סיכום משחקי מוצש

Rapgamer

Well-known member
.מספר קבוצות ניסו לחזור מפיגור דו ספרתי במחצית השנייה, מינסוטה הצליחה להשלים את המשימה.

טורונטו- אטלנטה היה bad loss של הראפטורס. אצלם בבית, בהרכב מלא, מול יריבת פליי אין ישירה. הסייז והלחץ על הכדור הצליחו לייצר מספיק הזדמנויות בטרנזישן אבל השלשות לא נפלו מספיק בכדי להשלים את הקאמבק. טריי ודז'ונטה הובילו בצוותא עם 56 נקודות ו15 אסיסטים, מנגד צמד הגארדים ואן פליט וטרנט עם 10 נקודות משותפות בלבד. ואן פליט נמצא בסלאמפ עם האחוזים הכי נמוכים שלו בקריירה, בלעדיו אין ממש באלנס בהתקפה העומדת של טורונטו.

אינדיאנה- ממפיס: ממפיס מרשימים. ניצחון תשיעי רצוף שלהם דרך לו"ז קל. החמישייה הפותחת שלהם עם רייטינג מהגבוהים ביותר בליגה.
לגבי אינדיאנה אומר שמת'ורין מרשים אותי בכל פעם שיש לי הזדמנות לצפות בו. יש להם אינפלציה של גארדים טובים, אני חושב שכריס דוארטה צריך להיות על הטרייד בלוק.

מינסוטה- קליבלנד: ניצחון שהפתיע אותי מול קליבלנד בהרכב מלא. גובר נפצע ברבע השני, נאז ריד מילא היטב את החלל והכניס את הקבוצה לטירוף עם קולקציה של פוסטר דאנקים מבית היוצר של יאניס-
היה turnaround של 20 נקודות במחצית השנייה. ג'יילן נואל הוביל את הריצה בתחילת הרבע הרביעי ונשאר לסגור את המשחק על חשבון דאנג'לו, ולא בפעם הראשונה. קליבלנד שהייתה בלילה החמישי והאחרון של הroad trip לא הצליחה להביא את האנרגיות הדרושות, נואל ואוסטין ריברס תקפו את גארלנד ומיצ'ל בהגנה עם תוצאות טובות ואדוארדס היה שם כדי לסגור עניין.

יוטה- פילדלפיה: הג'אז לחצו על הדוושה ברבע האחרון, תחילה ניסיונות קאמבק שלהם נהדפו ע"י שלשות סטפ באק של הארדן אבל בשלב מסוים השמירות הכפולות על אמביד הביאו לתוצאות, הוא התחיל עם האיבודים ומקסי לא ממש הרגיש בנוח לקחת זריקות בקאץ' אנד שוט, העדיף לכדרר את דרכו להחטאות. יוטה עלתה ליתרון ראשון במשחק 33 שניות לסיום, היה נראה כמו גניבה קלאסית. אלא שפילי הצליחו לסגור את המשחק בקור רוח, שני פוזשנים טובים שלהם ייצרו נקודות (פלואטר של הארדן, ג'אמפר פנוי של אמביד מהelbow). ובפוזשן האחרון דאבל טים מוצלח על קלארקסון שלא הצליח לראות בכלל את הסל. ניצחון טוב של פילדלפיה ולו רק בגלל שראינו אותם שומטים הרבה משחקים מהסוג הזה.
יוטה עדיין תחרותית מאוד אפילוששיחקה בלי השחקן המוביל שלה העונה (מארקנן) אלא שהיא מפסידה את רוב המשחקים הצמודים וזה משמעותי מאוד בקונפרנס צפוף כל כך.

Krit123

Well-known member
דוארטה התחיל את העונה שקשוקה והוא פציע לאללה אבל הייתי נוטה לסחור בהילד. לא מתלבש על הטיימליין ולמרות שהשתפר הגנתית אני חושב שדואטרה יוכל לשתף פעולה עם הצמד במהלך חוזה הרוקי שלו.

תמיד החזקתי מנאז ריד כאנדרייטד ואחד הבק אפס הטובים בליגה, ומה למדתי היום? הבחור רק בן 23(!). למה הייתה לי תחושה שהוא כבר 100 שנה בליגה ומתקרב ל30? אני משוכנע שהוא בנה מכונת זמן רק בשביל לגרום לטרייד על גובר להראות עוד יותר גרוע.

למעלה