סיכום משחקי הלילה

Rapgamer

Well-known member
מילווקי- טורונטו: הפסד נוסף של הבאקס ליריבה בינונית, הרביעי מתוך 7 האחרונים. ראיתי את הרבע הרביעי בו יאניס נלחם בפול גז, ניסה לתקוף את הסל בכל הזדמנות ורשם את מה שאני מהמר שהוא שיא קריירה עבורו עם 17/17 מהעונשין- מרשים.
אלא שמילווקי לא הצליחה להשיג עצירות, הנעת כדור טובה של הראפטורס ותחושה כללית שהם הולכים לנצח את המשחק, בכל פעם שמילווקי התקרבה הם ענו בסל גדול. סיאקם הצטיין עם 30-10-10 כולל מטווח המיד ריינג', אנונובי קלע סלים חשובים ובושר פתח על הספסל אבל שיחק 36 דקות כולל בסיום.
מידלטון בעונה חלשה מתחת לרדאר, המספרים שלו די דומים לשנים קודמות (19-5-5) אבל היעילות ירדה והתחושה הכללית שהוא לא מבריק כשצריך אותו.

אטלנטה- ניקס: הפסד ביתי של אטלנטה מול יריבת פליי אין ישירה, אני חושב שלא יהיה מוגזם לומר שההוקס הם האכזבה הכי גדולה העונה. מקום 12 במזרח, 8 משחקים מתחת ל-50%.
הניקס בתקופה טובה ניצחו 5 מ-6 האחרונים ונדמה שאחרי פתיחת העונה בה החמישייה הפותחת קיבלה בראש, ת'יבודו מצא תמהיל שיחסית עובד לו עם הרכב גדול ופיזי כשברקס הרכז הפותח, בארט ורנדל פורוורדים עם מיצ'ל רובינסון C.

ברוקלין- פליקנס: ההתרחשות המשמעותית שקרתה היא פציעה של קווין דוראנט שנקע את הברך ברבע השני ולא חזר. על פניו לא נראה גרוע אבל כשמדברים על שחקן עם מספר פציעות משמעותיות בפלג הגוף התחתון- מלחיץ. במשחק עצמו הארדן הוביל עם 27 נקודות ו-15 אסיסטים, הוא די הסיר את החלודה בחודש וחצי האחרונים ונראה כמו עצמו.

מיאמי- פילדלפיה: ההיט לא היו מספיק טובים בהתקפה עומדת. יום קליעה חלש משלוש שהוא כנראה פועל יוצא של מבטים פחות טובים, משחק חלש במיוחד של באטלר עם 1/11 מהשדה ותחושה שאין למי לפנות כשצריך סל. בצד השני זה היה אמביד שסיפק את הסחורה, סדרת ג'אמפרים ומהלכים החלטיים מצדו לתקוף את הסל עוד לפני שמגיע הדאבל טים. הוא דופק כרטיס של 30-10 כל משחק ולתחושתי קצת יותר אמין בקלאץ' בהשוואה לשנים קודמות. עונה טובה שלו מתחת לרדאר, במשחקים ששותף הם במאזן 22-9 שזה פחות או יותר קצב של המקום הראשון במזרח.

בוסטון- שיקאגו: שיקאגו עדיין מחפשת ניצחון ראשון מאז הפציעה של לאבין, הם כבר היו על הסף בזכות רבע אחרון ענקי של דרוזן (14נק' ברבע האחרון) וכמה סלים קשים של ווצ'ביץ' שהובילו אותם ליתרון מבטיח לקראת הסיום במשחק שהם לאו דוקא עדיפים.אלא שבוסטון לא ויתרה, שרודר וג'יילן בראון תקפו את הסל וחילקו לובים מדויקים לטיימלורד. לא יודע אם זה מקרי שאני תופס את המשחקים הטובים שלו אבל בתחושה שלי הוא גיים צ'יינג'ר שלא מנוצל מספיק- איום לוב ברמה גבוהה, משנה זריקות בצבע, עשה עבודה טובה מול דרוזן בחילופים בהגנה, וקלע 4/4 עונשין בקלאץ'.
שיקאגו בהרכב חסר מאוד צריך לומר, קרדיט על כך שכמעט לקחו את זה.

סאן אנטוניו- קליפרס: רבע אחרון קשה לצפייה שהתחיל עם בצורת של הספרס שקלעו 2 נקודות ב-5 דקות, את השינוי עשה דרק וויט שהכניס להם קצת יכולת יצירה מכדרורלצד דז'ונטה מורי שקלע כמה מיד ריינג'. בסוף אלה היו הקליפרס שלא הצליחו לקנות סל עם 2 נקודות בלבד ב7 הדקות האחרונות במשחק, אצלם השינוי קרה עם ההורדה של איבאקה לספסל שלתחושתי היה טוב והשפיע על המשחק בשני הצדדים. אריק בלדסו כל כך חלש שהוא צעד אחד מלחתום על חוזה מינימום ושני צעדים מלהיפלט מהליגה.

Rapgamer

Well-known member
דנבר- לייקרס: ראיתי מחצית שנייה בה הנאגטס הצליחו לא רע באימון קליעות מול הקונוסים של הלייקרס. ברצינות- יש זריקות wide open רגילות ויש wide open שאף אחד לא מנסה לסגור אותך אפילו בקלוזאאוט. אז דנבר קלעו 23 שלשות ב-57% מהטווח, חגגו מול האין הגנה עם 35 אסיסטים על 6 איבודים ועלו ל40 הפרש.
הלייקרס יורדים למאזן שלילי ואנחנו כבר בחצי השני של העונה, הם מדורגים במקום ה-24 ברייטינג התקפי ובמקום ה-20 בהגנתי. לברון היה פחות טוב מהרגיל ולא הייתה לו עזרה כרגיל, אני לא יודע מה הוא יכול להפיק מהעונה חוץ מאשר להתקרב עוד קצת לקארים.

זו ההודעה ה-999 שלי בפורום, אני מסוקרן לדעת מה קורה באלף. אם דיברגנץ עדיין כאן עם 12 אלף הודעות כנראה שהמחשב לא מתפוצץ.

Krit123

Well-known member
דנבר - לייקרס
20+ שלשות משחק שני ברציפות, כמעט חבל שתפסנו ככה יום כי לעיתים הניצחונות שלנו מעט חשודים, מרגישים כמו תוצר נלווה של ערבי קליעה חריגים. נשמע כמו פינוק אני יודע, פשוט כבר היינו בסרט הזה. כשהולך אז הכל הולך, אבל כשנתקלים בתכנית משחק מגובשת לא מגיבים בהתאם וכלום לא נכנס. בשלב מסוים עמדנו על 17 makes עם פחות מ10 החטאות, לא השארנו להם סיכוי לפנטז על קאמבק.

אני לא בעד פיטורי מאמנים בשביל shock value, בטח שהם מלווים בכפיות טובה שמאפיינית את השווקים הגדולים. בקיצור, ווגלה אחלה מאמן, אני פשוט לא בטוח שהקבוצה שלו מסכימה איתי, והאסטרטגיה שבחר לא מחזקת את הקייס שלו. הלייקרס שחררו את הפקק ההתקפי באמצעות הרכבים נמוכים לא מכבר, אותו סוג הרכב שנחל מולנו הצלחה לאחרונה. ווגל בתגובה החליט לתאם בין הדקות של יוק לאלו של הווארד, משמע בקושי נאלצנו להתמודד עם אחד. החלטה תמוהה בלשון המעטה, נכשלה בענק.
בתור מאמן הגנתי הוא לא מצליח לרתום את החבר'ה למינימום מאמץ. פורטלנד עלתה מולנו עם נורקיץ' וארבעה מאבטחים, והלייקרס בסגל כמעט מלא נראו בערך אותו דבר. יש מצב שהם יחכו לסיום העונה, לדעתי ווגל לא ממשיך שם.
למרות שראס רשם סטט סביר (אפילו קלע שלשה) הוא לא הורגש בכלל, למעשה הטעויות/החטאות שלו ידעו השפעה גדולה יותר על התוצאה.

ת'אנדר - קאבס
גרלנד עם אולסטאר פוש נוסף - 27 נק' ושיא קריירה של 18 אס' (חלקם סוכרייה) בשביל לחתום קאמבק מרשים בסיומו של מסע חוץ. יש משהו מסקרן טקטית באוקייסי, מהמרים על הקליעה מבחוץ ומצופפים את הצבע. למרות שלא מדובר בחידוש רמת הביצוע מרשימה לאור הפרסונל העומד לרשותם.
ברבע האחרון הקאבס השכילו להפוך את גידי לסקורר, לשיי פשוט לא היה מספיק ריווח לעבוד. לאב ודילן ווינדלר מהספסל התחילו את הבליץ לצד גרלנד בסיומו של הרבע השלישי, ביקרסטף צריך לקדם מדי פעם את אחד משחקני הכנף לחמישייה הסוגרת על חשבון מרקנן (שהיה טוב). לא מוכיח מספיק גמישות מהבחינה הזאת. ההתעקשות שלו לשחק נטו גבוה מובילה למצ'אפים מוזרים, נניח גרלנד נאלץ לשמור על שיי מכיוון שמרקנן לא בנוי לכך.

הקאבס כרגע במרחק זהה מהפסגה למקום ה-7 (2.5 משחקים). זהות הקבוצות בפלייאין לא פחות חשובה, כרגע הרביעייה כוללת את שארלוט/טורונטו/וושינגטון/ניקס. לא בדיוק משוכות בלתי עבירות, אם נניח יפלו למקום השביעי הם עדיין יכולים לקחת אחד משתיים בבית. אם הסלטיקס או ההוקס יתגנבו פנימה, סיפור אחר לגמרי. להוציא פציעה נוספת, כרגע הקאבס באנקר בשמינייה לדעתי, משם אי אפשר לדעת.

מיאמי - פילי
ראיתי רבע אחרון והחלטתי ששחקן ההגנה של העונה מגיע לסימונס, תראו איך שומר על הליגה מפני אמביד. כל קבוצה במזרח צריכה לשלוח לו זר פרחים, חוסך מהם התמודדות עם הבוגימן. אמביד הוא 7 פוטר לאורך ולרוחב, לא הגיוני שתנועות הגוף שלו עם כדרור חי מדמות אחד לאחד שחקן כנף, הוא החליט להוריד כדור לרצפה יותר לאחרונה ואני לא יודע מי אמור לעצור את הטירוף, הוא ויזואלית נראה כמו created player. מצפייה בהיילייטס, רק האקים נראה פלואידי כמוהו ולמען האמת, אני לא בטוח שאמביד פחות מוכשר, אבל אני לא בקיא מספיק לגבש דעה פה. צריך לתפוס משחקים של האקים בהזדמנות.

אגב, הגיע הזמן לפרגן ליורטסבן. מחפה על חסרונו של באם, מכונת דאבל דאבל שמחלקת הסקאוטינג בהיט מצאה באיזה פח אשפה איפשהו. יעבה את הרוטציה הדלה יחסית. בעצם מצטרף לסטרוס (לא נבחר בדראפט) שגם אותו המציאו ולמרטין twin שהגיע משארלוט. מצאו אותו ללוב פעמיים ברבע האחרון, מאז שירד לספסל הם בקושי מצאו את הסל. העובדה שבאטלר לא מאיים מחוץ לקשת מוציאה מעט מהעוקץ של הרכב נמוך, בטח אם הוא ביום חלש. הם פנו לפרונט על אמביד, משהו ספו היה עושה עם באם בדרך כלל, הפעם טאקר לקח על עצמו ועשה עבודה יפה.

למעלה