סיכום סופ"ש
.

סיכום סופ"ש../images/Emo13.gif.

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? בילוי השבוע - ספר/עיתון/סדרה/סרט/תוכנית השבוע שלכם - משו שעשה את השבוע - משו שהרס את השבוע - משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - סופ"ש נעים
...

שלי פאר

New member
וואל וואל

שיר השבוע של דודו - כי ככה זה שיר השבוע לא של דודו - נו השיר של נינט שהיא עושה אותו דואט ואומרים שם "תן לי דקה להתאהב בך שוב...." השיר המאוס של השבוע - חושב עליה מה קניתם השבוע? כלום בילוי השבוע - לא היה ספר/עיתון/סדרה/סרט/תוכנית השבוע שלכם - משו שעשה את השבוע - הג'ינסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם משו שהרס את השבוע - אמא שלי כמובן משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לא מחכה לשום דבר

עכשיו אני, כי ההוא הלך ../images/Emo3.gif.

שיר השבוע של דודו -
שיר השבוע לא של דודו - כל מיני
. השיר המאוס של השבוע - אין. מה קניתם השבוע? דיסקים. בילוי השבוע -
ספר/עיתון/סדרה/סרט/תוכנית השבוע שלכם - האנטומיה של גריי. משו שעשה את השבוע - לא יודעת. משו שהרס את השבוע - לא יודעת. משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אמא מחליפה
! תראו!

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו - כל הדיסק החדש שיר השבוע לא של דודו - כל הדיסק החדש של הדורבנים, קרן פלס השיר המאוס של השבוע - אין מה קניתם השבוע? תמונה שמישהו בטיילת של אילת צייר, מכנס.. בילוי השבוע - אילת ספר/עיתון/סדרה/סרט/תוכנית השבוע שלכם - טב"ע משו שעשה את השבוע - אילת משו שהרס את השבוע - כלום משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לא יודע

למעלה