מעגל נעליים!:]
ה השם הזה תפוס New member 20/12/06 #79 לפי מה שזכור לי את לא כל כך הסכמת להצטלם.. אבל את מזהה את עצמך יותר טוב ממני, אז יש מצב
E Elsewhere New member 20/12/06 #88 אני צילמתי את העין שלה. את שלי לא הצלחנו לצלם. אבל, אל דאגה, יש לי תמונות שלה משלי! [של העין שלי, כאילו.] אותה תמונה, שיחקתי קצת עם התאורה שם.
אני צילמתי את העין שלה. את שלי לא הצלחנו לצלם. אבל, אל דאגה, יש לי תמונות שלה משלי! [של העין שלי, כאילו.] אותה תמונה, שיחקתי קצת עם התאורה שם.
ה השם הזה תפוס New member 20/12/06 #82 אני ורז אני כל כך לבנה! מחזירה אור מהפלאש כל שאר התמונות בלי הפלאש יצאו מטושטשות.
ה השם הזה תפוס New member 20/12/06 #85 ולסיום: רז../images/Emo3.gif זהו! יש עוד מלא תמונות אבל כולן מטושטשות או חוזרות על עצמן אז חשבתי שזה מיותר לשים סתם בפורום.
ולסיום: רז../images/Emo3.gif זהו! יש עוד מלא תמונות אבל כולן מטושטשות או חוזרות על עצמן אז חשבתי שזה מיותר לשים סתם בפורום.
Y yoad123 New member 20/12/06 #93 אני חושב שזה דורש טיגלון... (או לפחות פתיחת אלבום) אבל יותר נחמד לטגלן את זה... רז?
Y yoad123 New member 20/12/06 #96 ישששש... טיגלנו שירשור שאני פתחתי! זה אחד מחלומותיי ever since שנרשמתי לתפוז...
P pilot promo New member 20/12/06 #95 מצטרף לדרישת הטיגלון ואגב- בהצלחה לרז כמנהל(למרות שזה לא כזה קשור לפה אע?)
ל ליאור לוי 1 New member 21/12/06 #98 תמונותתת רז מצלם את העין של טל. ליעד גאה באיזושהי תמונה שצילם חח,נופך בפרופיל וחצי אבי שמסתכל על משהו בלתי מזוהה חח
תמונותתת רז מצלם את העין של טל. ליעד גאה באיזושהי תמונה שצילם חח,נופך בפרופיל וחצי אבי שמסתכל על משהו בלתי מזוהה חח