ותורי../images/Emo9.gif ../images/Emo88.gif
אז איך היה במפגש?
רוב היום עצמו עבר בהחלפת הודעות במסרים ובפלאפון עם אנשים לגבי בירורים למפגש מאי באיזה שלב שלחה הודעה להגיד שעבדה קשה היא עייפה ולא תוכל להגיע, אבל מוסרת ד"שים לכולם.. היו עוד כמה ביטולים על הדרך ולונע התקשרה\שלחה הודעה מדי פעם להגיד שהיא תאחר ובסופו של דבר התקשרה אליי שוב בדרך כדי להגיד שהכלבה שלה נפצעה (
) ושהיא תנסה להגיע אם תוכל. יצאתי למפגש ולפני שירדתי מהאוטובוס, ראיתי איזה מישהו יוצא ועל הגב שלו היו כתמים של בוץ ומה שנראה בעיקר כמו קצת דם... אני היחידה משום מה שטרחתי לשים לב לזה
כשהגעתי לעזריאלי, עשיתי כמה סידורים.. קניתי קצת מים, כרטיס לפלאפון ואז בקולונע פגשתי את חני וחברה של לאה- בלונדי.. דיברנו קצת וכיוונתי אותן גם לדוכן של פלאפון, בעודי נשארת לשמור ללאה על התיק ולכות לעוד אנשים שיבואו. אחרי כמה דקות של המתנה והתבוננות באנשים, שמתי לב לאיזה מישי חמודה עם דיסקמן שהסתובבה לה מול הקולנוע.. התחלתי לחשוב שאולי זו היא ואמרתי לעצמי שאולי כדאי לעשות משהו כדי שאנשים לא יצטרכו להסתובב אבודים וימצאו אותנו בקלות (וכן, אולי הייתי צריכה להביא שלט גדול כזה כמו בשדה תעופה שכתוב עליו: פורום אנג'לינה! אה.. או שלא
) ובקיצור.. החלטתי מחול מעט על גאוותי או משהו ולהוציא סיכת אנג'לינה מאחד הצ'ופרים שלי ולשים על המכנס. אחרי דקה עינב התקשרה (כן, זו היתה ההיא עם התלתלים) וישבנו ביחד לחכות לעוד אנשים והדיעו אורלע ודני שבאו ברכבת.. הצגתי להם את חני ובלונדי שהוצגו באותו רגע ע"י התיק הגדול הירוק ואחרי כמה רגעים הגיעו גם הן. אבנר הצטרף (ואני התחלתי לחלק צ'ופרים בנייר צלופן בצבעים כתום וסגול- בעד או נגד ההתנתקות לפי בחירתך) ואז לאחר ההכרות הראשונה שלנו על הילד מפורום פרש עם החולצה המגניבה... הגיע שוב השומר לסלק אותנו ולמנוע ממנו להרוס את האסתטיקה של רצפת עזריאלי. המשכנו לגג..ירדנו שוב כדי לאכול (אני טחנתי ארוחת ילדים ואת אורלע שידלתי לקחת את הבורגר+שתיה ב10 כדי לא לאכול לבד... ההמבורגר שלנו הגיע מקושט בפס כחול מוזר (
!) שדאגנו להסיר .. סוזי וחברה שלה הגיעה והצטרפו לשולחן ואורלע המשיכה לנשנש לקינוח את הפיצה של דני. [ואי איזה ארוך זה נהיה] עלינו למעלה.. לונע הצטרפה גם היא.. דאגתי לברר איפה ספיר ודניאל (dankan) שלא יכלו להגיע בסופו של דבר ועשינו את החידון אנג'לינה שלי שהיה די נחמד (לאה החליטה שאני נורא מושפעת וכמובן כל שאר הפורום. אבל זה לא העניין.. זה דברים שעושים בשביל הסמליות.. כי אחרי הכל אם אנחנו בפורום על שם אנג'לינה אז צריך לעשות משהו שקשור לזה.. וחוצמזה זה כיף וזה בשביל הצחוקים, לא?
) ואם כבר אנחנו בנושא, אז רק כדי להיות בטוחים.. הנה הנקודות למנצחי החידון, בסדר יורד. במקום הראשון- אורלע עם 31(!) נקודות במקום השני- עינב- עם 22 (כל הכבוד על המעקב אחרי החדשות! פייר גודס (וגמני) גאות בך
במקום השלישי- חני עם 16 נקודות ברביעי- לונע עם 14 אחריה- לאה שאני רואה פה נקודה אחת!
וגם אבנר שנכנס פה.. אבל העדיף להיות משתתף פאסיבי אורלע זכתה בפאזל אנג'לינה יפהפה (!) מעשה ידיי עם הכתובת "זוכה חידון אנג'לינה - מפגש קיץ 2005" ואז לאט לאט אנשים החלו כבר להתפזר.. אורלע ודני הלכו לרכבת וחזרו עם רצועת הסווטש.. עינב היתה חמודה (!!) והביאה לי דיסק עם סרטונים של אנג'לינה וכל זה (איזה מותק את.!) והביאה לי את המילים לשיר שעשו על אנג'לינה ושהיא הבטיחה להראות לי ואחרי כל מיני תמונות משותפות אני ולונע פרשנו ללוות את דני ואורלע לרכבת אורלע קיבלה שוב מסווטש כובע שעבר לדני ואני (למרות שטרחתי להציג במלוא הדרו את שעוני הסטוושי החדש.. זכיתי רק ב40 שקל מתנה בקניית שעון) הדרך חזר אחרינו ההוא מפורום פרש ופרש השניה הסתכל אחריי בהערות של :אה.. לא אלונה והמשיך שוב לעקוב אחרינו במורד עזריאלי בעוד מפגש פתאומי של :לא, עדיין לא אלונה (כאילו שחשב שאני אשתנה בינתיים ..
) ואז לונה צעקה עליו: לך יא סטוקר! ולא ידעת אם שמע או לא.. אבל הוא הפסיק להטריד אחר כך חחחח
נשארתי קצת עם לונה שאכלה ארוחת ערב במקדונלדס (למדתי שלללונע יש העדפה לצ'יקן במקום המבורגר וכל הכבוד לה
יותר בריא!) ואני ניצלתי את כרטיס הגלידה סאנדיי חינם שהיה לי והיתה גלידה מדהימה
נממ הסירופ שוקולד הזה (אורלע, המוכרת היתה שוב מוזרה רק כדי לציין
הפעם היא אבל לא ציינה לנו ש"את זה הם מוכרים"
) וזהו.. אני ולונה עשינו את דרכנו מחוץ לקניון.. חיבוקים וכלזה וידיד שלי הביא אותי הביתה
היה אחלה יום דווקא.