סיכום משתתפים!

Obi Dan Kenobi

New member
סיכום משתתפים! ../images/Emo124.gif

בזמן הקרוב הולכות להתרחש שתי תחרויות בפורום- תחרות גרפיקה ותחרות פאנפיקים. כדי לדעת סופית מי המתמודדים, כל אחד שרוצה להשתתף בתחרות הפאנפיקים, בתגובה להודעה הזאת, ישים בכותרת
. מי שרוצה להשתתף בתחרות הגרפיקה, ישים בכותרת
. מי שרוצה להשתתף שתי התחרויות, שיציג את שני האייקונים בכותרת. בהצלחה!

Gollda

New member
../images/Emo63.gif ונצל"ש ../images/Emo153.gif

אני זה נתן 15... רוצה להודיע על שינוי שם משתמש ושמעתה והלאה אנסה להיות חבר קבוע בפורום...

juggernaut

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ברוכש אב...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי......חחחחחחחחחחח

Obi Dan Kenobi

New member
אוהו, יש יותר ביקוש מפעם שעברה!

ואני שמח על כך. נתחיל עם תחרות הפאנפיקים, קצת הסבר- מה זה פאנפיק? פאנפיק בא מהמילה Fan, מעריץ. פאנפיקים הם בעצם סיפורים שקיבלו השראה מיצירת אומנות כלשהיא- ספר, סרט, הצגה, שיר, או כל דבר אחר. הסיפור יכול להיות בכל תקופת זמן אפשרית שקשורה לסיפור, וכך גם בתחרות שלנו. כמובן שהפאנפיקים צריכים להיות קשורים במלחמת הכוכבים. הם יכולים להיות בכל תקופת זמן- בזמן הרפובליקה הישנה, בזמן האימפריה, בזמן הרפובליקה החדשה ומסדר הג'דיי החדש, וכ'ו. הדמויות יכולות להיות כל דמות אפשרית- דמות מהסרטים, כמו אובי-וואן, יודה או ג'אר-ג'אר ; דמות מה-EU, כמו הבנים של האן, אבא של ג'אבה, וכ'ו ; דמות מומצאת עלידכם- אביר ג'דיי, סנטור, חייזר בעל תפקיד כלשהו. על מנת שיהיה שיויון בין הסיפורים, נחליט כי הסיפור צריך להיות עד אורך של מסמך וורד, פונט ARIAL גודל 12. את הסיפור יש להגיד עד עוד חודש - ה-12 לינואר, 2005. ב-13 לינואר, אחרי שכל הפאנפיקים יקראו, ההצבעה תתחיל. בהצלחה!
ועכשיו, תחרות הגרפיקה- כל מה שצריך לעשות, זה ליצור עבודה גרפית, שקשורה במלחמת הכוכבים. רצוי להשתמש בתוכנת Photoshop. אם העבודה מתבססת על "נקמת הסית'", כמו פוסטרים או דברים נוספים, רצוי שהיא לא תכיל יותר מדי תמונות עם ספויילרים. אם כבר תמונה שהיא ספויילר, נסו כי זאת לא תהיה תמונה שתהרוס באופן מסוים את הצפייה. אם אין ברירה, ואתם חייבים להשתמש בתמונות שמכלילות ספויילרים, סמנו את העבודה ב-
. גם את העבודה הגרפית אפשר להגיש עד ה-12 לינואר, 2005. בהצלחה!

Obi Dan Kenobi

New member
כולם השופטים ../images/Emo118.gif ../images/Emo139.gif

כולל המשתמש, רק שאסור להצביע לעצמך.

MajorWinters

New member
מותר../images/Emo19.gif

זה כמו בחירות נניח... גם במקום לעזור למתחרה, לוקחים בחשבון שכל אחד מצביע לעצמו אז זה מתאזן, אלא אם כן, מכיוון שאין פרסים הפעם, אפשר להצביע למה שבאמת הכי אוהבים.

Obi Dan Kenobi

New member
אל תהיה כל כך בטוח ../images/Emo118.gif

אני בספק אם מישהו לא יצביע לעצמו. לדעתי צריך, כמו בתחרות הקודם (אפילו שאין פרסים), לאסור את האפשרות של ההצבעה העצמית.

MajorWinters

New member
אני לא כל כך בטוח../images/Emo19.gif

אבל: אם כל משתמש יצביע לעצמו- הם יאזנו אחד את השני (מצב נתון- כל משתמש מתחיל ב1). חוץ מזה, אי אפשר לדעת למי כל אחד הצביע, אז פשוט מאפשרים להצביע למי שרוצים, ובמקרה הכי גרוע זה מתאזן...

למעלה