סיכום מצולם מאילת

סיכום מצולם מאילת

נמצא באתר שלי. זה הזמן להודות (עפ"י סדר הביקור...) לגור צור וצוותו במרינה דייברס, לחמדה ולבני מסנובה, לעודד בן-שפרוט ולשי מהאוניברסיטה, לנועם וצוותו באקווה ספורט ואחרונים חביבים הפורומיסטים שהיו באילת בסופ"ש הארוך מלפני שבועיים. תודה לכולכם ולהתראות (מחר) במים...

Princes Vespa

New member
מאוד מאוד התרשמתי מהאתר ../images/Emo19.gif

מכיוון שמעולם לא פגשתי אותך ואת ציוד הצילום שלך, הייתי מעוניינת לדעת באיזה ציוד צילום אתה משתמש. יש לי גם צלם חובב בבית שמאוד שמח לטיפים מצלמים מנוסים.. בתודה מראש Princess Vespa

../images/Emo51.gif פרינצסה

מתחת לתמונתי בדף הבית שלי, יש קישורים לאתר סוני (המצלמה שלי) ולאייקלייט (המארז והתאורה)

שי רוט

New member
מה דעתך על הרעיון הבא ?

נארגן תחרות צילום חובבים כאשר צוות הפורום יהיה האחראי על השיפוט , והתמונה הזוכה מלבד פרס כזה או אחר תהפוך לתמונה הנבחרת לכרטיס הביטוח הבא שלי להערכתי כדאי לשתף ברעיון גורמים נוספים , לירון תירוש הכדור אצלך !! שי נ.ב. האתר מושקע וכל הכבוד .

zolel

New member
האם מישהו עומד לארגן את התחרות?

כי אם כן אני מתכון להשתתף בה.

zorro

New member
אתה יודע לצלול?

אתה והוא תהיו בהחלט זוג מעניין

pilovich shahaf

New member
זורו- גם אתה מוזמן ואח"כ אפשר אני..

ואתה-לשבת על כוס קפה, ולהכין תכנון צלילה לא במיסגרת ספורטיבית, והמבין יבין,נשאיר מכתב מסוכם על שנינו בנוכחות אדם מטעמי ואדם מטעמך, ונלך לצלול,את המיקום והמטרה אני משאיר לך. יחד עם זאת,כששאלת את הנקאי אם ההודעה שהשארתי לזולל-ראויה שתישאר בפורום...."דם בעיניים", כניראה שאתה סובל גם כן מאותו מחלה,אני מניח שרופא עיניים יכול במיקרה הזה לעזור לך,ואיך זה קשור לצלילה,הרי עם דם בעיניים לא תוכל לראות כשנלך לצלול יחדיול.......!!
מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

pilovich shahaf

New member
זורו-גם קם מוקדם בבוקר אימייל חסוי ../images/Emo54.gif ../images/Emo45.gif

ומקבל גיבוי מנקאי להמשיך בהתעללותך בניקים אחרים-צור קשר נלך לצלול צלילת בוקר מוקדמת יש לי משהו שאני צריך לעשות בשביל ועדת הפנים של הכנסת.........!! ראה הוזמנת. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

גם אני

ואפילו הרשתי לעצמי לבקש מגור צור לעזור לנו ( מפגש במועדון ייעוץ , פיתוח פילים מוזל בריף , דחיסות חינם וכדומה ) למי שרוצא לצלם באילת .

באז

New member
רעיון עשר - שי תתחיל לארגן

אני מציע לקבוע כמה רמות. בהתאם לסוג הצילום ורמת הציוד וסוג המצלמה . בנוסף קם כמה קטגוריות כמו : ים תיכון, סוף, דומם, חי , ספינות ומצבים אנושיים. אחרת נפתלי אוכל אותנו לארוחת בוקר ועוד ישאר רעב לקינוח. (זאת לא תבוסתנות רק הכרה בעליונותו של הבחור ) .

תודה על הפירגון באז,

אבל אני לא מתחרה באף אחד ובשום תחום. אני אשמח לבוא (בהתאם ללו"ז כמובן), לראות, להתרשם ולהנות מהצלילות אתכם ולסייע בעיצה, אם אתבקש כמובן. גם לי, אגב, יש עוד מה ללמוד.

למעלה