סיכום סוףשבוע

רננהלי

New member
סיכום סוףשבוע

אז מה עם ההתחייבויות שלכם? מה היה? לנקות קצת -
ניקיתי לקרוא חומר שאני צריכה שקשור בעבודה החדשה
- קראתי חלקית (מקווה בכל זאת לסיים היום, אבל גם אם לא לא נורא) לנוח-כי כואבת לי קצת הרגל שנקעתי. כנראה אימצתי אותה יותר מדי. וגם סתם כי מחכה לי שבוע עמוס והנפש זקוקה לרגיעה -
מרגישה יותר טוב, ישנתי מלאאאאא להמשיך לקרוא את הספר שהתחלתי -
בסוף לא התחשק לי אז קראתי ספר אחר, וסיימתי חצי
(זה בעיקר מה שעשיתי, והייתי צריכה לעצור את עצמי כדי לעשות דברים אחרים) ללכת למקום מסויים -
לא הלכתי, נחתי במקום לתפור משהו (אולי) -
לקרוא עוד איזה משהו שאני בד"כ קוראת ממנו קצת כל שבת
וחבל אז לא עמדתי בכל המטלות, אבל למען האמת אני לפעמים רושמת ברשימה מטלות שאני יודעת שלא בטוח שאני אבצע, אבל משהו מתוך הרשימה אני עושה וזה כבר טוב. עוד מעט אני יוצאת קצת שיהיה שבוע טוב

גם דבר או שניים שבוצעו מראים

שאת בדרך הנכונה, אז כל הכבוד
. לגבי הקשר עם הבחור החדש- נגמר, אבל האמת שהתעודדתי מאוד כשיצאתי לבלות, ועכשיו עם הלימודים אני אהיה ממש עסוקה ולא יהיה לי יותר מידי זמן לחשוב בכלל על אהבה, אז דף חדש- התחלה חדשה עבורי
ביליתי אתמול כמעט כל היום עם החברות וזה שיפר לי את המצב רוח- אפילו קיבלתי כמה מתנות מיוון- היה לי ממש כיף

סיכום

היה לי סופ"ש אינטנסיבי לגמרי. הרבה פחדים וקשיים עלו בי. קיבלתי כאפה ידידותית מחברה טובה שהזכירה לי את ה'כאן ועכשיו' שהתחייבתי עליו, וזה עזר. עדיין מאד מבולבלת (פרטים בפעם אחרת). לא הייתי בים, אבל הייתי במלא מקומות אחרים.

BellA עלמה

New member
או סיכום

הצלחתי סוף סוף לסדר את החדר
3 שקי זבל זרקתי נפגשתי עם החבר ודיברנו על דברים שעל הלב היה נחמד מאוד

אופיפה

New member
היה סופשבוע מאוד נחמד..../images/Emo6.gif

שהסתיים בהופעה של מה קשור. צחקתי כלכך עד שכאב לי הגרון. היה נפלא. בטח הוסיף לנו טון בריאות. ומחר אני מתחילה קורס שחיכיתי וייחלתי לו הרבה זמן.איזה כיף. לימודים מהנים לכולם.

הסופ"ש שלי.

לנקות בית ניקינו את הבית יסודי והייתי מאוד מרוצה. [חמישה חדרים רבאק. בית עצום!]
לאפות פחזניות ליומולדת של חמי. לא הספקתי לאפות פחזניות בגלל הנקיונות, אז אפיתי עוגה שיצאה מעולה וחוסלה.
לעשות טיול עם בעלי בגן הקרוב כאן בשבת בצהריים. אז זהו.. שלא. ומייד יגיע ההסבר מה אני לא אעשה?
אני מקווה לא לבכות במהלך סוף השבוע הזה. בכיתי קצת אבל מכאב גב.
מקווה לא להתעצב שוב ולעסוק בנושא ההוא. איכשהו הצלחתי לנטרל את עצמי. והייתי גאה שהתאפקתי.
להיות פחות רגישה ולא להיפגע מכל מילה שאומרים לי. דווקא היה לי נחמד ולא חיפשתי איפה אני לא בסדר. ועכשיו למה שקרה לי בסופ"ש... תכינו את הממחטות כי זה מעורר בכי. רחמים יתקבלו בברכה... אז... ניקיתי את הבית החדש והרמתי כמה ארגזים אחרונים שנותרו... ושברתי את הגב. אבל בעלי עשה לי עיסוי מהסרטים. ובאמת נחתי כל היום. ואז... קמתי להכין ארוחת ערב ולאפות פחזניות... ועכשיו שוב נפתס לי הגב...
אני מוי מוי מסכנית. אבל מעבר לכאבי גב ולעייפות... היה לי סופ"ש כייפי מאוד. ואפילו בעלי פירמט לי את המחשבית ותיקן אותה
שבוע טוב לכולנו

למעלה