:) סיכום סוף שבוע :)

niranbd

New member
עונה ^_^

מה שיר השבוע שלכם של קלי? Anytime מה שיר השבוע שלכם לא של קלי? יש שירים לא של קלי בעולם?
משהו שעשה לכם את השבוע? שקלי באה לארץ! תמונה של קלי שאתם רוצים להוסיף? אין... אבל העטיפה של Breackaway ממש יפה האם אתם הולכים להופעה שלה? מקווה שכן...

meital f

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo143.gif

מה שיר השבוע שלכם של קלי?hear me
מה שיר השבוע שלכם לא של קלי?Ashley Simpson - L.O.V.E
משהו שעשה לכם את השבוע?שקלי על בטוח באה לארץ
תמונה של קלי שאתם רוצים להוסיף?
האם אתם הולכים להופעה שלה?אולי

matan543

New member
כמה אתם חושבים שיעלה ההופעה??

אני חושב שבגלל שהד ארצי אמרו שנופתע מכמה שזה זול זה יעלה בסביביות 110 ש"ח.

ICדרוש

New member
../images/Emo221.gifאני מקווה 150+ עד 200...

שלא יהיו אנשים מגעילים כאלה או שסתם רוצים לבוא בשביל נינט

BritneyHeart

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של קלי? because of you
מה שיר השבוע שלכם לא של קלי? Me against the music בריטני ספירס משהו שעשה לכם את השבוע? שקלי מופיעה בארץ
האם אתם הולכים להופעה שלה? ברורררר

שלי

מה שיר השבוע שלכם של קלי? BOY מה שיר השבוע שלכם לא של קלי?לאן שלא תלכי-שירי מימון משהו שעשה לכם את השבוע?שקרי באה לארץ והגראמי תמונה של קלי שאתם רוצים להוסיף? האם אתם הולכים להופעה שלה? ברורררררררררררררררררר

Addicted To You

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם של קלי? JMTT מה שיר השבוע שלכם לא של קלי? Scotty Doesn't Know משהו שעשה לכם את השבוע? זה רשמי! קלי באה לארץ! תמונה של קלי שאתם רוצים להוסיף? האם אתם הולכים להופעה שלה? וול....יאאאא

Beautiful SouI

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo143.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo143.gif../images/Emo28.gif

מה שיר השבוע שלכם של קלי? BOY מה שיר השבוע שלכם לא של קלי?Animal-Skazi משהו שעשה לכם את השבוע?קלי באה לארץ
האם אתם הולכים להופעה שלה? באאארור

timtamtum1

New member
../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם של קלי? BOY מה שיר השבוע שלכם לא של קלי? Alicia Keys-If I Ain't Got You טוב, לא בביצוע של אלישה, בביצוע צעקני של ידידה שלי
משהו שעשה לכם את השבוע? נו באמת
תמונה של קלי שאתם רוצים להוסיף? אני בתגובה מהירה
האם אתם הולכים להופעה שלה? לא יודע, אולי. [
]

patito ƒeo

New member
אוח, זה לא נשלח ../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

מה שיר השבוע שלכם של קלי? Miss Independant מה שיר השבוע שלכם לא של קלי? Black Eyed Peas - My Style Black Eyed Peas - Pump It Gwen Stefani - Bubble Pop Electric Marion Raven - Break You Marion Raven - Here I Am Stevie Nicks - Edge Of Seventeen The Pussycat Dolls - Wait A Minute (ft. Timbaland) ^^ Beep (Feat. Will.i.am) משהו שעשה לכם את השבוע? ההופעה של מירי מסיקה
תמונה של קלי שאתם רוצים להוסיף? האם אתם הולכים להופעה שלה?

Good 2b Me

New member
the pussycat dolls- beep../images/Emo217.gif

שיר שווה...גם של bep- my style....זה שירים חמודים מגניבים כאלה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifשלי../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

מה שיר השבוע שלכם של קלי? BOY ללא ספק
מה שיר השבוע שלכם לא של קלי? לאן שלא תלכי - שירי מימון והנרי משהו שעשה לכם את השבוע? הזכייה של קלי וכל הידיעות על בואה המבורך לארץ
האם אתם הולכים להופעה שלה?חחח שאלה מפגרת קצת לא
ברוווווווור
בהתחלה רציתי ללכת ל- 2 ההופעות..אבל חברות שלי לא רוצות ללכת פעמיים וגם ראיתי את ההתלהבות מהמחיר של הכרטיסים ואני לא רוצה להיות זאת שגומרת את הכרטיסים לאנשים אחרים פה

חלי13

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם של קלי?BOY-מהגראמי מה שיר השבוע שלכם לא של קלי? DANCE DANCE - FALL OUT BOY משהו שעשה לכם את השבוע?החופש:) תמונה של קלי שאתם רוצים להוסיף? http://forumsgallery.tapuz.co.il/ForumsGallery/galleryimages/1309_2306200512895.jpg האם אתם הולכים להופעה שלה? אני רוצה... הכל תלוי ברגל שלי:S

טולי 17

New member
הסיכום השבועי שלי../images/Emo189.gif

מה שיר השבוע שלי של קלי ? BOY מה שיר השבוע שלי לא של קלי ? אין דבר כזה!!! (לא השבוע בכל מקרה) משהו שעשה לי את השבוע ? שני דברים : שקלי זכתה בגראמי וגם שקלי זכתה בעוד גראמי! האם אתם הולכים להופעה שלה ? דההה איזו שאלה זאת????? ובנוגע לתמונה...

chen010189

New member
עונה. ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם של קלי?Behind These Hazel Eyes מה שיר השבוע שלכם לא של קלי?Madonna - American Pie משהו שעשה לכם את השבוע?סוף סוף קיבלתי את התאריך שבו אני אופיע עם ההצגה שלי.
תמונה של קלי שאתם רוצים להוסיף?אני בטוחה שהשרשור כבר מלא בתמונות טובות שלה... האם אתם הולכים להופעה שלה?ברור!

3מאיה3

New member
סיכום סופשבוע שלי..!

מה שיר השבוע שלכם של קלי? - addicted- אחד היפים!! מה שיר השבוע שלכם לא של קלי? Madona - Like a Prayer שירר פצצתי!+++ משהו שעשה לכם את השבוע? לדעת שקלי ב-ט-ו-ח תהיה בישראל תמונה של קלי שאתם רוצים להוסיף? http://i1.tinypic.com/nlooy8.jpg האם אתם הולכים להופעה? ברוור!! :)

raindrop1

New member
שלי-

מה שיר השבוע שלכם של קלי?
Breakaway מה שיר השבוע שלכם לא של קלי?
From Sarah With Love-Sarah Connor משהו שעשה לכם את השבוע?
:X האם אתם הולכים להופעה שלה?
אבוד, כי אני אהיה בפולין

למעלה