סיכום מפגש

Nisenhouse

New member
לא הזדמן לי

קשה להגדיר את זה: זה טעים, אבל לא הטעם שלי... אבא שלי אומר שזה בגלל העובדה שלא הוספתי סויה או וואסאבי (נכון?)

GnomeBubble

New member
היה שמה דווקא סויה וואסאבי

ולדעתי (ואני מניח שלדעת רוב האנשים) זה יותר טעים עם סויה, אבל זה טוב גם בלי

oracle

New member
סוף סוף אני מתפנה לכתוב (קטיושות..)

אז באמת, קודם כל המון תודה לזאב על האירוח המשובח בדוג'ו ועל הדגמות האייקידו, לטנגאי על סדנת הקליגרפיה המאלפת, ולבועז על ההרצאה המעשירה על תולדות הכתב היפני. המון תודה גם לטורו שיזמה את המפגש, לכל חברי הפורום שהביאו כיבוד והגיעו למפגש ועשו אותו להנאה הצרופה שהיה... נהניתי מאד מהאווירה הנינוחה והידידותית ששררה במפגש ומהאנשים החדשים שהכרתי (איזה כיף, יש פרצופים מאחורי הניקים P=) רק חבל שאני כל כך גרועה בגו, אז לא היה לי כל כך מה לעשות סביב המשחקים... ^_^ מקווה שיהיו מפגשים נוספים בקרוב, ואולי אפילו אכין איזה הרצאה על Jrock למפגש הבא~~~ :>

coral chan

New member
היה מאוד מהנה ../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

באמת שלא ציפיתי שאהנה. או שבכלל יצא לי לדבר עם מישהו. אבל מאוד נהנתי, ודיברתי המון, והזמן עבר לי מהר (יותר מדי מהר, למען האמת. חבל שהמפגש נפל על יום שישי קצרצר). הרבה זמן לא הייתי במפגש ראשון של פורום כלשהו, שכמעט אף אחד לא מכיר אף אחד, וממש רואים איך אנשים נפתחים ומתחילים לדבר, ורואים את ההתלהבות מהפרצופים שמאחורי המשתמשים. אין אוירה כזאת בכל מפגש. תודה רבה לכם! תודה לכל מי שהעביר סדנא והשקיע מזמנו, תודה למי שאביא דברים אכילים, ותודה שהייתם כל כך נחמדים!
(וסלחה על הדיליי. מאז המפגש לא הייתי על המחשב שלי. ^^;; ) ומסנג'ר, למעוניינים: [email protected]

GnomeBubble

New member
מה שכתבת גרם לי לחשוב...

Ichigo Ichie כל רגע מתרחש רק פעם אחת המפגש הזה לא יחזור. המפגש הבא גם יהיה מהנה (אני מקווה), אבל אז כבר נכיר את כולם, ומשהו מסויים מהקסם של המפגש הראשון יעלם.

SashTheRed

New member
אוי

אופס, מצטער, כפתור אנטר דפוק. בכל מקרה, מה המשמעות המילולית של איצ'יגו איצ'יאה? אני מניח שזה לא קשור איכשהו לתותים (איצ'יגו).... או שכן?

coral chan

New member
גם אני בהתחלה לא הבנתי ../images/Emo210.gif

אבל בעצם המשמעות מופיעה מתחת לפתגם (?) "כל רגע מתרחש רק פעם אחת" XD ובאנגלית, לפי המילון שלי: once-in-a-lifetime encounter

נשמע שהיה נהדר...

תמונות מקסימות, נשמע שהיה ממש כיף. חבל שלא יכולתי להגיע
מקוה שגם לי תהיה הזדמנות להשתתף במפגש מתישהו|קיץ|

GnomeBubble

New member
המפגש הבא כנראה יהיה באוגוסט

אולי תוכלי להגיע באותו הזמן?
וגם אם לא, נראה לי שזאת מסורת שהולכת להימשך עוד הרבה

למעלה