סיכום מפגש

GnomeBubble

New member
נראה לי שמי שהסביר לכם על גו

היה גיא, שבא איתי. הוא לא ממש בפורום, אז אין לו ניק

hazu1

New member
גם לי היה מגניב

תודה רבה רבה לכל מי שגרם למפגש לקרות, ובמיוחד לזאב, גיא ובועז שהשקיעו מזמנם וחלקו איתנו את הידע שלהם. אני אשמח למפגש נוסף. מוזר, אבל עדיין קשה לי להדביק את הכינויים לפרצופים. לכל כינוי היה לי דימוי מסויים, ועכשיו אני צריכה לאפשר לדמות האמיתית להחליף אותו. העלאתי כמה תמונות לאלבום.

Manty

New member
תודה על הרשמים והתמונות

נשמע ונראה שמאד נהנתם. קיוויתי לראות גם תמונות אוכל.. דו? כל הכבוד למארגנים! וקאזוקיקון קאוואי ביותר

שרית(^_^)

New member
תודה נוספת גם ממני ../images/Emo45.gif

על התמונות והסיפורים.
למארגנים ולמשתתפים ! מקווה לא לפספס את המפגש הבא (במהרה בימינו, אמן!)
Kazuki - ילד מקסים עם שם מקסים!

GnomeBubble

New member
אני חושב שהאנשים פשוט התנפלו

בהמוניהם על שולחן האוכל, עד שאי אפשר היה לצלם שום דבר

מספרים שאחד הצלמים שניסה לצלם

את שולחן הסעודה נירמס לחלוטין על ידי ההמון הרעב.

ketty the sheep

New member
אתם כאלו מקסימים :)

I
YOU (מי סיפר לי על הבחור היפני שאמר לו את זה?
זה היה ממש משעשע, מצטערת שלא זוכרת איך קוראים לך.
) בכלל, היה כל כך כיף לדבר עם כל מי שיצא לי לדבר איתו!! למדתי דיי הרבה. אני חושבת שאתחיל לבקר בפורום הזה יותר. :))) (אני הייתי זו שישבה ליד גנום-סאן במעגל ההיכרות שעשינו בהתחלה וגמגמה בעיקר.
)

ToHrU

New member
זה נראה לי היה רן (hananotori)

וגם אני הייתי שם כשהוא סיפר אתזה חחחחחחחח

dannyshadow

New member
מגיב על התמונות והטקסט

נשמע שבאמת נהנתם. ואני נהנתי מהתמונות ומהסיפורים! :p חבל שלא יכולתי לבוא, אבל אני אשתדל במפגש הבא (אוגוסט, נכון?) אגב, למרות שאני לא מכיר אותו, אפשר להלוות את הילד לכמה שנים?:p

last day

New member
אחד המפגשים הטובים בחיי

לממרות שלא התחברתי עם יותר מידי אנשים היה נורא כייף =} המפגש היה מעולה, ההרצאות מעולות, וגם האנשים. תודה לגיא שבלי ברירה נתן לי את הקלירפיה (אני יכולה להיות מעוד מעצבנת לפעמים) תודה לGB שהשכיל אותי בלימוד משחק הגו (נראה אתכם מנצחים אותי עכשיו
) תודה לFURRBALL שהשתתף בתהיותי על ההבדל בין WA לGA וכמובן תודה לזאב ששיתף אותנו בדוג'ו המקסים שלו (וכמובן לאישתו שבזכותה אני יודעת סוף סוף להגיד כדור פורח ביפנית
) ותודה לכל מי שבא, מצפה (לתמונות!) לעוד מפגשים טובים כמו אלה דניאל

GnomeBubble

New member
ואני תמיד חשבתי

שכדור פורח אומרים 風船 fuusen. אבל מסתבר שכמו בעברית, יש הבדל בין השנים: kikyuu fuusen
כל יום לומדים דבר חדש...

Nisenhouse

New member
צריך לעשות עוד אחד

זה היה מפגש מצויין! קודם כל, לפגוש את האנשים שמאחורי הכינויים זה דבר מיוחד מאוד. ופתאום שמתי לב גם לאילו רמות בידיעת היפנית אני צריך לשאוף... כי אתם מביני עניין ואני מתחיל. בכל אופן, נהנתי מכל רגע: הפגישה, המעגל, ההדגמה, הדיברים, סדנאת הקליגרפיה, הגו, ההרצאה, האוכל (התברר לי שאני לא טיפוס של סושי...) וכל אותם דברים שמחייבים מפגש נוסף! בקיצור תודה על היוזמה, ההשקעה (והסבלנות...)!

למעלה