סיכום מפגש!

HELLrider

New member
סיכום מפגש!

חייב לציין שאתם אחלה חברה שבעולם! ממש נהניתי! מצפה לפעם הבאה כבר חח. וכמובן שאני אהיה מהיר הרבה יותר כדיי לתפוס את המקל עץ הזה (שכחתי את השם של המשחק) ^___^

HELLrider

New member
אמממ המוח לא עובד

כמו שהוא היה פעם.... מהירות התגובה שלו קצת איטית *_*

A K I R A

New member
היה כיף!! D:

היה כל כך מהנה לפגוש כל כולכם שוב ~~~! *חיבוקקקקקקקקקקקקקקקקק* :> אוי... וכמויות השונן איי במפגש הזה היו פשוט מטורפות... @_@ ^_________________^ נתן אתה דו!! ופעם הראשונה היו לי בפלאפון 10 שיחות שלא נענו @_@ מסתבר שאמא שלי דאגה לי ^^" אבל אני חיה עדין! D: יאיי!!

KiaritChan

New member
המ.כן.שלומ. @@;

ת'אמת,אני לא פעילה בפורום. ודי ברחתי מכאן @@ אבל נדחפתי למפגש די הרבה פעמים וזינקתי על רגב כלהזמן @@;.. וגם על עוד מישהו עם משקפיים ובובה של אל מפמ"א וארחכך נפלתי. בקיצור, הילדההזאת @@; [זאת שמחזיקה ת'בובה של קון D:] אבלניחא. היה כיף ^^" אחד המפגשים הכיהכי מאגניבים שהייתי בהם. קיבלתי המוניי חיבוקים וצומי מאנשים רנדומאליים ושווים! ^-^ ויותר בפירוט..כאן. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=581947 |פרסומתסמויהלבלוג| X:

dndboy

New member
../images/Emo103.gifזה הייתי אני XD

וזה עדיין מצחיק אותי XD XD נממ אני עדיין חייב לך שק קמח לא? =O

KiaritChan

New member
כנ"ל @@; זה פשוט היה קורע XDD

ניאניא. בהחלט :) בפעםהבאה..וחסרלך שתפיל אותי שוב X: אני אזרוק אותך מעזרי ;[ אמ"ג,זינקתי על המנהל ואפילו לאידעתי @@;..כמה מטריד

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלא זרקתי אותך X_X

הסתובבתי כדי לראות מי רץ מאחורי וכבר היית באמצע קפיצה XD

KiaritChan

New member
אני מכחישה. ../images/Emo11.gif

אתה אשם בכל! לא היית צריך להסתובב! ><;

lgmtk

New member
הממממממ היה גדול D:

יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה :] נו, הכל היה מגניב P: זה, וזה וזה... אורן! אינסטינקטים גרועים
תמונות בקרוב D:

lgmtk

New member
תמונות :X מהמצלמה שלי לפחות,

אז יש עוד...לי יש רק 4 תמונות והן מסוף היום ^^;
תמיד עדן יוצאת מסוממת

lgmtk

New member
יותם ../images/Emo3.gif ../images/Emo26.gif

למרות שלא הרבה מכירים אותו והוא לא עד כדי בפורום, הוא חמוד! והתמונה טובה

lgmtk

New member