סיכום מפגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benedek22

New member
סיכום מפגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה ממש כיף כרגיל. רק רציתי לומר שאני חולה עליכם!!!!! עדי עדן ובתאל תעשו לי ילד!!!!! ועד שיותם יעלה את התמונות הנה לפי בקשתו של נעם התיעוד שלו במפגש!!! יחד עם גל ועדי

ליסאן

New member
היה ממש ממש כיף!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

טוב נו באיזה מפגש לא כיף? :p קיצר הגענו ופגשנו את נועם שלא ראינו יובלות , וניסינו לראות בדיוידי הנייד שלו בליץ אבל לא הלך דיברנו ועוד כל מיני הלכנו לאכול ואז נפרדנו מנועם T________T אח"כ שחר ועוד אנשושים הצטרפו . והלכנו לשחק אמת או חובה (או חובה או חובה או חובה....) והיה ממש אבל ממש מצחיק (מי שלא היה הפסיד בגדול) ואז החלק החשוב ביותר.... הלכנו לקנות גלידה *_* ואיך אפשר מפגש בלי ההליכה המסורתית לדיזינגוף (למרות שהחזאי אמר שיהיה חם ומעיק.... והוא לא טעה) הלכנו הלכנו ופגשנו בדרך את יובלי עם הרולרס ופולי המקסימה (שבחכמה הלכה לחכות לנו בעזראלי ) הגענו לאוטוקו ואז עדי צ'אן (שתחיה לנצח P-|) פלטה את אחת האימרות הכי מפגרות שלה ליותמי (שהחליט לעבור מלשבת משמאלה לימינה) עדי: "ומה עם אני רוצה אותך בצד הזה?"XDDDDDDD והיו עוד שתי יציאות שנקווה שבת' זוכרת. קיצר ב8 יצאנו חזרה לעזראלי והלכנו ישר לרכבת ושם התחלקנו לקבוצת הדרומים והצפונים ונופפנו לשלום משני צידי המסילה עד שהגיעה הרכבת. וזהו . קיצר היה ממש ממש כיף ולא יכולה לחכות כבר למפגש הבא (שיהיה רק באוקטובר T_T) אוהבת את כלכם המון אנשושים

benedek22

New member
האמת וחובה היה הלהיט של המפגש

התמונות פשוט מזעזעות חחחח

EreWind

New member
אךך הפסל XDDD

אני נתתי לך את המשימה הזו XDDDDDDD למרות שמישהו עזר לי קצת P=

benedek22

New member
חחח עזבי הייתי מוכן לעשות את זה

פעמיים מאשר מה שנתתי לגל לעשות זה היה כזה מגעיל ומי הרים את זה אחר כך חחחח?

EreWind

New member
אני XDDDD

אבל לא כזה הפריע לי...גם ככה הרמתי את זה בקצה P=

ARA SAMA

New member
ליטל.... שכחת שאני הייתי עם הדרומים

בהתחלה? P: ורק בסוף עברתי למסלול שלי D:~

Adi Chan

New member
כל הגוף כואב ליT_T

אךך המפגשים בימינו לא טובים לבריאות הפיזית והנפשית
אבל זה היה שווה את זה~
נורא נהנתי!!.. זה כזה קקה לחזור הביתה ולראות את כללל הדודים והדודות בבית
...הם משעממים לאללה>__<

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאנשים עוד לא התעוררו? XD

להתעורר!~!!!!~~!!! נפתח ב-תודה עדי על צופן דה וינצ'י!!!!!!!
התחלתי לקרוא, וכנראה שאני אסתגר לי בבית בזמן הקרוב בגלל הספר~ ^0^ היה מפגש מרענן וכיפי~ התגעגעתי
אלמוג מסר שהוא פגש אנשים מעניינים מאוד ולשיר הוא מסר שהוא אחלה גבר!!1 PX אמת או חובה זה מסוכן..במיוחד כשעמרי בשטחXD [מוח זדוני 3>]. שמחתי לראות את כולם~ גל אתה חייב לי שוקו אני לא אשכח~ ואיתי פרק 18..חהחהחהחהחהחהחהחה!~ D< ההלכיה לדיזינגוף הייתה מעייפת מתמיד הפעם! ועמרי לאן נעלמת בסביבות 8 ? O.O ~ ג'ינג'ית,פדופילית,ואימו מסויימים חסרו לי במפגש >.< ! העיקר להגיד שתבואו!! T_T זהו, הלכתי להועיל לאנושות~ להתראות~

benedek22

New member
תמסרי לאלמוג

שברגע שיש לי כסף לטוס לנו יורק אני בא לברוקלין

idani300

New member
חחח אלמוג אחלה גבר

תמסרי לו ד"ש ממני. ובקשר למפגש היה סבבה וחם חח. כולם היו סבבה, חוץ מעדי שהיא סתם..

ARA SAMA

New member
עדן צאי כבר מהספר הזה!!!!

עידן שלך לי קובץ... תתחברי כבר למסנ' אני לא אהיה בבית מחר בצוהוריים... אני אחזור רק אחרי הצוהוריים ערב... (דודה בארץ ^^ )

למעלה