-מירי מסיקה משהו שעשה את השבוע- יומולדת ללירז, 85 במגן בהיסטוריההה משהו שהרס את השבוע- המפגש עם לירז לא התקיים בסוף:/ בילוי השבוע- לא יצאתי. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- ג'ינס מפוקס
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולם

amit zur

New member
עונה

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- אשם משהו שעשה את השבוע- מסיבת בת-המצווה שלי וההצטרפות לפורום! משהו שהרס את השבוע- לא היה. בילוי השבוע- מסיבת בת המצווה שלי... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט- מילים ולחן מה קניתם השבוע?- 3 טיצים, 2 גופיות.. וזהו נראה לי.. הא ופיג'מה וגרביים! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מפגש מערצים שאולי אהיה. תמונה שבא לשים- אני אוסיף אח"כ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ים =]

עוננה :]

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- אייל גולן- מדמיין אותך משהו שעשה את השבוע- המפגש עם לירז.. משהו שהרס את השבוע- שהוא התבטל ^^ בילוי השבוע- באולינננג
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופפהה מה קניתם השבוע?- גופיות XD משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלוםם תמונה שבא לשים- --> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז

lizperez

New member
עונה!!

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- אין סוף לאהבה משהו שעשה את השבוע- היום הולדת של אחותי משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- בבית ספר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד תמונה שבא לשים- אין כח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הכל טוב תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לנופרי...
מזל טוב מאמי שלי

למעלה