-סיכום מצעד הגאווה 2003-

Im A PrInCeSs

New member
-סיכום מצעד הגאווה 2003-

מממ, בגלל שאף אחד לא סיפר איך היה לו במצעד, לא סיפר חוויות, אז הנה אני אתחיל.. אני ומיוחס (חברה שלי..), באנו כמעט אותו הדבר. לבשנו בוקסרים הכי צבעוניים שיש, אותה חולצה, ורודה כזאת עם לבן, ציירנו לנו על הלחי את הדגל של הגאווה, שמנו שרשראות, ויצאנו לדרך.:) באנו למרכז טל שם המונית חיכתה לנו. אני וחברה שלי (מיוחס, מי שמכיר, מכיר) נסענו על רולר, וזו הייתה הדרך הכי מצחיקה בארץ!!! כי אף אחת מאיתנו לא יודעת לנסוע על רולר...
נכנסו למונית והתחלנו לנסוע. הגענו למצעד בשעה 2 וחצי רבע לשלוש, שבסוף התברר לנו שהוא התחיל ב-1 וחצי, ולא ב-2 וחצי. רק נכנסו ישר הרגשנו את האנרגיות המדהימות האלו, נשבעת לכן. הגאים והגאות, זה שילוב מטורף של אנשים, שפשוט עושים טוב ושמח לעולם. הם כאלה מפרגנים, כל כך .. אין, פשוט אין לי מילים לתאר. הלכנו במשך שעה ורבע (בערך..) במצעד, היינו במשאית של כאוס+דום. איזה בלאגן הלך שם, כולם רקדו, הזיעו, חייכו, צחקו.
ההפנינג הגיע, ובהפנינג פחות נהניתי. (אישית.) היו הופעות של דנה ברגר+ירמי קפלן+ חמסה+ אמיר פיי גוטמן ומיכל אמדורסקי+דייג'יי ויק+עופר ניסים+אלה גוטמן ועוד כמה הופעות, שאני לא זוכרת.
בכל מקרה, היה כיף היה מדהים היה מ-ש-ג-ע! (
כמה זמן לא השתמשתי במילים האלו.) אז, נראה אתכם במצעדים הבאים? (וגם מצעד האהבה?
)

daywalker

New member
לי מיוחס או מאי מיוחס

לא משנה לא אוהב את שתיהן למרות שאת השנייה אני לא ממש מכיר

daywalker

New member
אלמוג? ההומו הקטן הזה

חחחח לא יוו אייל הזה נהיה הומו אחושילינג אני עוד זוכר אותו שהוא היה קטן חחחח בכול מקרה לא

Im A PrInCeSs

New member
חח אייל? הומו?:)

אווו אם אני אספר לך את "מעשיות אייל" תבין שהוא לא הומו.. אלא משהו אחר.:)

GGOODD

New member
איזה כיף,

אני אהיה בטירונות!!! איזו אהבה בללללללללללעעעעעעעככככככסססססססססס
לא רוצה צבא

Im A PrInCeSs

New member
לא נווראאא,

קח את זה כעוד חוויה של החיים.:] רציני, ידיד שלי אמר לי שזה לא כל כך נורא כמו שזה נשמע.

למעלה