סיכום סופשבוע

שלי פאר

New member
סיכום סופשבוע

שיר השבוע של דודו- מעליות, נעים שיר השבוע לא של דודו- יפתי-הלילה יעבור, אריק ברמן-מה עוד ביקשת, יפתי-הלילה יעבור המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- מממ זה היה כל כך בהתחלה... נס ציונה ת"א, ח'וריש משהו שהרס את השבוע- המעשים המפגרים של יוסי, ח'וריש בילוי השבוע- היומולדת של אחי אביב!? ו.. יום פעילות שלי עם אחותי במתקנים השכונתיים :) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בטח ח'וריש, ושיהיה שקט תמונה שבא לשים- זאת אני. מהיום! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חבר'ה, מה נהיה עם הפורום!? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סוניקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כפרע עליך! משהו מעניין- מממ אין.. נראה לי..

RTur

New member
השבוע שלי:

שיר השבוע של דודו- 2006 שיר השבוע לא של דודו- אריק ברמן - יום חדש נפלא, בין אלון לאזדרכת, בינונימי, ארי גורלי - כל הדיסק, מירי מסיקה - מאמי, הדורבנים - אלפקה, סמבה סתיו המאוס של השבוע- תודה לך משהו שעשה את השבוע- הרווחתי כסף
משהו שהרס את השבוע- הפורום של לירז, פספסתי הופעה של הדורבנים, המחשב בילוי השבוע- באולינג סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אולי הופעה של קרן אבראשי, לירז במועדון לילה תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אתם מעצבנים (אתם יודעים למה..) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לא מגיע לכם משהו מעניין- אין

nuna19

New member
הסיכום שלי:

שיר השבוע של דודו-כי ככה זה שיר השבוע לא של דודו-הידעת? הדורבנים משהו שעשה את השבוע-לא משהו מיוחד... משהו שהרס את השבוע-הפסיכומטרי!!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מרחק נגיעה. מה קניתם השבוע?- שומדבר מיוחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אולי הופעה של מחזמרים ברחובות תמונה שבא לשים-לא ממש... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לארתור! על משהו מאוד נחמד שהוא אחראי לו... תודה!!!

למעלה