סיכום מפגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EreWind

New member
*____*

היה כל כך כיף!~ D= סוף סוף קיבלתי את מנת המפגש שלי ^^ אמת או חובה יכול להיות ממשששש אבל ממשששששש מעניין בפורום שלנו XDD לאנשים שלא באו: הפסדתם!! *מוציאה לשון* הצ'יקן בגט היה טעים *_* וגם הגלידות (שטעמתי מכולם P=) טוב שמעו...את ההליכה לדיזינגוף, תשלמו לי אני לא הולכת יותר!! היה לח חם ומעיק _ _" החזאי צדק >_> שיר...בקשר לילד...ההודעה נרשמה, תקבל תשובה בקרוב
היה נורא נחמד לפגוש אנשושים חדשים ^__^ יותמייי! העם דורש תמונות ^O^ אוהבת את כולכם!!~ ~ ~
נ.ב: גל >_< עדיין משימת החובה עומדת על פירקה ומחכה שתבוצע על ידך! תיזהר אני אפנצ'ר לך ת'סמושי P=

EreWind

New member
מה זה?????

אני לא היחידה? ;______; אז לא!!! לא רוצה!!! זהו!!!! *מפנה את המבט*

benedek22

New member
חחחחח

אבל אם אני אומר שאת היחידה אז את צריכה לעשות לי שניים

lgmtk

New member
omg its gal! and noam! and adi!

taasu li yeladimim :( looks like everybody enjoyed, thats good :} :::::)))))).....

ARA SAMA

New member
מצטער עדן נשואה לי ועדי ליותם.....

בתאל אולי.... (תלוי בה
) אקיצר!!!!!!!!!!! היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש כיף!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי משהו כל כך כיף... יש לי רק שאלה אחת.... מתי המפגש הבא? D:~ כמה דברים: 1) יותם בצפון D:D:D:D:D:D:D:D:D:~ אז הוא כנראה לא ישים תמונות בקרוב (השארה שלי P: ) 2) תודה רבה ל " spooky chan" על הבסיליסק!!!!!!!!! D:~ *מוחץ* 3) עדן ו/או עדי אולי תהיו קצת ליד המחשב... זה דיי חשוב...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאין זמן למחשב יותר מידי~

צריך לנצל את החופש עד הסוף!!! מאסה של פעיליות חוץ ביתיות

Ihavenonick

New member
באמת היה כיף

הזכרתם לי את התיכון...... (הזכרונות *בוהה בריקנות בקיר, מתנער*) פגישה הבאה אני אנסה להיות יותר זמן, רק צריך לתזמן את זה בלי פגישות פורומים אחרים באותו יום (שכד"א יכול להיות שאני אבליח לרגע בוואלה כאחד מאלו שעומדים בצד ומסתכלים למצלמה בזמן ראיון- הם היו בשביל מפגש פורום רובוטריקים, שגם כן היה טוב, אבל זה נושא לשרשור אחר ;-P) כך אן כך: שמחתי לפגוש את מי שבא, מי שלא ראיתי אז בפעם הבאה. ולבסוף: למה היה חם כל כך? X______X

benedek22

New member
בגלל "שאנחנו לא הקשבנו"

"תמיד הזהירו על אפקט החממה ואנחנו פשוט לא הקשבנו" WE DIDNT LISTEAN!!!!!!

¥otamsh

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אחד הפרקים!!! global warming is going to stryke two days before the day after tomorrow! ענק! בכ"מ- מפגש היה טוב, אנשים, אני לאהוב אותכם עד השמיים...תמונות בהמשך השבוע... על כל משימות החובה המשעשעות=)

benedek22

New member
בטח שהיינו פשוט לא חיפשת אותנו

אנבי אני רוצה כבר לעשות לך שק קמח!!!!!

למעלה