../images/Emo103.gifהיה ממששששש כיף! @_@
אני עוד יותר מצטער עכשיו שלא יכולתי להגיע למפגשים הקודמים =[ נממ אז בבוקר קיבלתי טרמפ אז הגעתי מוקדם וחיקיתי על הגג עד שהתחילו להגיע אנשים... כשהגיעו יונתן שלף את ההחרבות לארפר שלו *__* היה כזה כיף [קצת פצעתי את רגב אבל ><;] והיה עוד יותר מצחיק לראות את עדן "נלחמת" זה נגמר או בניסיון בריחה מהיריבה שלה או בצעקות "ליטל אני צריכה את החיים שלי" XD אחרי כמה זמן החלטנו לצעוד אחרי גל לכיוון האוטאקו! ואז גילינו שגל לא יודע את הדרך XDDD ואז רגב בא והציל את המצב תוך כדי הדרכה מפורט של איך ללכת בקו ישר עד שמגיעים לסנטר P= באוטאקו קניתי מיני קונאי וצ'יבי אלפוס נממ אהה ושרשרת צ'אד אבל לא היה להם שום דבר ממה שבאמת רציתי =[ והכי גרוע לא היה להם פלאשי אלפוס גדול כזה כמו שנתנו לי להחזיק בבוקר =[[[[ אהה שכחתי להגיד שפגשתי את שחר
כזאת צ'יבית מתוקה!
והיא חיבקה אותי
בזמן שחיכינו שגל יחזור עם האוכל ישבנו ליד האוטאקו ואני והצ'יבית של הפורום שלנו פולינה
דיברנו וגיליתי שהיא מאיפשהו ושזה מועצה אזורית! אממ כן -_-; נממ אחרי זה התפצלנו חלק חזרו לעזריאלי וחלק הלכו לקומיקס וירקות.. אני המשכתי לעזריאלי ובדרך גיליתי שאבדה לנו פולינה! =[ אבל היא חזרה אחרי זה אז זה בסדר =] כשהגענו פגשתי עוד אנשים מהפורום וראיתי לשניה את חן וליאת שזה רק אני או שהיא התעלמה ממני לחלוטין? [לפחות עד שהיא סיפרה לגל שאני משד בחורות צעירות עם הדגל של תפוז בזמן שאני מכין לו גלימה מזה X_X] אז נפרטיטי [שלא מהפורום] גילתה לי שהגג פתוח! אבל בצד שני אז הלכנו לצד השני =] וראינו את נתן ושימי ששכחתי לציין שנשארו מאחור בזמן שהלכנו לסנטר ^^; דיברנו שיחקנו משחקי ילדות P= ואז לימדתי חלק מהאנשים לשחק Jungel Speed וגיליתי שאני חלוד ~_~ בשלב מסויים פרשתי לצד עם רגב ופולינה וניהלנו שיחה עמוקה על העתיד המקצועי שלנו עד שאיכשו רגב הסיט אות לכיוון בייבלייד XD גיליתי שכבר מאוחר ושכדאי שאני אנסה לתפוס אוטובוס [דבר שהיה חכם בסופו של דבר כי הנהג הסביר לי שאני עולה על האוטובוס החרון P=] אז נפרדתי מכולם קיבלתי התעלמות מנתן >< והלכתי לי לדרכי שמח ומאושר ^___^ אנשים היה ממש ממש כיף לפגוש את כולכם בפעם הראשונה/שניה! אתם מציירים ממש יפה ויונתן אתה כשרוני [עם המחזיקים שהכנת לנו P=] שכל מי שאין לי אותו במסנג'ר יוסיף אותי!!! =]